خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی دسرها و سالادها دسر ماست و لبو

جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی

مواد نسوز و دیر گداز چیست ؟ - آجر نسوز

مواد نسوز و دیر گداز چیست ؟ - آجر نسوز

تاریخ انتشار : 17 : 17 : 36 1398/10/4
آجر نما - آجر نما نسوز - آجر قرمز

آجر نما - آجر نما نسوز - آجر قرمز

تاریخ انتشار : 11 : 17 : 49 1398/9/17
ترجمه فوری ، ترجمه فوری مدارک ، ترجمه رسمی فوری

ترجمه فوری ، ترجمه فوری مدارک ، ترجمه رسمی فوری

تاریخ انتشار : 11 : 02 : 05 1398/9/17
ترجمه رسمی اسناد و مدارک

ترجمه رسمی اسناد و مدارک

تاریخ انتشار : 12 : 07 : 45 1398/6/11
ترجمه رسمی ، ترجمه رسمی مدارک

ترجمه رسمی ، ترجمه رسمی مدارک

تاریخ انتشار : 09 : 59 : 03 1398/6/6
پژمان عباسیان ، ورزشکار ملی و افتخار آفرین ملی در عرصه ورزشهای رزمی ،  کونگ فو

پژمان عباسیان ، ورزشکار ملی و افتخار آفرین ملی در عرصه ورزشهای رزمی ، کونگ فو

تاریخ انتشار : 09 : 08 : 19 1397/9/3
استاد عباس حسینی - وشو

استاد عباس حسینی - وشو

تاریخ انتشار : 10 : 26 : 39 1397/7/17
بیش از شصت میلیون پناه‌جو در جهان وجود دارد

بیش از شصت میلیون پناه‌جو در جهان وجود دارد

تاریخ انتشار : 09 : 53 : 06 1397/7/17
بیشترین مهاجرت دائمی در کدام کشورها می باشد

بیشترین مهاجرت دائمی در کدام کشورها می باشد

تاریخ انتشار : 09 : 11 : 50 1397/7/17
محمد حسین صاحب الزمانی  ،  معتمد شهرری

محمد حسین صاحب الزمانی ، معتمد شهرری

تاریخ انتشار : 18 : 02 : 01 1397/7/16
حرم امام علی (,ع)

حرم امام علی (,ع)

تاریخ انتشار : 19 : 22 : 34 1397/7/15
ابداع فناوری شناسایی تومور‌های سرطانی در بدن

ابداع فناوری شناسایی تومور‌های سرطانی در بدن

تاریخ انتشار : 18 : 42 : 43 1397/7/15
رابطه نوع غذا‌خوردن و شخصیتتان را بدانید!

رابطه نوع غذا‌خوردن و شخصیتتان را بدانید!

تاریخ انتشار : 18 : 44 : 00 1397/7/14
خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو

خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو

تاریخ انتشار : 14 : 01 : 17 1396/8/21
خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

تاریخ انتشار : 13 : 30 : 08 1396/8/21
دسر ماست و لبو
دسر ماست و لبو

مواد لازم:

ماست خامه ای: 3 پیمانه

لبوی بزرگ : 1 عدد

شکر: 5 تا 7 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری

دسر ماست و لبو

لبوی رنده شده و شکر را به ماست اضافه کنید. سپس ژلاتین ذوب شده سرد را کم کم به آن بیافزاید خوب هم بزنید و در قالب بریزید و در یخچال حداقل به مدت شش ساعت قراردهید تا فرم بگیرد.

نکته ها:

1.سس باقی مانده از پخت لبو ها را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید. تا در مواقع لزوم بعنوان رنگ طبیعی و طعم دهنده استفاده کنید.

2.اگر رنگ لبو خوب نبود و از چغندر بی رنگ استفاده کرده بودید می توانید کمی عصاره لبو که قبلا فریز کرده اید به آن اضافه کنید.

3.این مقدار مواد برای 10 نفر کافیست.

4.می توانید میزان شیرینی این دسر را کم یا زیاد کنید. بهتر است شکر را کم کم به مواد اضافه کنید. تا به میزان شیرینی دلخواه برسید.

5.می توانید به جای شکر از عسل طبیعی استفاده کنید .

6.اگر زمان کمتری تا سرو دسر دارید، نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به مقدار ژلاتین اضافه کنید. تا سریعتر سفت شود.

7.پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و به ازای هر قاشق یک چهارم پیمانه آب روی آن بریزید سپس ظرف را روی بخار کتری قراردهید تا ذوب شود. به این روش که به صورت غیر مستقیم ژله یا شکلات را ذوب می کنیم روش بن ماری گفته می شود.

8.در صورت تمایل می توانید از ماست ساده هم استفاده کنید. ماست را در کیسه ای بریزید تا کمی آب آن جمع شود. سپس از آن استفاده کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 2252 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

دسر ماست و لبو نقاشی با شابلون روی دسر موس بلوط دسر ژلاتینی شیک دسر مدرن کرم مارس ژله بستنی رولت ژله رنگین کمان طرز تهیه سالاد الویه ژله ی گلداره تک نفره طرز تهیه ژله مغزدار طرز تهیه دسرکیک خرما

شما هم نظر بدهید