خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی خواص میوه ها خواص بادمجان

جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی

مواد نسوز و دیر گداز چیست ؟ - آجر نسوز

مواد نسوز و دیر گداز چیست ؟ - آجر نسوز

تاریخ انتشار : 17 : 17 : 36 1398/10/4
آجر نما - آجر نما نسوز - آجر قرمز

آجر نما - آجر نما نسوز - آجر قرمز

تاریخ انتشار : 11 : 17 : 49 1398/9/17
ترجمه فوری ، ترجمه فوری مدارک ، ترجمه رسمی فوری

ترجمه فوری ، ترجمه فوری مدارک ، ترجمه رسمی فوری

تاریخ انتشار : 11 : 02 : 05 1398/9/17
ترجمه رسمی اسناد و مدارک

ترجمه رسمی اسناد و مدارک

تاریخ انتشار : 12 : 07 : 45 1398/6/11
ترجمه رسمی ، ترجمه رسمی مدارک

ترجمه رسمی ، ترجمه رسمی مدارک

تاریخ انتشار : 09 : 59 : 03 1398/6/6
پژمان عباسیان ، ورزشکار ملی و افتخار آفرین ملی در عرصه ورزشهای رزمی ،  کونگ فو

پژمان عباسیان ، ورزشکار ملی و افتخار آفرین ملی در عرصه ورزشهای رزمی ، کونگ فو

تاریخ انتشار : 09 : 08 : 19 1397/9/3
استاد عباس حسینی - وشو

استاد عباس حسینی - وشو

تاریخ انتشار : 10 : 26 : 39 1397/7/17
بیش از شصت میلیون پناه‌جو در جهان وجود دارد

بیش از شصت میلیون پناه‌جو در جهان وجود دارد

تاریخ انتشار : 09 : 53 : 06 1397/7/17
بیشترین مهاجرت دائمی در کدام کشورها می باشد

بیشترین مهاجرت دائمی در کدام کشورها می باشد

تاریخ انتشار : 09 : 11 : 50 1397/7/17
محمد حسین صاحب الزمانی  ،  معتمد شهرری

محمد حسین صاحب الزمانی ، معتمد شهرری

تاریخ انتشار : 18 : 02 : 01 1397/7/16
حرم امام علی (,ع)

حرم امام علی (,ع)

تاریخ انتشار : 19 : 22 : 34 1397/7/15
ابداع فناوری شناسایی تومور‌های سرطانی در بدن

ابداع فناوری شناسایی تومور‌های سرطانی در بدن

تاریخ انتشار : 18 : 42 : 43 1397/7/15
رابطه نوع غذا‌خوردن و شخصیتتان را بدانید!

رابطه نوع غذا‌خوردن و شخصیتتان را بدانید!

تاریخ انتشار : 18 : 44 : 00 1397/7/14
خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو

خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو

تاریخ انتشار : 14 : 01 : 17 1396/8/21
خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

تاریخ انتشار : 13 : 30 : 08 1396/8/21
خواص بادمجان
خواص بادمجان

خواص بادمجان نحوه استفاده :

به صورت پخته یا سرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد.

خواص :

بادمجان Eggplant

نام علمی : Solanum Melongena

اين گياه كه بعربي بادنجان ناميده مي شود گياهي است يكساله و داراي ساقه نسبتا ضخيم و پوشيده از كرك .ارتفاع ساقه آن تا 70 سانتيمتر مي رسد . برگهاي آن بيضي شكل با نوك باريك و گلهاي آن بنفش رنگ است . ميوه اين گياه دراز و باريك و يا گرد ، برنگهاي بنفش ، سياه ، زرد و سفيد ديده مي شود . بادمجان متعلق به خانواده سيب زميني است از زمانهاي بسيار قديم در هند كشت مي شده است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . چين از قرن نهم هجري شروع به كشت و زرع آن كرد . تجار انگليسي اين گياه را در قرن هفدهم ميلادي از گينه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوي گينه اي ميناميدند . بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمريكا ، ايالات فلوريدا ، تگزاس ، لويزيانا و نيوجرسي بيشتر محصول بادمجان آمريكا را كشت مي كنند .

خواص داروئي:

از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .

1)بادمجان را حتما بايد بحالت كاملا رسيده مصرف كرد زيرا خام آن طعم تلخ دارد و در آنهائيكه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها مي شود.

2)بادمجان اثر نرم كننده و مدر درد .

3)بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است .

4)بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت .

5)دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند .

6)ريشه بادمجان و شاخه هاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و مي توان در آن براي درمان احتلام بانه و انواع خونريزيها استفاده كرد.

7)بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است .

8)خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز مي كند و شخص را ازخطرسكته قلبي محفوظ مي درد .

9)بادمجان برطرف كننده يبوست است .

10)برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند اين جوشانده درمان اسهال خوني است .

11)جوشانده ريشه بادمجان درمان بيماري آسم است.

12)بادمجان مقوي معده است .

13)آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.

14)اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد .

15)از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر بگذاريد كه نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگيريد و بعد بمقدر نصف اين مقدر آب به آن شكر قهوه اي اضافه كنيد آنرا هم بزنيد و بنوشيد.

16)با تحقيقاتي كه جديدا روي موشهاي آزمايشگاهي انجام شده نتيجه گرفته اند كه بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است كه در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي درد . بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري مي باشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند. بهترين طريقه پخت بادمجان آب پز كردن و يا پختن در فر است زيرا سرخ شده آن سنگين شده و براي معده هاي ضعيف مناسب نيست .

مضرات بادمجان :

بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصيكه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرابا گوشت و روغن و يا سركه بپزند و بخورند .

تعداد بازدید از این صفحه : 1854 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو خواص تمشک و فواید فوق العاده آن خواص گلابی ، فواید گلابی انبه و خواص درمانی اش خواص بلوبری خواص آبغوره ، فواید آبغوره ، مضرات آبغوره خواص درمانی به لیمو آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی خواص آلوزرد خواص ازگیل

شما هم نظر بدهید