خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی

مواد نسوز و دیر گداز چیست ؟ - آجر نسوز

مواد نسوز و دیر گداز چیست ؟ - آجر نسوز

تاریخ انتشار : 08 : 47 : 36 1398/10/4
آجر نما - آجر نما نسوز - آجر قرمز

آجر نما - آجر نما نسوز - آجر قرمز

تاریخ انتشار : 02 : 47 : 49 1398/9/17
ترجمه فوری ، ترجمه فوری مدارک ، ترجمه رسمی فوری

ترجمه فوری ، ترجمه فوری مدارک ، ترجمه رسمی فوری

تاریخ انتشار : 02 : 32 : 05 1398/9/17
ترجمه رسمی اسناد و مدارک

ترجمه رسمی اسناد و مدارک

تاریخ انتشار : 03 : 37 : 45 1398/6/11
ترجمه رسمی ، ترجمه رسمی مدارک

ترجمه رسمی ، ترجمه رسمی مدارک

تاریخ انتشار : 01 : 29 : 03 1398/6/6
پژمان عباسیان ، ورزشکار ملی و افتخار آفرین ملی در عرصه ورزشهای رزمی ،  کونگ فو

پژمان عباسیان ، ورزشکار ملی و افتخار آفرین ملی در عرصه ورزشهای رزمی ، کونگ فو

تاریخ انتشار : 00 : 38 : 19 1397/9/3
استاد عباس حسینی - وشو

استاد عباس حسینی - وشو

تاریخ انتشار : 02 : 56 : 39 1397/7/17
بیش از شصت میلیون پناه‌جو در جهان وجود دارد

بیش از شصت میلیون پناه‌جو در جهان وجود دارد

تاریخ انتشار : 02 : 23 : 06 1397/7/17
بیشترین مهاجرت دائمی در کدام کشورها می باشد

بیشترین مهاجرت دائمی در کدام کشورها می باشد

تاریخ انتشار : 01 : 41 : 50 1397/7/17
محمد حسین صاحب الزمانی  ،  معتمد شهرری

محمد حسین صاحب الزمانی ، معتمد شهرری

تاریخ انتشار : 10 : 32 : 01 1397/7/16
حرم امام علی (,ع)

حرم امام علی (,ع)

تاریخ انتشار : 11 : 52 : 34 1397/7/15
ابداع فناوری شناسایی تومور‌های سرطانی در بدن

ابداع فناوری شناسایی تومور‌های سرطانی در بدن

تاریخ انتشار : 11 : 12 : 43 1397/7/15
رابطه نوع غذا‌خوردن و شخصیتتان را بدانید!

رابطه نوع غذا‌خوردن و شخصیتتان را بدانید!

تاریخ انتشار : 11 : 14 : 00 1397/7/14
خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو

خواص خرمالو ، فواید خرمالو ، مضرات خرمالو

تاریخ انتشار : 05 : 31 : 17 1396/8/21
خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

تاریخ انتشار : 05 : 00 : 08 1396/8/21
پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان
پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان

پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود مواد لازم دسته اول: گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم آرد سوخاری: 50 گرم پیاز رنده شده: یك عدد فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد كاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری تخم مرغ: یك عدد نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه: یك قاشق غذاخوری مواد لازم دسته دوم: بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه پنیر لبنه: 200 گرم سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان پودر پنیر پارمزان: 30 گرم پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان روش تهیه: 1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌كنیم. 2. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شكل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌كنیم. 3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.

تعداد بازدید از این صفحه : 1656 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید