>> خواص خوراکیها >> خواص میوه ها >> خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

خواص تمشک و فواید فوق العاده آن


تمشک را میتوان به عنوان یکی از خوشمزه ترین میوه ها نام برد .از تمشک در بسیاری از صنایع غذایی به دلیل طعم و مزه بینظیر و همچنین رنگ بسیار زیبا استفاده میکنند . در بستنی هزار مزه که توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز تک سینی با تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز دو سینی با تاپینگ تهیه میشود از این میوه سرشاز از ویتامین به دلیل طعم و مزه بسیار عالی و همچنن رنگ زیبا میتوان استفاده کرد که البته استفاده از انواع میوه به خواست مشتری و بسته به ذائقه هر شخص متفاوت میباشد در بستنی های رولی علاوه بر میوه های مختلف میتوان از انواع آجیل ،  شکلات ، سبزی ،  بیسکویت ، کیک و ... استفاده کرد. بستنی رولی توسط دستگاه بستنی ساز رولی در مقابل دیدگان مشتری تهیه میشود و ایشان میتواند نسبت به خواست و سلیقه ی خود میوه ای را که میخواهد بستنی با آن تهیه شود  انتخاب کند و از خوردن بستنی با طعم و مزه ی مورد نظر خود لذت ببرد.در این مطلب ما سعی میکنیم توضیحاتی در مورد خواص تمشک ارائه کنیکم.


خواص تمشک و فواید فوق العاده آن

 تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده می شود.در گیلان و مازندران به این گیاه تمش، ولش، بولوش و بوروش و در آذربایجان بؤیورتکن می گویند.سرشار از ویتامین های  C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.تمشک

گفتنی است که تمشک مانند دیگر میوه هایی که در خانواده توت ها طبقه بندی می شوند، یک آنتی اکسیدانت قوی است و خاصیت ضد سرطانی دارد. یک فنجان تمشک، 14میلی گرم ویتامینC و 8/0 میلی گرم ویتامینE دارد.

 

خواص مصرف تمشک 

علاوه بر این تحقیقات نشان می دهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول ها کمک می کند و عملکرد بدن و مغز را بهبود می بخشد.

میوه تمشک  مثل چیالک سرشار از ویتامین های ث ، قند، توت ، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد، و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین می برد.میوه تمشک  بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکربها را به عروق می بندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده ، و رقت خون را درمان می کند.

خواص میوه تمشک

این میوه جنگلی، سر درد را درمان، خون را تصفیه و قلیانی می نماید.

‫ضدعفونی کننده بدن بوده، اوره و فشارخون را کاهش می دهد.

ملین و اشتهاآور بوده و ادرار را زیاد می کند.

مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است.

بهترین درمان روماتیسم و تصلب شرایین است،

برای کسانی که از درد معده رنج می برند، میوه ی خوبی است و از تحریکات جلدی جلوگیری می نماید.

قندش برای مبتلایان به مرض قند مفید و مداوا است خوردن آن تنفس را آسان و تنگ نفس را درمان می کند.

شربت تمشک  برای مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید است.

قرقره جوشانده تمشک  برای درمان درد گلو و آنژین سود فراوان دارد.

سکنجبین میوه تمشک  خنک کننده بوده و برای رفع یرقان و التهاب صفرا و کبد سودبخش است.

 





تعداد بازدید از این مطلب: 182


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص گل ختمی * آشنايي با خواص كدو سبز * نکات بسیار جالب برای گرفتن عکس با موبایل * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * طرز تهیه توپک مرغ و قارچ سوخاری برای کودکان بد غذا * چگونه به فتوشاپ فونت اضافه کنیم * طرز تهیه خوراک راسته * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * قله سبلان * لیموناد زنجبیلی * 22 حدیث نورانی در فضیلت کربلا و زیارت قبر امام حسین علیه السلام * هویج گیاهی خون ساز * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * برج آزادی تهران * نقش مردان در درمان افسردگی پس از زایمان زنان * تست شناخت شخصیت کودک * در ویندوز ۸.۱ چگونه رمز وای فای را بازیابی کنیم ! * خواص درمانی زنجبیل * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * طرز تهیه سوپ سبزیجات * بوستان آب و آتش * آموزش نصب مادربورد * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * اثرات ام اس بر بینایی * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * چای سبز * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * تنبيه نفس‏ * خواص تخمه آفتابگردان * آثار پيوند با اهل بيت * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * میگو را این طوری هم تست کنید * خواص هل؛ دانه معطر * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری * روش تهیه‌ زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن * اعمال شب اول ماه رجب * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * طرز تهیه دلمه ی قارچ با مرغ * اعمال روز اول ماه رمضان * آشنایی با علامت های فشار خون بالا و راههای پیشگیری از آن * خواص و مضرات تخم مرغ * طرز تهیه بورک با برگ کلم * تازه های تست روان شناسی * خواص سویا * خواص انجير خشك * یازده حق برای زنان در قرآن * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * طرز تهیه لازانیا ونکاتی برای پخت آن * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * رولت ژله رنگین کمان * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * چه چیزی باعث میگرن می شود؟ * طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه * نحوه انتقال دوستان از فیسبوک به گوگل * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * مواد مضر برای کسانیکه اگزما دارند * ترفندهای اینترنتی * طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار * روش درمانی مؤثر برای طاسی * با نور خورشید لاغر شوید! * دانه ی کینوا و خواص آن * چای سبز و قهوه علیه سکته مغزی * حکایتی از اثر دیانت وامانت * لیموناد تمشکی