>> خواص خوراکیها >> خواص سایر خوراکیها >> فوائد بستنی - خواص بستنی

فوائد بستنی - خواص بستنی

فوائد بستنی - خواص بستنی


فواید بستنی - خواص بستنی

در دینای امروز دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ کمک بسیاز زیادی در خلق طعم ها مزه ها و شکل های زیبا در صنعت بستنی کرده است بستنی  رولی  یا بستنی هزار مزه که کاملا ارگانیک و در طعم های بینظیر تولید میشود توسط دستگاه بستنی ساز تهیه و در اختیار مشتریان قرار میگیرد.دستگاه های بستنی ساز رولی در ایران توسط شرکت بازرگانی دوریا تولید شده است شرکت بازرگانی دوریا تنها شرکت ثبت شده و ثبت کننده دستگاه بستنی ساز رولی در ایران میباشد ما سعی میکنم در این مطلب توضیحات کوتاهی در مورد خواص بستنی ارائه کنیم. 

خواص بستنی 

بستنی ، اسمش هم مثل خودش لذیذ، خوشمزه و هوس‌انگیز است. کسی پیدا نمی‌شود که از بستنی به راحتی بگذ رد و تمایلی به خوردن آن نشان ندهد. میل و علاقه به بستنی های ارگانیک و طبیعی در بعضی به حدی است که حاضرند تمام طول روز به جای انواع غذا فقط و فقط بستنی بخورند. وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی و عصرانه هم بستنی نسکافه که به راستی لذت بخش است. اما واقعا می توان رژیم بستنی گرفت. این پرسشی است که بسیاری از دختران جوان که به کلینیک‌های تغذیه مراجعه می‌کنند می‌پرسند؛ به ویژه آن‌هایی که هم از چاق شدن می ترسند و هم توان حذف بستنی از رژیم غذایی شان را ندارند. 

ماده اولیه بستنی شیر و شکر است که دست آخر با شکلات، قهوه و میوه، طعم دار می شود. آگاهی از خواص مواد سازنده‌ی بستنی نشان می‌دهد، آنقدرها هم که گفته می شود بستنی مضر نیست و مصرف متعادل آن اثرات سودمندی بر بدن دارد. شیر به عنوان ماده اصلی تشکیل دهنده بستنی، فواید بسیاری دارد. ترکیبات عمده‌ی شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، ویتامین و مواد معدنی تشکیل می‌دهد. شیر مهم‌ترین منبع کلسیم است هر لیوان شیر ۲۵۰ میلی لیتر حدود ۳۱۵ میلی گرم کلسیم دارد که ۳۰ درصد کلسیم روزانه مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند. شیر همچنین حاوی چربی است که ۶۰ درصد آن اشباع و بقیه از نوع غیراشباع است. چربی شیر علاوه بر انرژی‌زا بودن به دلیل وجود ویتامین A و D ، ارزش غذایی فراوانی دارد.شیر حاوی پروتئین نیز هست که در دو دسته قرار دارد: کازئین و پروتئین های آب پنیر که با تولید اسید آمینه ضروری به سوخت وساز بدن کمک می کند.قند موجود در شیر لاکتوز نام دارد که به وسیله آنزیم های مخصوص در دستگاه گوارش تجزیه شده و به قند ساده تری تبدیل می شود. 
فسفر، منیزیم، روی، آهن، ویتامین A، B12 ، B2 از دیگر مواد مغذی موجود در شیر است که در پرخاصیت بودن آن نقش دارد. قند موجود در بستنی از نوع لاکتوز قندشیر و ساکاروز دی ساکارید حاوی گلوکز و فروکتوز است که باعث افزایش انرژی در بدن می‌شود و به ذخیره چربی در بدن کمک می کند. قندهای اضافه در کبد و ماهیچه ها به صورت چربی ذخیره می شود تا بدن از آن در مواقع ضروری به عنوان منبع انرژی استفاده کند. قندها علاوه بر اینکه منبع تامین انرژی هستند به دلیل افزایش تولید سروتونین در مغز به عنوان ضدافسردگی عمل می کنند و تاثیر مفیدی در شاد کردن فرد دارند. 
شکلات، ماده دیگری که در تهیه انواع زیادی از بستنی استفاده می شود نیز از کربوهیدرات، چربی، و درصد کمی پروتئین تشکیل شده است. شکلات از دانه‌های درخت تئوبروما تهیه شده که نقش نشاط‌آوری در مغز دارد. مهمترین ماده تشکیل دهنده شکلات فلاونوئید است. آنتی اکسیدانی که مانع از تشکیل رادیکال های آزاد و تخریب ساختار و غشای سلولی می شود به سلامت قلب کمک می کند و در ردیف مواد ضدسرطان قرار دارد. شکلات همچنین حاوی میزان اندکی کافئین است که باعث آزاد شدن سروتونین در مغز شده و تاثیر خوبی بر احساسات فرد می گذارد. 
شکلات به ترشح اندروفین در بدن نیز کمک می کند که سلامتی و شادابی فرد را دو چندان افزایش می دهد. شکلات حاوی چربی نیز هست که برخلاف تصور نقش منفی بر سلامت قلب ندارد. چربی های شکلات از کره کاکائو مشتق شدند که باعث افزایش سطح HDL کلسترول خوب خون می شود.قهوه نیز از دیگر اجزای تشکیل دهنده بستنی است که خواصی مشابه شکلات دارد چون مقادیر فراوانی فلاونوئید دارد و از کافئین بالایی برخوردار است.از تمامی میوه ها نیز در تهیه بستنی استفاده می شود. بیشترین میو ه هایی که در بستنی بسیار دیده می شود توت فرنگی است. توت فرنگی از جمله میوه هایی است که آنتی اکسیدان بالایی دارد و به همین خاطر در زمره میوه های ضدسرطان قرار دارد. توت فرنگی منبع غنی از ویتامین C است. هر ۱۰۰ گرم توت فرنگی تازه ۷۷ میلی گرم ویتامین ث دارد که می تواند نیاز روزانه افراد بزرگسال به این ویتامین را تامین کند. توت فرنگی همچنین دارای ترکیباتی به نام اسید پی کوماریک و کلروژنیک اسید است که مانع از فعالیت نیتروزآمین که به بافت معده آسیب می رساند می شود.همه اینها که گفته شد، برای یادآوری خواص فوق العاده بستنی بود.این محصول دوست داشتنی به دلیل میزان فراوان چربی به کربوهیدرات، پروتئین، یک خوراکی پرکالری است.





تعداد بازدید از این مطلب: 293


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* رول بستنی چیست * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * پارک ساعی * شیرینی مارمالادی * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * مش یا روشن کردن موی سر در منزل * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * اس ام اس خنده دار روز مرد * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * مورد داشتیم که ... * منافذ پوستتان را اینگونه ببندید * بدون رژیم های غذایی سخت وزن تان را کاهش دهید * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * روش درمانی مؤثر برای طاسی * خواص هل؛ دانه معطر * بوستان نهج البلاغه * خواص سیب * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * آتش دوزخ * خواص ویتامین H * دانستنی هایی درباره مودم های جیبی وایمکس ایرانسل * کم خوابی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد * موزه مردم‌شناسی اردبیل؛ دریای فرهنگ و هنر ایرانی * خورشت بامیه * نکته های زیبای قرآنی * قیمت دستگاه بستنی ساز - فروش دستگاه بستنی ساز * چشمه ی غربال بیز * دسر مدرن کرم مارس * رودها و رشته کوه های اردبیل * علامت های افسردگی کودکان * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * طرز تهیه دسرکیک خرما * خواص تربچه-تربچه، تصفیه کننده خون * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * سوپ سیب و کلم بروکلی * جوان خائف و مرد عابد * طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه * تغذیه ی افراد سیگاری * اس ام اس خنده دار(1) * فوايد زیاد سير براي سلامتي * اس ام اس شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها * طرز تهیه ته چين مرغ * طرز تهیه کباب ترکی خانگی * جوانان و محبت اهل بیت (ع) * گیاه رازیانه و خواص آن * طرز تهیه تاگوی میگو * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * خواص توت * خواص شکلات سیاه * 10 خاصیت چای بابونه * طرز تهیه ی باقلوا * طرز تهیه خورش آلو * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * خواص گیاه تاج‌خروس * سری جدید جوک و اس ام اس های خنده دار اسفند 93 * دعای فرج امام زمان (ع) * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * دسر برنج و نارگیل * ریزه کاری های انجماد * طرز تهیه کوکوی بادمجان * لیموناد زنجبیلی * سوپ قارچ و جو پرک * بستنی و سرگذشت بستنی * خواص انجیر * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * چرا خون دماغ میشویم؟