>> خواص خوراکیها >> خواص سایر خوراکیها >> خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی

خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی

خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی


 


شکلات نوتلا و بستنی تایلندی - خواص شکلات نوتلا

در بستنی رولی یا بستنی کاردکی از شکلات نوتلا هم میتوان استفاده کرد بستنی رولی که با دستگاه بستنی سازتهیه میشود یکی از خوشمزه ترین بستنی های جهان محسوب میشود .

دستگا ه بستنی ساز رولی تک سینی ،دستگاه بستنی رولی تک سینی تاپینگ و دستگاه بستنی ساز دوسینی تاپینگ دستگاه هایی هستند که از آنها در ساخت بستنی های رولی استفاده میشود این بستنی های رولی که توسط دستگاه بستنی ساز رولی تهیه میشود ارگانیک و طعمی بی نظیر دارد در بستنی های رولی از مواد بسیار سالم از جمله انواع میوه ، سس  و شکلات در مقابل چشمان مشتری استفاده میشود. یکی از این مواد نوتلا است که ما توضیحاتی در مورد نوتلا  به شما میدهیم .

تولید نوتلا در بیش از16 کارخانه از ایتالیا، آلمان، بلژیک، استرالیا، کانادا و برزیل گرفته تا هند، روسیه، آمریکا، ترکیه، آرژانتین، اکوادور و پورتوریکو؛ این محصول را به "قهرمان صبحانه" جهان مبدل کرده است.

روزهای گرسنگی پس از پایان جنگ جهانی دوم، دوران بسیار سختی برای ساکنان اروپا ایجاد کرده بود. کشورها و اداره کنندگان آنها همچنان درگیر مسائل مربوط به این رویداد تلخ بودند و شهروندان باید تاوان آن را با از دست دادن عزیزان، آوارگی و گرسنگی می پرداختند.

در چنین شرایطی یک نانوای جوان ایتالیایی که تبحری خاص در پخت انواع شیرینی داشت ایده ای را در ذهن خود پرورش می داد که در آینده زمینه ساز یکی از خوش طعم ترین های سفره صبحانه در تمام جهان شد. پیِترو فررو مقدار کمی از شکلات را با نسبت به مراتب بیشتر پودر فندق -و چند افزودنی دیگر دارای اهمیت کمتر- مخلوط کرده و فرمولی را ایجاد کرد که علاوه بر طعم عالی، از انرژی بالایی نیز برخوردار بود.

راز موفقیت پیترو را علاوه بر طعم خاص باید در همین ایده ترکیبی وی برای تهیه کرم شکلات فندقی جستجو کرد زیرا در آن روزها شکلات بسیار گران قیمت و حتی لوکس بود و هر کسی قدرت خرید آن را نداشت اما ترکیب میزان کمی از شکلات با حجم بیشتری از فندق، ایده ای بی نظیر برای خانواده فررو محسوب می شد.

 ایده فررو و شکلات های خوشمزه فندقی هر روز مشتریان بیشتری داشت و همین ترکیب استثائی داستان موفقیت این خانواده ایتالیایی را شکل داد. فررو بزرگ طی 5 سال از آغاز فعالیت خود (از 1946 تا 1951) فعالیت خود را توسعه داد و محصول شکلاتی خوشمزه خود را با نام "سوپر کرم" روانه بازار کرد.

ظاهرا پیترو تنها فرد خلاق و فعال خانواده فررو نبود، پس از فریرو بزرگ نوبت به میکله رسید، کسی که از سال ها همراهی پدر آموزه های فراوانی را اندوخته و آماده آن بود تا مسیر موفقیت و طعم شکلات فندقی را کاملا برهم منطبق کند.

در رابطه با میکله فررو می گویند او بیش از آنکه همانند پدرش یک نانوا و شیرینی پز باشد؛ یک تاجر به دنیا آمده بود و این همان چیزی است که خانواده فررو بدان نیاز داشتند. میکله در سال 1963 دست به تغییراتی اساسی در تجارت خانوادگی فرروها زد. اولین کار، شناسایی نامی جذاب تر و البته اختصاصی تر برای محصول تولیدی بود. در این زمان نام آشنای "نوتلا" با توافق تمامی اعضای خانواده فررو بوجود آمد.

نوتلا به نوعی ترکیبی از Nuts به معنای آجیل و پسوند رایج ایتالیایی ella -همانطور که در واژه های آشنایی مانند موتزارلا (نوعی پنیر) و کارملا (در ایتالیایی به معنی نوعی شیرینیاستفاده می شود- بود.

میکله که اصول تجارت را به خوبی می دانست تمام توان خود را روی بازاریابی نام جدید و محصول تولیدی متمرکز کرد. وی در یکی ازنوشته های آن زمان خود آورده است: زمان آن بود تا تمام اروپا طعم استثنایی محصول خانوادگی فررو را بچشند.

اولین شیشه(ظرف نگهداریکرم شکلات فندقی در 20 آوریل سال1964 از خط تولید کارخانه فررو در شهر البا (ایتالیا) خارج شد. به لطف مدیریت و چشم اندازهای میکله، نوتلا با آن شیشه های دوست داشتنی خود، در میان خانواده های اروپایی جایگاه ویژه ای بدست آورد. اما این برای تحقق رویاهای میکله کافی نبود، نام انتخابی به سرعت وجهه ای بین المللی به این محصول بخشید و شیشه های نوتلا راهی بازارهای بین المللی شدند.

چند دهه مدیریت میکله بر مجموعه فررو، نتایج درخشانی را بدنبال داشت. تولید نوتلا در بیش از16 کارخانه از ایتالیا، آلمان، بلژیک، استرالیا، کانادا و برزیل گرفته تا هند، روسیه، آمریکا، ترکیه، آرژانتین، اکوادور و پورتوریکو؛ این محصول را به قهرمان صبحانه جهان مبدل کرده است. هم اکنون شرکت فررو مالک زیربرندهای مهمی مانند کیندر و روچر است.

میکله فررو و مسیری که وی در راه موفقیت و ثبات کمپانی بزرگی چون فررو طی کرد، نمونه ای ارزشمند در دنیای اقتصاد و مدیریت به شمار می رود. میکله همانند پدرش فردی متین و آرام بود. روزنامه نگاران و نویسندگان دنیای تجارت بارها وی رابه عنوان فردی صادق در حوزه کسب و کار توصیف کرده اند. میکله پیوسته ضمن اشاره به روزهای دردناک جنگ جهانی و دوران سخت پس از آن؛ شرایط روز(گرسنگی و گرانی شکلات) را عامل اصلی ایجاد خلاقیت تولید فرمول اختصاصی خانواده فررو می دانست و هیچگاه آن را کاملا منحصر به ذهن و هوش پدرش ندانسته استکارمندان نوتلا در تمام دوران، میکله را مدیری دلسوز و همیشه در دسترس توصیف کرده اند. میکله فررو اهمیت ویژه ای برای تبلیغات و بازاریابی محصولات قائل بود. نوتلا در دوران میکله یکی از قویترین مجموعه های تبلیغاتی و بازاریابی را در اختیار داشت و اهمیت این بخش برای مدیران گروه فررو همواره نتایج مثبتی را بدنبال داشته است.

رویترز درباره وی می نویسد: میکله همواره براساس اصول اخلاقی عمل می کرد. در سال 1957 میلادی به پست مدیر اجرایی منصوب شد و 40 سال در این پست بود. حتی زمانی که اداره شرکت را به دو فرزندش واگذار کرد باز هم با هلیکوپتر به شرکت می آمد.
 

حجم کلی معاملات گروه فررو در سال 2014 بیش از 8 میلیارد یورو اعلام شده است. این گروه تجاری بیش از 30 هزار نیرو در اختیار دارد. مجله معروف فوربز در گزارشی مجموع ثروت فررو را 20 میلیارد یورو اعلام کرده که ثروتمندترین گروه تجاری در ایتالیا محسوب می شود.

و اکنون؛ نکاتی خواندنی درباره نوتلا:

 در سال حدود 365 میلیون کیلو کرم شکلات نوتلا در جهان مصرف می شود.

نوتلا از یک شهر کوچک(البا) در شمال ایتالیا به قهرمان صبحانه جهان مبدل شد.

 
نوتلا در 160 کشور جهان مصرف می شود.

گروه فررو سالانه بیش از 25 درصد مجموع فندق تولیدی جهان را خریداری می کند.

برای یک شیشه 750 گرمی نوتلا برابر با 97 عدد فندق مصرف می شود. برای شیشه 400 گرمی 52 عدد فندق استفاده می شود.

هر 100 گرم کرم شکلات نوتلا 544 کیلوکالری انرژی دارد.

هیتلر و جنگ جهانی عامل اصلی اعتیاد جهان به نوتلا هستند!

هر 2.5 ثانیه یک شیشه نوتلا در سطح جهان به فروش می رسد.

هر سال پنجم فوریه به عنوان روز جهانی نوتلا نامگذاری شده است.

کل نوتلا های فروش رفته طی یکسال، می توانند بیش از 1000 زمین فوتبال را بپوشانند.

میکله فررو پس از مرگ سرمایه 25 میلیارد یورویی و امپراتوری فررو را برجای گذاشت.

 




تعداد بازدید از این مطلب: 286


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* مورد داشتیم که ... * طرز تهیه ی سوپ ماست * لذّت زندگى‏ * اعمال شبهای دهه ی آخر ماه رمضان * ۱۰ نشانه جدی برای انواع سرطان! * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * خواص سنجد * بازار اردبیل * طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی * طرز تهیه تارت میوه ای * شامپوی تریاک و ادکلن افیونی در بازار * چشمه ی غربال بیز * راه جادویی چاقی صورت * ریزه کاری های انجماد * چند دلیل برای از بین نرفتن چربی بدن * انواع ماسک صورت جهت انواع پوست * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * آیا میدانید؟ * زولبیا و بامیه * میدان ارگ * عسل، طول عمر را زیاد می‌کند * بشارت سليمان نبى به پيامبر اسلام‏ * با هم بخندیم * کلرپروپامید * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * طرز تهیه خورش آلو * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * تخمه‌ی کدو * معرفی هادرد دیسک 4 ترابایتی * خواص درمانی به لیمو * جملات زیبا و دلنشین * چند روش برای جلوگیری از هک شدن * دلایل دروغگویی کودکان * مشاجره ی مرد با همسرش * تنبيه نفس‏ * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * رودها و رشته کوه های اردبیل * سالاد میگو مجلسی! * مسجد جامع کبیر یزد * خواص مويز * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * شیرینی عسل و بادام * نکته های زیبای قرآنی * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * سخا چيست؟ * جملات عاشقانه و احساسی(1) * خواص سویا * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * جملات عاشقانه زیبا * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * طرز تهیه نان پنجره ای * پاک کردن تاریخچه ی چت در مسنجر * لیموناد زنجبیلی * گیاه معجزه گر و مهمترین خواص درمانی بابونه * شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری * دمپختک * تیوسولفات سدیم طلا * در مورد گشنیز * این خوردنی ها پوست تان را نابود می کند * طرز تهیه شامی پوک * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * 7 عادتی که روی پوست خط می اندازند * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * سینی نشا * خواص بلوبری * 9 روش برای کاهش کلسترول * اس ام اس خنده دار(3) * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی