>> آشپزی و تغذیه >> دانستنی های مواد غذایی >> خصوصیات بستنی خوب

خصوصیات بستنی خوب

خصوصیات بستنی خوب


بستنی رولی که کاملا ارگانیک است توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ  تهیه میشوند این بستنی های کاردکی یا بستنی هزار مزه میتوانند از بهترین نوع بستنی ها باشد که علاوه بر ارگانیک بودن طعم ، مزه و خواص بینظیری دارد.

بستنی خوب از نظر شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ پر از تکه‌های خامه باشد؟ قوام مناسبی داشته باشد؟ یا مواد اولیه آن مرغوب باشد؟ طعم بستنی خوب، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی آنچه متخصصان تغذیه و کارشناسان کارخانه‌های بستنی ‌سازی می ‌گویند چیز دیگری است. بد نیست با این معیارها نیز آشنا شوید:

خصوصیات یک بستنی خوب چیست؟

قوام مناسب: اجزای بستنی باید کاملاً با یکدیگر مخلوط شده باشند و مخلوط نهایی قوامی صاف و یکنواخت داشته باشد. به نسبت سنگین ‌بوده و تا اندازه‌ای قابل جویدن باشد، تمام اجزای تشکیل ‌دهنده آن به نسبت معین (نه بیش از حد) به خوبی با هم مخلوط شده باشند. طعم خوب: یک بستنی خوب باید طعم مناسبی نیز داشته باشد و مواد شیرین‌ کننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. بستنی که خیلی شیرین یا بی ‌طعم باشد، بستنی مطلوبی به شمار نمی ‌رود.

درجه حرارت مناسب (نه خیلی سرد، نه خیلی گرم): درجه حرارت بستنی هنگامی ‌که آن را در دهان می ‌گذارید، از نظر تشخیص طعم آن اهمیت زیادی دارد. اگر بستنی خیلی سرد باشد، پایانه‌های حس سرما را بیش از حد تحریک کرده و ذائقه به وسیله سرما بی ‌حس می ‌شود و قضاوت درباره طعم بستنی را برایتان دشوار خواهد کرد. در صورتی که بستنی بر اثر بالا بودن درجه حرارت ذوب هم شود، خواص خود را از دست خواهد داد.

مواد اولیه مرغوب: هر بستنی که مواد اولیه سازنده آن از جنس مرغوب، سالم و بهداشتی باشد، می ‌تواند بستنی خوبی باشد. این مواد اولیه نباید به مدت طولانی و به روش نادرست در انبار نگهداری شده باشند. مصرف شیر یا خامه ترش شده با کیفیت پایین و کره نگهداری شده در شرایط نامناسب می ‌تواند از کیفیت بستنی بکاهد. برخی از کارخانه‌های بستنی ‌سازی از شیرخشک‌های نامرغوب یا مانده استفاده می ‌کنند که می ‌تواند از کیفیت محصول نهایی بکاهد.

انبارداری صحیح: پس از تهیه بستنی، ممکن است توده‌های زیادی از بستنی در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار ارائه شوند. اگر بستنی‌ها زمان طولانی در سردخانه بمانند، سفت‌ می ‌شوند و طعم‌های نامطلوب سردخانه را به خود می‌ گیرند، بنابراین محصول نهایی ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشد.

ارزش غذایی بستنی

شاید شما هم دیده باشید که روی پاکت بستنی‌ها، میزان کالری آن، مواد تشکیل‌ دهنده و... را در جدولی درج می‌ کنند. اگر حسابی دنبال رژیم لاغری هستید، نباید بستنی را در برنامه غذایی‌ تان قرار دهید، ولی اگر وسوسه شدید و دور از چشم دیگران یک عدد بستنی نوش ‌جان کردید، حداقل به سراغ بستنی‌های ساده‌تر که در آنها خبری از پسته و بادام و تکه‌های خامه نیست بروید.

متخصصان می‌ گویند: ارزش غذایی بستنی‌ها به ارزش غذایی مواد اولیه که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد. چربی بستنی دو تا سه برابر چربی شیر و پروتئین آن کمی بیشتر از شیر است. تخم‌ مرغ، میوه و شکر ترکیبات دیگر بستنی هستند که ارزش غذایی آن را افزایش می‌ دهند که ممکن است از این نظر چندان به ذائقه طرفداران رژیم، خوشایند نباشد. بستنی یکی از عالی ‌ترین منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد و بیش از نصف مواد جامد آن شکر (ساکاروز و لاکتوز) است. بنابراین باید هنگام خوردن آن حساب کالری‌ها را بکنید، ولی اگر رژیم افزایش وزن دارید، خوردن این خوراکی انرژی ‌زا را به شما پیشنهاد می‌ کنیم. چون در تهیه بستنی از شیر استفاده شده است، بنابراین شما ویتامین A ، ویتامین B1 (تیامین)، B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین) و ویتامین E را در بستنی خواهید یافت. اگر هم در تولید بستنی میوه‌ای از میوه‌های تازه استفاده شده باشد، ویتامین C نیز در بستنی شما پیدا خواهد شد. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

 

همچنین خواهید خواند:

طرز تهیه بستنی رولی - بسستنی تایلندی - آشپزی و تغذیه - اسرار خانه داری -  خواص خوراکیها  تجارت و اقتصاد سلامت  -  علم و فناوری -  قیمت دستگاه بستنی ساز فروش دستگاه بستنی ساز - دستگاه بستنی ساز رولی - دستگاه بستنی ساز 

 





تعداد بازدید از این مطلب: 252


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* طرز تهیه ی شنیسل مرغ * هویج * ترفندهای اینترنتی * آموزش کامل نصب و ترفند های تلگرام * خواص انار * اعمال شب نوزدهم رمضان * تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی * متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * آیا کسانی که دارای دیابت هستند میتوانند روزه بگیرند؟ * تلاش محققان ایرانی برای درمان ضایعات عصبی با فناوری نانو * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * انحراف‌ چشم‌ * کلرپروپامید * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * بستنی و سرگذشت بستنی * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * توصیه هایی برای افراد مبتلا به دیابت * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * اس ام اس عید سعید فطر * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * آبله‌ مرغان‌ * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * نکاتی برای جوان ماندن پوست * طرز تهیه موهیتو * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * خواص توت * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * خورشت گوشت * خواص بادام هندي * شیرینی کاسترد بی تخم مرغ * پانچ آناناس و لیمو * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * بستنی رولی - بستنی تایلندی * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * خواص بستنی * توبه مرد شراب‏خوار * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * این خوردنی ها پوست تان را نابود می کند * خواص دارويي گل مغربي * 22 حدیث نورانی در فضیلت کربلا و زیارت قبر امام حسین علیه السلام * انواع ماسک صورت جهت انواع پوست * سری جدید جوک و اس ام اس های خنده دار اسفند 93 * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * قدیمی ترین میدان ساعت شهری در ایران * خواص گیاه زوفا * طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار * سیاه دانه برای درمان مشکلات گوارشی * اعمال شب و روز نیمه رجب * خواص موز * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * نارگیل * تفاهم در زندگی زناشویی * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * مکمل‌های ورزشی عامل سرطان در مردان است * چه چیزهایی در مایکروفر قرار ندهیم؟ * تاثیر بعضی از خوراکی ها بر بیماریها * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * خاکشیر * هویج گیاهی خون ساز * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * طرز تهیه یک ژله بستنی خوشمزه,یک دسر تابستانی * هلو * توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات * نقش مردان در درمان افسردگی پس از زایمان زنان * توصیه هایی برای داشتن سلامت روان * طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز