>> آشپزی و تغذیه >> دانستنی های مواد غذایی >> خصوصیات بستنی خوب

خصوصیات بستنی خوب

خصوصیات بستنی خوب


بستنی رولی که کاملا ارگانیک است توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ  تهیه میشوند این بستنی های کاردکی یا بستنی هزار مزه میتوانند از بهترین نوع بستنی ها باشد که علاوه بر ارگانیک بودن طعم ، مزه و خواص بینظیری دارد.

بستنی خوب از نظر شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ پر از تکه‌های خامه باشد؟ قوام مناسبی داشته باشد؟ یا مواد اولیه آن مرغوب باشد؟ طعم بستنی خوب، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی آنچه متخصصان تغذیه و کارشناسان کارخانه‌های بستنی ‌سازی می ‌گویند چیز دیگری است. بد نیست با این معیارها نیز آشنا شوید:

خصوصیات یک بستنی خوب چیست؟

قوام مناسب: اجزای بستنی باید کاملاً با یکدیگر مخلوط شده باشند و مخلوط نهایی قوامی صاف و یکنواخت داشته باشد. به نسبت سنگین ‌بوده و تا اندازه‌ای قابل جویدن باشد، تمام اجزای تشکیل ‌دهنده آن به نسبت معین (نه بیش از حد) به خوبی با هم مخلوط شده باشند. طعم خوب: یک بستنی خوب باید طعم مناسبی نیز داشته باشد و مواد شیرین‌ کننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. بستنی که خیلی شیرین یا بی ‌طعم باشد، بستنی مطلوبی به شمار نمی ‌رود.

درجه حرارت مناسب (نه خیلی سرد، نه خیلی گرم): درجه حرارت بستنی هنگامی ‌که آن را در دهان می ‌گذارید، از نظر تشخیص طعم آن اهمیت زیادی دارد. اگر بستنی خیلی سرد باشد، پایانه‌های حس سرما را بیش از حد تحریک کرده و ذائقه به وسیله سرما بی ‌حس می ‌شود و قضاوت درباره طعم بستنی را برایتان دشوار خواهد کرد. در صورتی که بستنی بر اثر بالا بودن درجه حرارت ذوب هم شود، خواص خود را از دست خواهد داد.

مواد اولیه مرغوب: هر بستنی که مواد اولیه سازنده آن از جنس مرغوب، سالم و بهداشتی باشد، می ‌تواند بستنی خوبی باشد. این مواد اولیه نباید به مدت طولانی و به روش نادرست در انبار نگهداری شده باشند. مصرف شیر یا خامه ترش شده با کیفیت پایین و کره نگهداری شده در شرایط نامناسب می ‌تواند از کیفیت بستنی بکاهد. برخی از کارخانه‌های بستنی ‌سازی از شیرخشک‌های نامرغوب یا مانده استفاده می ‌کنند که می ‌تواند از کیفیت محصول نهایی بکاهد.

انبارداری صحیح: پس از تهیه بستنی، ممکن است توده‌های زیادی از بستنی در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار ارائه شوند. اگر بستنی‌ها زمان طولانی در سردخانه بمانند، سفت‌ می ‌شوند و طعم‌های نامطلوب سردخانه را به خود می‌ گیرند، بنابراین محصول نهایی ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشد.

ارزش غذایی بستنی

شاید شما هم دیده باشید که روی پاکت بستنی‌ها، میزان کالری آن، مواد تشکیل‌ دهنده و... را در جدولی درج می‌ کنند. اگر حسابی دنبال رژیم لاغری هستید، نباید بستنی را در برنامه غذایی‌ تان قرار دهید، ولی اگر وسوسه شدید و دور از چشم دیگران یک عدد بستنی نوش ‌جان کردید، حداقل به سراغ بستنی‌های ساده‌تر که در آنها خبری از پسته و بادام و تکه‌های خامه نیست بروید.

متخصصان می‌ گویند: ارزش غذایی بستنی‌ها به ارزش غذایی مواد اولیه که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد. چربی بستنی دو تا سه برابر چربی شیر و پروتئین آن کمی بیشتر از شیر است. تخم‌ مرغ، میوه و شکر ترکیبات دیگر بستنی هستند که ارزش غذایی آن را افزایش می‌ دهند که ممکن است از این نظر چندان به ذائقه طرفداران رژیم، خوشایند نباشد. بستنی یکی از عالی ‌ترین منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد و بیش از نصف مواد جامد آن شکر (ساکاروز و لاکتوز) است. بنابراین باید هنگام خوردن آن حساب کالری‌ها را بکنید، ولی اگر رژیم افزایش وزن دارید، خوردن این خوراکی انرژی ‌زا را به شما پیشنهاد می‌ کنیم. چون در تهیه بستنی از شیر استفاده شده است، بنابراین شما ویتامین A ، ویتامین B1 (تیامین)، B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین) و ویتامین E را در بستنی خواهید یافت. اگر هم در تولید بستنی میوه‌ای از میوه‌های تازه استفاده شده باشد، ویتامین C نیز در بستنی شما پیدا خواهد شد. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

 

همچنین خواهید خواند:

طرز تهیه بستنی رولی - بسستنی تایلندی - آشپزی و تغذیه - اسرار خانه داری -  خواص خوراکیها  تجارت و اقتصاد سلامت  -  علم و فناوری -  قیمت دستگاه بستنی ساز فروش دستگاه بستنی ساز - دستگاه بستنی ساز رولی - دستگاه بستنی ساز 

 





تعداد بازدید از این مطلب: 214


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* گیاه جعفری * کوه عقاب * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * دانستنیهای قبل از عاشق شدن * راه رفتن در آب برای لاغرشدن و چربی‌سوزی مفید است؟ * آب هندوانه با طعم ليمو * خواص تخمه جاباني * طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک(2) * نوشیدنی مخلوط * بشارت سليمان نبى به پيامبر اسلام‏ * خواص تخمه آفتابگردان * در ویندوز ۸.۱ چگونه رمز وای فای را بازیابی کنیم ! * انواع خال و درمان آن * واقع بینی های قبل از ازدواج * بستنی و سرگذشت بستنی * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * بوستان نهج البلاغه * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * آشنايي با خواص كدو سبز * تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی * تلاش محققان ایرانی برای درمان ضایعات عصبی با فناوری نانو * طرز تهیه سالاد مرغ و نخود * چربی های دور شکمی و تصورات غلط ما! * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * بستنی و سرگذشت آن * نکاتی درباره سلامت مردان * با هم بخندیم * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * چاي كوهي * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * علائم هشدار دهنده ی تومور مغزی * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * اعمال شب های قدر * بدشانس‌ترین فوتبالیست‌های جهان * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * بوستان نوروز * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * دستگاه بستنی ساز * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * طرز تهیه شامی رودباری * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * روش تهیه‌ زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن * خواص درمانی گلپر * توصیه هایی برای داشتن سلامت روان * عظمت شب قدر * گروه خونی و شخصیت افراد * اس ام اس خنده دار(3) * طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * 10 عادت غلطی که به قلب آسیب می زنند * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * اعمال روز اول ماه رمضان * تست سنجش عاطفه مخصوص شما منوی هیجانات * اس ام اس روز مادر * درکه تهران * دانستنیهای کوتاه و جالب در مورد مغز * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * درمان شکنندگی موها * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * قیمت دستگاه بستنی ساز - فروش دستگاه بستنی ساز