>> آشپزی و تغذیه >> دانستنی های مواد غذایی >> خصوصیات بستنی خوب

خصوصیات بستنی خوب

خصوصیات بستنی خوب


بستنی رولی که کاملا ارگانیک است توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ  تهیه میشوند این بستنی های کاردکی یا بستنی هزار مزه میتوانند از بهترین نوع بستنی ها باشد که علاوه بر ارگانیک بودن طعم ، مزه و خواص بینظیری دارد.

بستنی خوب از نظر شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ پر از تکه‌های خامه باشد؟ قوام مناسبی داشته باشد؟ یا مواد اولیه آن مرغوب باشد؟ طعم بستنی خوب، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی آنچه متخصصان تغذیه و کارشناسان کارخانه‌های بستنی ‌سازی می ‌گویند چیز دیگری است. بد نیست با این معیارها نیز آشنا شوید:

خصوصیات یک بستنی خوب چیست؟

قوام مناسب: اجزای بستنی باید کاملاً با یکدیگر مخلوط شده باشند و مخلوط نهایی قوامی صاف و یکنواخت داشته باشد. به نسبت سنگین ‌بوده و تا اندازه‌ای قابل جویدن باشد، تمام اجزای تشکیل ‌دهنده آن به نسبت معین (نه بیش از حد) به خوبی با هم مخلوط شده باشند. طعم خوب: یک بستنی خوب باید طعم مناسبی نیز داشته باشد و مواد شیرین‌ کننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. بستنی که خیلی شیرین یا بی ‌طعم باشد، بستنی مطلوبی به شمار نمی ‌رود.

درجه حرارت مناسب (نه خیلی سرد، نه خیلی گرم): درجه حرارت بستنی هنگامی ‌که آن را در دهان می ‌گذارید، از نظر تشخیص طعم آن اهمیت زیادی دارد. اگر بستنی خیلی سرد باشد، پایانه‌های حس سرما را بیش از حد تحریک کرده و ذائقه به وسیله سرما بی ‌حس می ‌شود و قضاوت درباره طعم بستنی را برایتان دشوار خواهد کرد. در صورتی که بستنی بر اثر بالا بودن درجه حرارت ذوب هم شود، خواص خود را از دست خواهد داد.

مواد اولیه مرغوب: هر بستنی که مواد اولیه سازنده آن از جنس مرغوب، سالم و بهداشتی باشد، می ‌تواند بستنی خوبی باشد. این مواد اولیه نباید به مدت طولانی و به روش نادرست در انبار نگهداری شده باشند. مصرف شیر یا خامه ترش شده با کیفیت پایین و کره نگهداری شده در شرایط نامناسب می ‌تواند از کیفیت بستنی بکاهد. برخی از کارخانه‌های بستنی ‌سازی از شیرخشک‌های نامرغوب یا مانده استفاده می ‌کنند که می ‌تواند از کیفیت محصول نهایی بکاهد.

انبارداری صحیح: پس از تهیه بستنی، ممکن است توده‌های زیادی از بستنی در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار ارائه شوند. اگر بستنی‌ها زمان طولانی در سردخانه بمانند، سفت‌ می ‌شوند و طعم‌های نامطلوب سردخانه را به خود می‌ گیرند، بنابراین محصول نهایی ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشد.

ارزش غذایی بستنی

شاید شما هم دیده باشید که روی پاکت بستنی‌ها، میزان کالری آن، مواد تشکیل‌ دهنده و... را در جدولی درج می‌ کنند. اگر حسابی دنبال رژیم لاغری هستید، نباید بستنی را در برنامه غذایی‌ تان قرار دهید، ولی اگر وسوسه شدید و دور از چشم دیگران یک عدد بستنی نوش ‌جان کردید، حداقل به سراغ بستنی‌های ساده‌تر که در آنها خبری از پسته و بادام و تکه‌های خامه نیست بروید.

متخصصان می‌ گویند: ارزش غذایی بستنی‌ها به ارزش غذایی مواد اولیه که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد. چربی بستنی دو تا سه برابر چربی شیر و پروتئین آن کمی بیشتر از شیر است. تخم‌ مرغ، میوه و شکر ترکیبات دیگر بستنی هستند که ارزش غذایی آن را افزایش می‌ دهند که ممکن است از این نظر چندان به ذائقه طرفداران رژیم، خوشایند نباشد. بستنی یکی از عالی ‌ترین منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد و بیش از نصف مواد جامد آن شکر (ساکاروز و لاکتوز) است. بنابراین باید هنگام خوردن آن حساب کالری‌ها را بکنید، ولی اگر رژیم افزایش وزن دارید، خوردن این خوراکی انرژی ‌زا را به شما پیشنهاد می‌ کنیم. چون در تهیه بستنی از شیر استفاده شده است، بنابراین شما ویتامین A ، ویتامین B1 (تیامین)، B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین) و ویتامین E را در بستنی خواهید یافت. اگر هم در تولید بستنی میوه‌ای از میوه‌های تازه استفاده شده باشد، ویتامین C نیز در بستنی شما پیدا خواهد شد. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

 

همچنین خواهید خواند:

طرز تهیه بستنی رولی - بسستنی تایلندی - آشپزی و تغذیه - اسرار خانه داری -  خواص خوراکیها  تجارت و اقتصاد سلامت  -  علم و فناوری -  قیمت دستگاه بستنی ساز فروش دستگاه بستنی ساز - دستگاه بستنی ساز رولی - دستگاه بستنی ساز 

 





تعداد بازدید از این مطلب: 311


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران ) * طرز تهیه جواهر پلو * خواص نارنگی * اعمال روز اول ماه رمضان * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * طرز تهیه دمی گوجه * خواص دمنوش گل پنیرک * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * یک برنامه غارنوردی برای مسافران خوزستان * خواص شکلات سیاه * علل افسردگی و درمان آن * دلایل دروغگویی کودکان * طرز تهیه ی پیتزا مخلوط * آیا میدانید؟ * خواص سیب * سالاد سیب زمینی با لوبیاسبز و ماهی * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * جملات کوتاه و ارزشمند از بزرگان * ترجمه قرآن و حدیث؛ چالش های پیش رو * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * جوانان و محبت اهل بیت (ع) * در مورد trello * متن های عاشقانه غمگین * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * عوامل افسردگی، ناراحتی و اضطراب و راهکارهای رها شدن از آن * بلند ترین بادگیر جهان * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی * گیاه کاسنی * نقش مردان در درمان افسردگی پس از زایمان زنان * طرز تهیه خورش کلم بروکلی * خواص قارچ * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * مواد مضر برای کسانیکه اگزما دارند * طرز تهیه شنیسل روسی * خواص دوغ و کفیر * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * سالاد ماکارانی ژله ای * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * باغ ایرانی * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * خواص توت * مراسم بله برون * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * آشنایی با 16 خاصیت فوق‌العاده اسفناج * خواص انجیر * گل گاوزبان * بهترین ماسک برای پوست های چرب و جوش دار * سوپ کلم * آشنایی با خواص درمانی زرشک * بوپرنورفین * آیا شرایط جوی می تواند بر بدن تاثیر بگذارد؟ * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * تازه های تست روان شناسی * کوکوی گردو و گوشت * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * کباب کشمیری با سس مخصوص * شاه پسند وحشي * تاثیر ماهی بر افسردگی * سخا چيست؟ * طرز تهیه سینه مرغ گریل شده * اس ام اس خنده دار (2)