>> آشپزی و تغذیه >> دانستنی های مواد غذایی >> علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟

علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟

علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟


علامت های زیادی روی بسته بندی مواد غذایی از جمله بستنی رولی یا بستنی کاردکی کشیده شده است که کمتر کسی از معنی  این علائم اطلاع دارد . بستنی رولی یکی از بستنی هایی است که به صورت تازه و در حضور مشتری تهیه میشود برای تهیه این بستنی مایع بستنی را روی سینی دستگاه بستنی ساز میریزند و سپس اپراتو دستگاه بستنی ساز رولی شروع به آماده کردن این بستنی در حضور مشتری میکند اما بستنی رولی و همچنین بستنی های دیگر به صورت آماده هم در فروشگاه ها به فروش میرسد که روی بسته بندی این بسته بندی ها علائمی درج شده است که ما سعی میکنیم شم را با برخی از این علائم آشنا کنیم .

معنی عبارات روی برچسب بستنی

انجمن غذا و داروی امریکا (FDA) برای خوراکی‌ها، از جمله بستنی و دسرهای یخی، استانداردهایی مشخص کرده، تا مصرف کنندگان، بدون در نظر گرفتن برند و گونه‌ای که خریداری می‌کنند، از محصولی با کیفیت و ثابت لذت ببرند. معرف‌های غذایی تشریح شده از سوی FDA عبارتند از “سبک”، “چربی کاهش یافته” و “کم چربی”، تا مشتریان بدانند که دقیقا چه محصولی و با چه مشخصات غذایی انتخاب می‌کنند. تمامی عبارات درج شده بر روی برچسب‌ها از قانون فدرال برچسب‌گذاری مواد غذایی (NLEA) که تمامی برچسب‌های غذایی را زیر نظر دارد، تبعیت می‌نمایند.

 

برخی عباراتی که مشتریان در فروشگاه‌ها با آن مواجه می‌شوند و نیز مفهوم دقیق آنها در ذیل ارائه شده است:

بستنی یک خوراکی منجمد است که از تلفیق محصولات لبنی، با چربی شیر حداقل ۱۰ درصد، تشکیل شده است.

بستنی با “چربی کاهش یافته” حاوی حداقل ۲۵ درصد چربی کلی کمتری نسبت به محصول مرجع می‌باشد (خواه میزان متوسط برندهای مطرح و خواه میزان متوسط همان شرکت)

بستنی “سبک” که حاوی حداقل ۵۰ درصد چربی کلی کمتر و یا ۳۳ درصد کالری کمتر نسبت به محصول مرجع باشد (میزان متوسط برندهای مطرح منطقه‌ای و یا کشوری)

بستنی “کم چربی” حاوی نهایتا ۳ گرم چربی کلی در هر بار مصرف (½ فنجان) می‌باشد.

بستنی “بدون چربی” حاوی کمتر از ۰.۵ گرم چربی کلی در هر بار مصرف می‌باشد.

بخش کیفیت

اصطلاحاتی در بازار وجود دارد که از نظر کیفی به توصیف محصولات بستنی می‌پردازند، عباراتی همچون سوپر پریمیوم، پریمیوم، معمولی، و اقتصادی. عوامل متعددی، همچون قیمت، موقعیت تجاری، بسته‌بندی محصول، کیفیت مواد اولیه، میزان چربی شیر و میزان هوای موجود در محصول، در کیفیت یک محصول نقش دارند. میزان هوادهی که بستنی در زمان تولید، به منظور محافظت از تبدیل شدن مواد به یک حجم یخ‌زدۀ غیر قابل خوردن، در معرض آن قرار می‌گیرند، میزان هوا گفته می‌شود. میزان هوا تحت کنترل استانداردهای فدرال، مبنی بر این است که محصول نهایی نباید کمتر از ۴.۵ پوند در هر گالن وزن داشته باشد.

بستنی “سوپر پریمیوم” میزان هوای بسیار کم و چربی بالایی دارد، و تولیدکنندگان در تولید آن از بهترین مواد استفاده می‌کنند.

بستنی “پریمیوم” میزان هوای کمی دارد و چربی آن از چربی بستنی معمولی بیشتر است، تولیدکنندگان در تولید آن از مواد با کیفیت‌تر استفاده می‌کنند.

بستنی “معمولی” میزان هوادهی استاندارد فدرال جهت تولید بستنی را رعایت می‌نماید.

بستنی “اقتصادی” میزان هوادهی لازم را رعایت نموده و عموما با قیمتی پایین‌تر از بستنی معمولی به فروش می‌رسد.

 

 





تعداد بازدید از این مطلب: 293


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* دستگاه بستنی ساز رولی * پارک قیطریه * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * داستان کوتاه زیبا و خواندنی * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * خصوصیات نعناع * خواص شکلات سیاه * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * روش پخت دلمه قارچ با مرغ * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * خواص بلوبری * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * بدشانس‌ترین فوتبالیست‌های جهان * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * شش ویژگی iOS 7 که احتمالا از آن‌ها بی‌خبرید! * ضايع كردن نماز * دستگاه بستنی ساز سنگ سرد * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * هویج * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * صدای قلب مادر * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * تازه های تست روان شناسی * 10 عادت غلطی که به قلب آسیب می زنند * مسجد جامع کبیر یزد * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * کدئین *  خواص داروئی باقلا * خواص ذرت * معرفی هادرد دیسک 4 ترابایتی * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * لذّت زندگى‏ * طرز تهیه سوپ شیر * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * اس ام اس خنده دار(5) * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * طرز تهیه نان پنجره ای * عمارت مسعودیه * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری * میگو را این طوری هم تست کنید * عاشقانه ی دلتنگی * چند روش برای جلوگیری از هک شدن * تفاهم در زندگی زناشویی * خواص خرمالو * خصوصیات بستنی خوب * گیاه کاسنی * طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه * کبد چرب * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی * گیاه رازیانه و خواص آن * ده علت خستگی و راه مقابله با آن * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * کسانی که زیاد آرایش میکنند چه ویژگی شخصیتی دارند؟ * این ریمل ها را نخرید * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * چگونه از هک شدن مودم جلوگیری کنیم؟ * طرز تهیه خورش آلو * خواص زعفران ، در مورد خواص زعفران چه میدانید؟ * تربیت و اصلاح در خانه و خانواده * ده بستنی معروف دنیا * خواص شاهی