>> آشپزی و تغذیه >> دانستنی های مواد غذایی >> علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟

علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟

علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟


علامت های زیادی روی بسته بندی مواد غذایی از جمله بستنی رولی یا بستنی کاردکی کشیده شده است که کمتر کسی از معنی  این علائم اطلاع دارد . بستنی رولی یکی از بستنی هایی است که به صورت تازه و در حضور مشتری تهیه میشود برای تهیه این بستنی مایع بستنی را روی سینی دستگاه بستنی ساز میریزند و سپس اپراتو دستگاه بستنی ساز رولی شروع به آماده کردن این بستنی در حضور مشتری میکند اما بستنی رولی و همچنین بستنی های دیگر به صورت آماده هم در فروشگاه ها به فروش میرسد که روی بسته بندی این بسته بندی ها علائمی درج شده است که ما سعی میکنیم شم را با برخی از این علائم آشنا کنیم .

معنی عبارات روی برچسب بستنی

انجمن غذا و داروی امریکا (FDA) برای خوراکی‌ها، از جمله بستنی و دسرهای یخی، استانداردهایی مشخص کرده، تا مصرف کنندگان، بدون در نظر گرفتن برند و گونه‌ای که خریداری می‌کنند، از محصولی با کیفیت و ثابت لذت ببرند. معرف‌های غذایی تشریح شده از سوی FDA عبارتند از “سبک”، “چربی کاهش یافته” و “کم چربی”، تا مشتریان بدانند که دقیقا چه محصولی و با چه مشخصات غذایی انتخاب می‌کنند. تمامی عبارات درج شده بر روی برچسب‌ها از قانون فدرال برچسب‌گذاری مواد غذایی (NLEA) که تمامی برچسب‌های غذایی را زیر نظر دارد، تبعیت می‌نمایند.

 

برخی عباراتی که مشتریان در فروشگاه‌ها با آن مواجه می‌شوند و نیز مفهوم دقیق آنها در ذیل ارائه شده است:

بستنی یک خوراکی منجمد است که از تلفیق محصولات لبنی، با چربی شیر حداقل ۱۰ درصد، تشکیل شده است.

بستنی با “چربی کاهش یافته” حاوی حداقل ۲۵ درصد چربی کلی کمتری نسبت به محصول مرجع می‌باشد (خواه میزان متوسط برندهای مطرح و خواه میزان متوسط همان شرکت)

بستنی “سبک” که حاوی حداقل ۵۰ درصد چربی کلی کمتر و یا ۳۳ درصد کالری کمتر نسبت به محصول مرجع باشد (میزان متوسط برندهای مطرح منطقه‌ای و یا کشوری)

بستنی “کم چربی” حاوی نهایتا ۳ گرم چربی کلی در هر بار مصرف (½ فنجان) می‌باشد.

بستنی “بدون چربی” حاوی کمتر از ۰.۵ گرم چربی کلی در هر بار مصرف می‌باشد.

بخش کیفیت

اصطلاحاتی در بازار وجود دارد که از نظر کیفی به توصیف محصولات بستنی می‌پردازند، عباراتی همچون سوپر پریمیوم، پریمیوم، معمولی، و اقتصادی. عوامل متعددی، همچون قیمت، موقعیت تجاری، بسته‌بندی محصول، کیفیت مواد اولیه، میزان چربی شیر و میزان هوای موجود در محصول، در کیفیت یک محصول نقش دارند. میزان هوادهی که بستنی در زمان تولید، به منظور محافظت از تبدیل شدن مواد به یک حجم یخ‌زدۀ غیر قابل خوردن، در معرض آن قرار می‌گیرند، میزان هوا گفته می‌شود. میزان هوا تحت کنترل استانداردهای فدرال، مبنی بر این است که محصول نهایی نباید کمتر از ۴.۵ پوند در هر گالن وزن داشته باشد.

بستنی “سوپر پریمیوم” میزان هوای بسیار کم و چربی بالایی دارد، و تولیدکنندگان در تولید آن از بهترین مواد استفاده می‌کنند.

بستنی “پریمیوم” میزان هوای کمی دارد و چربی آن از چربی بستنی معمولی بیشتر است، تولیدکنندگان در تولید آن از مواد با کیفیت‌تر استفاده می‌کنند.

بستنی “معمولی” میزان هوادهی استاندارد فدرال جهت تولید بستنی را رعایت می‌نماید.

بستنی “اقتصادی” میزان هوادهی لازم را رعایت نموده و عموما با قیمتی پایین‌تر از بستنی معمولی به فروش می‌رسد.

 

 





تعداد بازدید از این مطلب: 370


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * بستنی رولی * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * پانچ آناناس و لیمو * خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * بشارت سليمان نبى به پيامبر اسلام‏ * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * متون کوتاه و آموزنده * اختلال پیش فعالی همراه با کمبود توجه * قله سبلان * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * خواص لیمو شیرین * پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل * مغز پیر نمی‌شود! * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * گیاه کاسنی * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * تربیت و اصلاح در خانه و خانواده * بوستان نهج البلاغه * نشانه های فقر آهن * اس ام اس خنده دار(4) * روش درمانی مؤثر برای طاسی * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * جوانه‌ی گندم * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل * نوشیدنی مخلوط * طرز تهیه اسموتی گلابی موز * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ * پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند! * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * آیا کسانی که دارای دیابت هستند میتوانند روزه بگیرند؟ * شیرینی عسل و بادام * با اصول اولیه رنگ کردن مو آشنا شوید * طرز تهیه کباب مرغ یونانی * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * چطور از زخم محل جراحی مراقبت کنیم؟ * جملات کوتاه و ارزشمند از بزرگان * چای سبز * دلایل دروغگویی کودکان * خواص گیاه تره کوهی/تره کوهی سرشار از آهن است * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * جملات عاشقانه زیبا * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * پیری زود رس با خوردن این مواد * چربی ترانس یا اشباع شده؟ * بیماری کبد چرب * طرز تهیه سالاد شیرازی * نوشيدني توت فرنگي و شير * دیدنی‌های آبادان در یک نگاه * تغیر صدای هنگ آوت ,وایبر,واتس آپ و فیسبوک * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * طرز تهیه شیرینی شکری * مقايسه خورشيد و زمين‏ * طرز تهیه دمی گوجه * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * گیاه رازیانه و خواص آن * متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز * اینترنت مارکتینگ * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * آسم و ۷ قانون غذایی * اعمال مخصوصه ماه شعبان * اعمال شب نوزدهم رمضان