>> آشپزی و تغذیه >> دانستنی های مواد غذایی >> علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟

علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟

علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟


علامت های زیادی روی بسته بندی مواد غذایی از جمله بستنی رولی یا بستنی کاردکی کشیده شده است که کمتر کسی از معنی  این علائم اطلاع دارد . بستنی رولی یکی از بستنی هایی است که به صورت تازه و در حضور مشتری تهیه میشود برای تهیه این بستنی مایع بستنی را روی سینی دستگاه بستنی ساز میریزند و سپس اپراتو دستگاه بستنی ساز رولی شروع به آماده کردن این بستنی در حضور مشتری میکند اما بستنی رولی و همچنین بستنی های دیگر به صورت آماده هم در فروشگاه ها به فروش میرسد که روی بسته بندی این بسته بندی ها علائمی درج شده است که ما سعی میکنیم شم را با برخی از این علائم آشنا کنیم .

معنی عبارات روی برچسب بستنی

انجمن غذا و داروی امریکا (FDA) برای خوراکی‌ها، از جمله بستنی و دسرهای یخی، استانداردهایی مشخص کرده، تا مصرف کنندگان، بدون در نظر گرفتن برند و گونه‌ای که خریداری می‌کنند، از محصولی با کیفیت و ثابت لذت ببرند. معرف‌های غذایی تشریح شده از سوی FDA عبارتند از “سبک”، “چربی کاهش یافته” و “کم چربی”، تا مشتریان بدانند که دقیقا چه محصولی و با چه مشخصات غذایی انتخاب می‌کنند. تمامی عبارات درج شده بر روی برچسب‌ها از قانون فدرال برچسب‌گذاری مواد غذایی (NLEA) که تمامی برچسب‌های غذایی را زیر نظر دارد، تبعیت می‌نمایند.

 

برخی عباراتی که مشتریان در فروشگاه‌ها با آن مواجه می‌شوند و نیز مفهوم دقیق آنها در ذیل ارائه شده است:

بستنی یک خوراکی منجمد است که از تلفیق محصولات لبنی، با چربی شیر حداقل ۱۰ درصد، تشکیل شده است.

بستنی با “چربی کاهش یافته” حاوی حداقل ۲۵ درصد چربی کلی کمتری نسبت به محصول مرجع می‌باشد (خواه میزان متوسط برندهای مطرح و خواه میزان متوسط همان شرکت)

بستنی “سبک” که حاوی حداقل ۵۰ درصد چربی کلی کمتر و یا ۳۳ درصد کالری کمتر نسبت به محصول مرجع باشد (میزان متوسط برندهای مطرح منطقه‌ای و یا کشوری)

بستنی “کم چربی” حاوی نهایتا ۳ گرم چربی کلی در هر بار مصرف (½ فنجان) می‌باشد.

بستنی “بدون چربی” حاوی کمتر از ۰.۵ گرم چربی کلی در هر بار مصرف می‌باشد.

بخش کیفیت

اصطلاحاتی در بازار وجود دارد که از نظر کیفی به توصیف محصولات بستنی می‌پردازند، عباراتی همچون سوپر پریمیوم، پریمیوم، معمولی، و اقتصادی. عوامل متعددی، همچون قیمت، موقعیت تجاری، بسته‌بندی محصول، کیفیت مواد اولیه، میزان چربی شیر و میزان هوای موجود در محصول، در کیفیت یک محصول نقش دارند. میزان هوادهی که بستنی در زمان تولید، به منظور محافظت از تبدیل شدن مواد به یک حجم یخ‌زدۀ غیر قابل خوردن، در معرض آن قرار می‌گیرند، میزان هوا گفته می‌شود. میزان هوا تحت کنترل استانداردهای فدرال، مبنی بر این است که محصول نهایی نباید کمتر از ۴.۵ پوند در هر گالن وزن داشته باشد.

بستنی “سوپر پریمیوم” میزان هوای بسیار کم و چربی بالایی دارد، و تولیدکنندگان در تولید آن از بهترین مواد استفاده می‌کنند.

بستنی “پریمیوم” میزان هوای کمی دارد و چربی آن از چربی بستنی معمولی بیشتر است، تولیدکنندگان در تولید آن از مواد با کیفیت‌تر استفاده می‌کنند.

بستنی “معمولی” میزان هوادهی استاندارد فدرال جهت تولید بستنی را رعایت می‌نماید.

بستنی “اقتصادی” میزان هوادهی لازم را رعایت نموده و عموما با قیمتی پایین‌تر از بستنی معمولی به فروش می‌رسد.

 

 





تعداد بازدید از این مطلب: 234


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * مطالب جالب و آموزنده * خواص زعفران ، در مورد خواص زعفران چه میدانید؟ * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * هویج * اکلیل کوهی یا رز ماری * خواص درمانی گوجه‌ سبز * بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی * اس ام اس و پیامک عاشقانه * بوپرنورفین * خواص سویا * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * خورش آلو و اسفناج * فشار خون و دیابت شایع ترین دلایل نارسایی کلیوی * سوپ قارچ و جو پرک * اقدامات اساسی پس از خرید کامپیوتر و لپ تاپ * اس ام اس عید سعید فطر * مقايسه خورشيد و زمين‏ * طرز تهیه توپک مرغ و قارچ سوخاری برای کودکان بد غذا * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * شکلات TWIX * خواص گیاه زوفا * در مورد trello * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * طرز تهیه دسر هندوانه * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * نارگیل * غنی ترین منابع غیر لبنی کلسیم * آفت و مهمترین علل آن * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * طرز تهیه اسموتی گلابی موز * کباب چیکن ساتای * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * در مورد گشنیز * بستنی و عدم ناباروری * ژله ی گلداره تک نفره * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * تخم کتان * طرز تهیه شیرینی شکری * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * چگونه غلظت خون را درمان کنیم؟ * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * ارزش غذایی بستنی * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * دستگاه بستنی ساز رولی * طرز تهیه پیتزا رولی * پیشگیری سرطان پروستات با گوجه فرنگی * دسر ماست و لبو * سالاد مرغ و ذرت * عرق کاسنی و خواص آن * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * آشنایی با خواص و مضرات دارچین * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * خورش قارچ و تخم مرغ * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * موس بلوط دسر ژلاتینی شیک * آبشار دره عشق، اردل * علائم تومور مغزی * خواص بلوبری * طرز تهیه قیمه نثار * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * کوچکترین هواپیمای بدون سرنشین + عکس * خواص هل؛ دانه معطر * تنبلی چشم و راهای درمان آن * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * اهميت و ارزش زبان‏