خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار

طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار
طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار

شما میتوانید با آگار آگار مثل ژلاتین دسر های بسیار زیبا و خوشمزه تهیه کنید با این تفاوت که آگار آگار در دمای محیط دیر ترآب شده و برای مهمانی ها مفید تر میباشد در این مطلب طرز تهیه دسر خامه و قهوه با آگار آگار را آموزش میدهیم . شما میتوانید از آگار اگار برای تزیین بستنی رولی  که با دستگاه بستنی ساز تهیه میشود ، کیک و ... استفاده نمایید و یا میتوانید با آن خوراکی های زیبا مثل مروارید میوه ای برای تزیین دسر ها  از جمله بستنی رولی تهیه نمایید برای دیدن فیلم تهیه مروارید میوه ای با آگار آگار کلیک کنید.

بریم سراغ  دستور دسر ساده با آگار آگار که طرز کار باهاش دستتون بیاد. 


آگارآگار خامه و قهوه 


مواد لازم عمل آوردن آکار آگار: 

پودر آکار آگار: یک قاشق غذاخوری
آب: دو و نیم پیمانه 
شکر: یک دوم پیمانه

مواد لازم لایه ی قهوه: 

قهوه ی فوری: یک دوم قاشق غذاخوری
آب جوش: یک دوم پیمانه

مواد لازم لایه ی خامه ای: 

خامه ی صبحانه: یک چهارم پیمانه 
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب/شیر: یک چهارم پیمانه 

مواد لازم رو آماده کنید و روی میز کار بذارید. 

به جای خامه ی صبحانه می تونید به همین مقدار شیر عسلی استفاده کنید. 
به جای قهوه ی فوری می تونید از قهوه ترک یا قهوه فرانسه استفاده کنید. 
اگر نمی خواید قهوه ی فوری استفاده کنید، قهوه ی ترک، فرانسه یا اسپرسو رو مثل وقتی که برای نوشیدن حاضر می کنید، دم کنید و بعد یک دوم پیمانه ازش رو اندازه گیری کنید و روی میز کار بذارید.

یک شیرجوش یا دیگ کوچیک بردارید، دو و نیم پیمانه آب توش بریزید. آب خیلی داغ یا سرد نباشه از همون آب شیر هم می تونید استفاده کنید. 

یک قاشق غذاخوری آگار آگار روی سطح آب بپاشید. 

مخلوط آب و آگار آگار رو هم بزنید و یک ربع بذارید به همون حالت تو دمای محیط بمونه. دقت کنید که با هم زدن، آگار آگار توی آب حل نمی شه و دونه های سفید دیده می شه، هم زدن صرفا برای اینه که آگار آگار پخش شه. 

تا آگار آگار خیس بخوره بقیه ی مواد رو حاضر کنید. اگر از قهوه ی فوری (نسکافه) استفاده می کنید، پودر قهوه ی فوری رو توی یک دوم پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا حل شه. اگر از قهوه ی دم کرده استفاده می کنید قهوه رو توی قهوه جوش یا روی گاز دم کنید و یک دوم پیمانه ازش جدا کنید. 


برای آماده کردن لایه ی خامه، یک چهارم پیمانه خامه ی صبحانه رو توی یک کاسه بریزید و با یک چهارم پیمانه آب یا شیر رقیقش کنید. می تونید از شیر سویا هم استفاده کنید. از آب سرد استفاده نکنید که خامه خودش رو نبنده و خوب مخلوط شه. 
قالب رو با آب گرم و صابون بشورید و آماده بذارید. قالب هیچ گونه چربی نباید داشته باشه. قالب می تونه از هر جنسی (سیلیکونی، طلقی،پلاستیکی، فلزی ...) باشه. 

اگر می خواید دسر رو لایه لایه درست کنید برای اینکه لایه ها زودتر بگیره و کارتون سریع تر شه می تونید دور قالب یخ بریزید. البته الزامی برای این کار وجود نداره. 

بعد از یک ربع مخلوط آب و آگار آگار رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا آگار آگار در آب حل شه. 

وقتی آب به جوش اومد و آگار آگار در آب حل شد، شکر رو به مواد اضافه کنید می تونید میزان شکر رو بیشتر کنید.

خوب هم بزنید تا آب به جوش بیاد و شکر کاملا در آب حل شه. 

به محض جوش اومدن می بینید که روی آب کف می کنه. این کف باعث می شه مایع قبل از حل شدن مواد سر بره. برای همین با یه صافی کوچیک یا قاشق یه مقداری از کف روش رو بردارید. 

بعد از چند دقیقه می بیند مخلوط کمی غلیظ و کاملا یکدست شده. همین جا شعله رو خاموش کنید. 
نصف مواد (یک و یک چهارم پیمانه) رو بردارید و توی یک دیگ دیگه بریزید. 
الان شما دو تا دیگ دارید که تو هر کدوم یک و یک چهارم پیمانه مخلوط آب و شکر و آگار آگاره.
به یکی از دیگ ها مخلوط قهوه رو اضافه کنید و هم بزنید. 

توی اونیکی دیگ هم مخلوط خامه رو بریزید و هم بزنید. 

هر دو دیگ رو هم زمان روی شعله ی ملایم بذارید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شه. 
بعد از دو دقیقه مواد شروع به جوشیدن می کنه و مایه ی دسر آماده است. 

وانیل رو در این مرحله به مواد خامه ای اضافه کنید و هم بزنید می تونید به جای وانیل اسانس دیگه ای بریزید یا اصلا وانیل رو حذف کنید. 

اگر می خواید دسر رو لایه لایه درست کنید به این شیوه عمل کنید. 

اول از مواد قهوه دار توی قالب بریزید. من توی هر قالب دو قاشق غذاخوری ریختم. 

همونجور قالب رو در دمای محیط بذارید و به هیچ وجه تکونش ندید. منتظر بمونید تا خودش رو بگیره بسته به دمای محیط بین ده دقیقه تا یک ربع طول می کشه. 

تا این لایه خودش رو بگیره حواستون باشه که بقیه ی مواد نَبنده، موادِ توی دیگ ها رو هرزگاهی هم بزنید. اگر احساس کردید داره غلیظ می شه زیرش رو روشن کنید و کمی حرارت بدید. این کار هیچ تاثیری در کیفیت دسر نداره. دسر رو چک کنید ببینید خودش رو گرفته یا نه. برای چک کردن انگشتتون رو روش بزنید ببینید سفت شده یا نه. 

حالا لایه ی آگار آگارِ خامه رو روش بریزید. اگر می خواید تعداد لایه ها بیشتر شه به همین روش ادامه بدید هر لایه رو بریزید، بذارید در دمای محیط سفت شه و بعد لایه ی بعدی، بین کار حتما مواد رو هم بزنید و چک کنید مواد سفت نشه. 

بعد از اینکه آخرین لایه هم سفت شد، دسر رو از قالب جدا کنید اگر قالب سیلیکونی دارید اول دیواره ها رو از قالب جدا کنید و بعد از پایین فشار بدید. اگر قالب فلزیه می تونید مثل ژله، قالب رو توی آب داغ فرو کنید تا دسر دربیاد. 

دسر آگار آگار آماده است.دسر آگار آگار بافتی سفت و جویدنی دارد.

دسر رو حداقل دو ساعت توی یخچال بذارید تا خنک شه و بعد از خنک شدن سرو کنید. 

به علت مقاومت آگار آگار و آب نشدنش می تونید این دسر رو به شیوه های مختلف سرو کنید. مثلا به شکل مکعب های کوچیک برش بزنید و با خامه ی زده شده یا آیس کافی قاطی کنید. 
برای تزئین دسر می تونید روش شکلات رنده شده یا خامه ی فرم گرفته  یا از  همان مروارید های میوه ای استفاده کنید

تعداد بازدید از این صفحه : 536 ساعت و تاریخ انتشار : 03 : 14 : 32 1396/7/24


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی