خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی آگار آگار چیست؟

آگار آگار چیست؟
آگار آگار چیست؟

آگار آگار چیست؟  

از آگار آگار استفاده های بسیاری میتوان کرد از جمله تهیه مروارید های میوه ای که از آن برای تزیین بستنی رولی که با دستگاه بستنی ساز رولی تهیه میشود . در این مطلب سعی میکنم توضیحاتی در مورد آگار آگار به شما بدهیم شما میتوانید برای دیدن طرز تهیه فیلم مروارید های میوه ای با آگار آگار کلیک کنید.


آگار آگار یک ماده‌ی ژله‌ای طبیعی با منشأ گیاهی است که از جلبک‌های کوچک قرمز تهیه می‌شود. بزرگ‌ترین مزیت آن فاقد کالری بودنش است و این که در معده حجیم شده و چربی‌ها و قندها را به طرف خود جذب می‌کند.
آگارآگار یک دانه‌ی خشک دریایی با پایه‌ی گیاهی است که بیشتر در بین گیاه‌خواران و خام‌خواران شناخته شده است؛ اما اخیراً افرادی که قصد لاغری دارند نیز به سمت مصرف این ماده روی آورده‌اند تا از خواص لاغر کنندگی آن بهره‌مند شوند. با ما باشید تا با اسرار این لاغر کننده‌ی طبیعی بیشتر آشنا شوید.
آگار آگار یک ماده‌ی ژله‌ای طبیعی با منشأ گیاهی است که از جلبک‌های کوچک قرمز تهیه می‌شود. می‌توانید پودر آن را در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها که محصولات شیرینی‌پزی می‌فروشند پیدا کنید. آگار آگار به صورت پودر سفید است که در ترکیب با آب مانند ژله می‌شود و معمولاً از آن برای تهیه‌ی انواع دسرها و غیره استفاده می‌شود.
مزیت لاغری آگارآگار بزرگ‌ترین مزیت آگارآگار فاقد کالری بودن آن است و این که در معده حجیم شده و چربی‌ها و قندها را به طرف خود جذب می‌کند. به همین دلیل هم باعث سیری زودهنگام شده و از انباشتگی چربی‌ها و قندها پیشگیری می‌کند. در نتیجه اخیراً این ماده مورد توجه افرادی قرار گرفته است که قصد لاغری دارند.
توجه داشته باشید که نباید در مصرف آگارآگار زیاده‌روی کرد به خاطر اینکه خاصیت ملینی دارد و می‌تواند مشکل‌ساز شود. همچنین می‌توانید از این ماده برای تسکین معده درد (با نظر پزشک) استفاده کنید.
استفاده‌های دیگر می‌شود از آن برای غلیظ‌ تر کردن سوپ‌ها و سس‌های رقیق استفاده کرد. این ماده برای تهیه‌ی بستنی و آبنبات‌ها هم کارساز است. برای استفاده‌ی لاغری باید از آگار آگار به صورت نوشیدنی استفاده شود. به این ترتیب که يك گرم آگار آگار را در یک فنجان آب یا یک نوشیدنی داغ دیگر حل کرده و بعد از خنک شدن میل کنید. اگر در هر وعده‌ی غذایی این کار را انجام دهید به خوبی می‌توانید با اشتهایتان مقابله کنید.
برتری آگار آگار به ژلاتین‌های معمولی
آگار آگار منبع گیاهی دارد و برای گیاه‌خواران و افرادی که به هر دلیلی ژلاتین مصرف نمی‌کنند نیز مناسب است.
آگار آگار طعم و رنگ خاصی ندارد برای همین در تهیه‌ی هر نوع غذا یا دسری قابل استفاده است.
آگار آگار غلیظ تر از ژلاتین‌های معمولی است برای همین میزان اندک آن نیز کار شما را راه می‌اندازد.
بافت آن با تغییر دما تقریباً تغییر نمی‌کند.
آگار آگار سرشار از فیبر، فاقد چربی، کربوهیدرات و مواد حساسیت‌زا می‌باشد.

 

 

 

تعداد بازدید از این صفحه : 732 ساعت و تاریخ انتشار : 02 : 51 : 13 1396/7/24


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی