>> >> >> گوجه سبز

گوجه سبز

گوجه سبز


فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود. این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیك و اسید سیتریك است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود. ارزش غذایی 100 گرم گوجه سبز: كربوهیدرات 8.51 گرم، چربی 2.84 گرم، پروتئین 1.6 گرم، فیبر خام 0.5 درصد. با مصرف 100گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین آ، 2.1 درصد ویتامین ب 1 (تیامین)، 1.9 درصد ویتامین ب 2(ریبوفلاوین)، 2.8 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین ث، 5.1‌ درصد كلسیم، 2.2 درصدفسفر، 5 درصدآهن و 3.6 درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود. برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است كه بخوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل كاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد معده‌ای - روده‌ای است. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباكتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.




تعداد بازدید از این مطلب: 732


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * سوفله آناناس دسری ساده و خوشمزه * انگور * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * ضربان قلب در ورزشکاران * تكاليف شرعى زبان‏ * اسامی فراورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد * تخمه‌ی کدو * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * طرز تهیه ماهی شکم پر * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * دلایل کبد چرب در جوانان * خواص تخمه آفتابگردان * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * آیا می دانید ؟ * اعمال روز اول ماه رمضان * سیب زمینی * توصیه هایی برای داشتن سلامت روان * عشق, صبر و گذشت * طرز تهیه پیتزا سیسیلی * تلاش محققان ایرانی برای درمان ضایعات عصبی با فناوری نانو * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * تنها راه درمان ترک خوردگی پاشنه پا * شعور و نطق موجودات‏ * دسر برنج و نارگیل * چگونه بخوابم؟ * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * اعمال شب نوزدهم رمضان * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم * جملات زیبا و آموزنده از بزرگان جهان(1) * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)1 * راه رفتن در آب برای لاغرشدن و چربی‌سوزی مفید است؟ * طرز تهیه خوراک راسته * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * چند دلیل برای از بین نرفتن چربی بدن * کباب گوشت با ریواس * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * با یک کلیک دسکتاپ خود را قفل کنید + آموزش * طرز تهیه ته چين مرغ * چهل حدیث در مورد حجاب زن و مرد * فواید دوچرخه سواری * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * لیموناد نعنایی * خواص فوق العاده گوشت بوقلمون * پلاستو فوم چیست؟ - ویژگیهای پلاستو فوم * بوستان آب و آتش * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * لذّت زندگى‏ * عاشقانه ی دلتنگی * ۵ قانون طلایی ضد پیری پوست * طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * اسپرینگ رول کرم پنیر با آناناس * تغذیه ی افراد سیگاری * خواص بادام درختي * اس ام اس خنده دار(4) * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * متن های عاشقانه غمگین * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * عمارت مسعودیه * گوجه سبز * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * ۸ شیوه بد زیبایی که نباید انجام بدهید * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * خواص درمانی زنجبیل