>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا


دوستان و همراهان همیشگی امروز برای شما طرز پخت انواع خوراک لوبیا را آموزش خواهیم داد امید وارم از این آموزش استفاده و لذت ببرید.
• خوراک لوبیا چیتی و نخود

مواد لازم :

لوبیا چیتی و نخود ۱ پیمانه
 سیب زمینی متوسط ۱ عدد
 گوجه فرنگی متوسط  ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
زیره ۲ قاشق چایخوری
سیر ۲ حبه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
1. نخود و لوبیا را از 4 یا 5 ساعت قبل خیس کنید. سپس با آب روی شعله متوسط بپزید تا کاملا پخته شوند.
2. سیب‌زمینی ها را مکعبی خرد و به نخود و لوبیا اضافه کنید.

3. پیازها را ریز کنید. در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

4. گوجه‌فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مواد اضافه کنید. فلفل دلمه ای ریز شده را بیفزایید. اگر مخلوط به غلظت مورد نظر نرسید، آرد را در آب حل کنید و به خوراک اضافه کنید تا کمی غلیظ شود.

5. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیفزایید. برای مزه‌دار شدن، آب لیموی تازه و زیره بیفزایید و گرم سرو کنید.

 خوراک مرغ با لوبیای سویا

مواد لازم :

 مرغ  ۲ تکه کوچک
 لوبیای سویا (خشک)  ۵۰ گرم
 فلفل دلمه ای متوسط  نصف یک عدد
 پیاز کوچک  ۱ عدد
آب نارنج ( یا آب لیمو) ۲ قاشق مرباخوری
پودر سیر کمی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه :
1. لوبیای سویا را یک شب تا صبح خیس کنید.

2. مرغ، لوبیای سویا، ۲ لیوان آب، پیاز درسته و زردچوبه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم پخته شوند. کمی هم نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن مرغ آنها را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3. پیاز را بیرون بیاورید و با چنگال له کنید دوباره درون قابلمه بریزید تا لوبیا سویا کاملا پخته شود. در مراحل پایانی پخت، نمک، آب نارنج و کمی پودر سیر اضافه کنید.

4. فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و 5 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و به همراه مرغ سرو کنید.

• خوراک لوبیا سفید

مواد لازم (برای 2 نفر) :

 روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
 لوبیا سفید 75 گرم
 پیاز کوچک نصف یک عدد
 برگ بو مقداری
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
رب گوجه فرنگی یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شوید خشک شده یک قاشق چای‌خوری


طرز تهیه :
1. لوبیا را از 6 ساعت قبل درون یک ظرف بریزید، روی آن به مقداری آب بریزید تا روی لوبیاها را بگیرد و بعد از 6 ساعت آبکشی کنید.

2. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید. به قدری آب اضافه کنید که سطح لوبیا را بپوشاند. آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

3. سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید تا 30 دقیقه بپزد.
4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

5. در مدتی که لوبیا در حال پخت است، یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را درون آن سرخ کنید تا طلایی شود. آن را از روی حرارت بردارید.

6. پس از 30 دقیقه لوبیاها را آبکشی و به پیازها اضافه کنید. حالا بقیه روغن را درون قابلمه بریزید. گوجه، برگ بو و سه‌چهارم پیمانه آب داخل ظرف بریزید و به هم بزنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس از روی گاز بردارید و داخل فر بگذارید.

7. در طی یک ساعتی که غذای درون فر است، گاهی آن را هم بزنید و اگر لازم بود به آن آب اضافه کنید. رب گوجه را به آن اضافه و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملا پخته شود. آن را از فر بیرون بیاورید.

8. شوید را اضافه و خوب مخلوط کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. ادویه آن را تنظیم کنید و با سلیقه خود تزئین و سرو کنید.

 





تعداد بازدید از این مطلب: 1067


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * اس ام اس و پیامک عاشقانه * گیاه رازیانه و خواص آن * شاد هستيد يا غمگين؟ * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * لاک زدن و بروز سرطان * هلو * خاکشیر * طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * چگونه حافظه ی گوشی های اندروید خود را بیفزایم؟ * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * اس ام اس روز مادر * خواص درمانی زنجبیل * نکاتی که به کودکان برای ایمنی بیشتر باید یاد داد * ترافل خرما * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * کبد چرب * پنهان‌سازی خودکار داک بدون وقفه * مواد مضر برای کسانیکه اگزما دارند * رودخانه کارون * روش های برقراری امنیت رمز عبور * آشنایی با خواص و مضرات دارچین * پارک ساعی * خواص انار * علل افسردگی و درمان آن * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * فوايد مصرف لبنیات * خواص عرق آویشن * جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان * واقع بینی های قبل از ازدواج * شیرینی مارمالادی * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * سالاد پاستا یونانی * دستگاه بستنی ساز کاردکی * روش پخت دلمه قارچ با مرغ * خواص موز * رولت ژله رنگین کمان * آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * اینترنت مارکتینگ * مراسم بله برون * شیرموز شکلاتی * کدئین * چای زرد چوبه و سم زدایی از کبد * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * سنبل هندی * ســالاد روسـی با ژامبون یک سالاد مجلسی * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * غار یخی چما * طرز تهیه شور ماهی پلو غذای جنوبی * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * خصوصیات نعناع * خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران ) * چاي كوهي * خواص شنبلیله * دل نوشته های زیبا * شیوع سرطان سر و گردن در کشور * مش یا روشن کردن موی سر در منزل * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * چشمه ی غربال بیز * آیس رولی بستنی هزار مزه