>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا


دوستان و همراهان همیشگی امروز برای شما طرز پخت انواع خوراک لوبیا را آموزش خواهیم داد امید وارم از این آموزش استفاده و لذت ببرید.
• خوراک لوبیا چیتی و نخود

مواد لازم :

لوبیا چیتی و نخود ۱ پیمانه
 سیب زمینی متوسط ۱ عدد
 گوجه فرنگی متوسط  ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
زیره ۲ قاشق چایخوری
سیر ۲ حبه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
1. نخود و لوبیا را از 4 یا 5 ساعت قبل خیس کنید. سپس با آب روی شعله متوسط بپزید تا کاملا پخته شوند.
2. سیب‌زمینی ها را مکعبی خرد و به نخود و لوبیا اضافه کنید.

3. پیازها را ریز کنید. در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

4. گوجه‌فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مواد اضافه کنید. فلفل دلمه ای ریز شده را بیفزایید. اگر مخلوط به غلظت مورد نظر نرسید، آرد را در آب حل کنید و به خوراک اضافه کنید تا کمی غلیظ شود.

5. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیفزایید. برای مزه‌دار شدن، آب لیموی تازه و زیره بیفزایید و گرم سرو کنید.

 خوراک مرغ با لوبیای سویا

مواد لازم :

 مرغ  ۲ تکه کوچک
 لوبیای سویا (خشک)  ۵۰ گرم
 فلفل دلمه ای متوسط  نصف یک عدد
 پیاز کوچک  ۱ عدد
آب نارنج ( یا آب لیمو) ۲ قاشق مرباخوری
پودر سیر کمی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه :
1. لوبیای سویا را یک شب تا صبح خیس کنید.

2. مرغ، لوبیای سویا، ۲ لیوان آب، پیاز درسته و زردچوبه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم پخته شوند. کمی هم نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن مرغ آنها را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3. پیاز را بیرون بیاورید و با چنگال له کنید دوباره درون قابلمه بریزید تا لوبیا سویا کاملا پخته شود. در مراحل پایانی پخت، نمک، آب نارنج و کمی پودر سیر اضافه کنید.

4. فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و 5 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و به همراه مرغ سرو کنید.

• خوراک لوبیا سفید

مواد لازم (برای 2 نفر) :

 روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
 لوبیا سفید 75 گرم
 پیاز کوچک نصف یک عدد
 برگ بو مقداری
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
رب گوجه فرنگی یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شوید خشک شده یک قاشق چای‌خوری


طرز تهیه :
1. لوبیا را از 6 ساعت قبل درون یک ظرف بریزید، روی آن به مقداری آب بریزید تا روی لوبیاها را بگیرد و بعد از 6 ساعت آبکشی کنید.

2. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید. به قدری آب اضافه کنید که سطح لوبیا را بپوشاند. آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

3. سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید تا 30 دقیقه بپزد.
4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

5. در مدتی که لوبیا در حال پخت است، یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را درون آن سرخ کنید تا طلایی شود. آن را از روی حرارت بردارید.

6. پس از 30 دقیقه لوبیاها را آبکشی و به پیازها اضافه کنید. حالا بقیه روغن را درون قابلمه بریزید. گوجه، برگ بو و سه‌چهارم پیمانه آب داخل ظرف بریزید و به هم بزنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس از روی گاز بردارید و داخل فر بگذارید.

7. در طی یک ساعتی که غذای درون فر است، گاهی آن را هم بزنید و اگر لازم بود به آن آب اضافه کنید. رب گوجه را به آن اضافه و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملا پخته شود. آن را از فر بیرون بیاورید.

8. شوید را اضافه و خوب مخلوط کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. ادویه آن را تنظیم کنید و با سلیقه خود تزئین و سرو کنید.

 





تعداد بازدید از این مطلب: 1279


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* گیاه رازیانه و خواص آن * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * فلفل قرمز و کاهش وزن * طرز تهیه خورش فسنجان * خوراکی های زرد کننده دندان های شما * آیا میدانید؟ * 7 عادتی که روی پوست خط می اندازند * لیموناد تمشکی * دسر ماست و خرما * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * خواص درمانی گلپر * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری * خواص درمانی گوجه‌ سبز * تخمه‌ی کدو * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * در ویندوز ۸.۱ چگونه رمز وای فای را بازیابی کنیم ! * دستگاه بستنی ساز * فوائد روزه * سوپ قارچ و جو پرک * خواص فندق * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * لذّت زندگى‏ * فوايد مصرف لبنیات * تاثیر ماهی بر افسردگی * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * راز های روان شناسی در مورد آقایان… * کباب گوشت با ریواس * اهميت و ارزش زبان‏ * فيض من عام است و فضل من عميم‏ * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * چشمه ی غربال بیز * باغ پرندگان * تیک های عصبی وراهکارهای رفع آن * شوید پلو با نخود فرنگی * چگونه از دست کمردرد رهایی یابیم؟ * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * اعمال روز پنج شنبه * در مورد جوش چه میدانید؟ * دلایل کبد چرب در جوانان * شاه‌دانه * جوانه‌ی گندم * فواید دوچرخه سواری * کدئین * خواص شنبلیله * خورش قارچ و تخم مرغ * 25 درس برای داشتن زندگی ساده تر * لیموناد نعنایی * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه * کباب لقمه لبنانی * اس ام اس خنده دار (2) * راههای شخصیت شناسی نامزد * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * طرز تهیه ژله مغزدار * دانستنی هایی درباره مودم های جیبی وایمکس ایرانسل * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * حشره کشی بی خطر برای انسان * یک شاخه رزماری یک دنیا خاصیت * خواص چای ترش * عسل، طول عمر را زیاد می‌کند * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * خواص عرق آویشن * شعور و نطق موجودات‏ * عرق کاسنی و خواص آن * گل گاوزبان * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل * با هم بخندیم