>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه ته چین دولایه

طرز تهیه ته چین دولایه

طرز تهیه ته چین دولایه


مواد لازم (برای ۵ نفر) : 

 سینه مرغ  ۴۰۰ گرم
برنج   نیم کیلو
 زعفران ۱ قاشق چایخوری 
تخم مرغ   ۶ عدد
بادمجان ۳۰۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل  به میزان دلخواه
گردو  به میزان دلخواه
زرشک  به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز می‌کنیم.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.

 

در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.

برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود.

 

در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.

 

به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم.

 

نکات :

1 - اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.

2 - بهتر است بین لایه‌ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.

3 - یادتان باشد بین لایه‌هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.

 





تعداد بازدید از این مطلب: 1126


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* دستگاه بستنی ساز کاردکی * تاثیر بعضی از خوراکی ها بر بیماریها * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * اعمال شب های قدر * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * عاشقانه ی دلتنگی * آسم و ۷ قانون غذایی * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * طرز تهیه خورش فسنجان * طرز تهیه سالاد شیرازی * شیرینی مارمالادی * ده بستنی معروف دنیا * دعای فرج امام زمان (ع) * تیوسولفات سدیم طلا * مسجد جامع کبیر یزد * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی * طرز تهیه کباب چوبی * خواص بستنی * خواص آلبالو * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * فواید زنجبیل برای سلامت * پارک قیطریه * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * کباب لقمه لبنانی * بهترین ماسک برای پوست های چرب و جوش دار * چشمه ی غربال بیز * طرز تهیه شامی رودباری * ده علت خستگی و راه مقابله با آن * ترافل خرما * یاس کبود (شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام) * ترفندهایی برای استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی * خاکشیر * علل دعوای خواهر وبرادر * خورش قارچ و تخم مرغ * مقاله ای در مورد عفاف وحجاب * مکان های دیدنی تهران * درکه تهران * شیشه در مریخ! * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * جراحی زیبایی بینی و هر آنچه باید بدانیم * خواص میوه خربزه یا بطیخ * باغ ایرانی * چای زرد چوبه و سم زدایی از کبد * خواص چای ترش * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * رودها و رشته کوه های اردبیل * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * انبه و تقویت چشم و پوست * چگونه ریموت کنترل ها را تمیز کنیم؟ * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * تخمه‌ی کدو * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * خواص درمانی زیره سیاه * چطور از زخم محل جراحی مراقبت کنیم؟ * طرز تهیه دلمه ی قارچ با مرغ * سندرم پای بیقرار چیست؟ * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * خواص شاهدانه * چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * هيچ باكى از مرگ نداشتم! * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * پرکاری تیروئید * شکلات TWIX * طرز تهیه کیک اسفنجی * دلایل دروغگویی کودکان * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم