>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> کباب لقمه لبنانی

کباب لقمه لبنانی

کباب لقمه لبنانی


در منوی غذايی كبابی های ما هم كباب لقمه‌ ای هست ولی كباب لقمه‌ ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه‌ ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

مواد لازم كباب لقمه لبنانی :

 نان پيتا (مديترانه‌اي)  به تعداد لازم
 گوشت چرخ كرده 300 گرم 
 جعفري ريز خردشده  100 گرم
 پياز  1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مايع مخصوص سرخ‌كردنی مقداري


مواد لازم براي تهيه سس كباب لقمه لبنانی :

گوجه فرنگي  4 عدد
 پياز 1 عدد
سير 2 حبه
نمک و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه و ادويه كاری مقداری
روغن مقداری


طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه  و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.

سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.





تعداد بازدید از این مطلب: 1152


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* طرز تهیه سالاد الویه * اس ام اس خنده دار(7) * اعمال شب نوزدهم رمضان * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * حقایقی در مورد سلامت و زیبایی مردان * خورشت بامیه * خواص تغذیه ای توت فرنگی * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * مراقبت از پوست و مو برای مردان * خواص فوق العاده گوشت بوقلمون * آشنایی با خواص و مضرات دارچین * سخنان شیهد مطهری * مطالب جالب و آموزنده * شیرینی عسل و بادام * طرز تهیه شامی پوک * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم * باغ پرندگان * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * تاثیر بعضی از خوراکی ها بر بیماریها * از عجايبى كه ديده‏ اى برايم بازگو كن‏ * پانچ آناناس و لیمو * سنبل هندی * شیوع سرطان سر و گردن در کشور * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * آیس رولی بستنی هزار مزه *  خواص داروئی باقلا * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * شاه پسند وحشي * راه جادویی چاقی صورت * طرز تهیه دسر هندوانه * ریواس * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * سندرم پای بیقرار چیست؟ * خواص و مضرات آبغوره * آشنایی با 16 خاصیت فوق‌العاده اسفناج * خواص لیمو شیرین * کاربرد آگار آگار در صنایع غذایی - روش استفاده از آگار آگار * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * اعمال روز اول ماه رمضان * لیموناد نعنایی * تكاليف شرعى زبان‏ * سرطان خون و علائم آن * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * چند نکته ی مهم در مورد سلامت مردان * كاخ موزه نياوران * طرز تهیه کباب ترکی خانگی * مکمل‌های ورزشی عامل سرطان در مردان است * سالاد ماکارانی ژله ای * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * فوائد بستنی - خواص بستنی * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * طرز تهیه قیمه نثار * اس ام اس های عاشقانه ی عید نوروز * کم خوابی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد * کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران ) * میوه های مفید برای سلامت کبد و کلیه ها * اس ام اس خنده دار (6) * ازدواج فامیلی و ضرورت مشاوره پزشکی قبل از ازدواج * پرکاری تیروئید * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * دستگاه بستنی ساز * خواص درمانی به لیمو * ترفندهای اینترنتی * نوشيدني توت فرنگي و شير * تست شناخت شخصیت کودک * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس