>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> کباب لقمه لبنانی

کباب لقمه لبنانی

کباب لقمه لبنانی


در منوی غذايی كبابی های ما هم كباب لقمه‌ ای هست ولی كباب لقمه‌ ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه‌ ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

مواد لازم كباب لقمه لبنانی :

 نان پيتا (مديترانه‌اي)  به تعداد لازم
 گوشت چرخ كرده 300 گرم 
 جعفري ريز خردشده  100 گرم
 پياز  1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مايع مخصوص سرخ‌كردنی مقداري


مواد لازم براي تهيه سس كباب لقمه لبنانی :

گوجه فرنگي  4 عدد
 پياز 1 عدد
سير 2 حبه
نمک و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه و ادويه كاری مقداری
روغن مقداری


طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه  و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.

سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.





تعداد بازدید از این مطلب: 870


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* جملات زیبا و آموزنده از بزرگان جهان(1) * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * روش درمانی مؤثر برای طاسی * زیارت حضرت رسول (ص)در روز شنبه * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * از هندوانه چه می دانید؟ * اسامی فراورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد * سخنان زیبا و آموزنده بنجامین فرانكلین * اعمال شب آخر ماه رمضان * اعمال شب های قدر * لیموناد صورتی با تکه های ژله * خواص بلوبری * دل نوشته (1) * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * استرس\" عامل افزایش بروز \"آلرژی\" * خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * خواص توت خشک * هویج گیاهی خون ساز * میدان ارگ * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * برج آزادی تهران * بی خوابی * قدیمی ترین میدان ساعت شهری در ایران * طرز تهیه شیرینی نارگیلی * باغ پرندگان * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * دستگاه بستنی ساز رولی با تاپینگ آیس رولی * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * افزایش طول عمر انسان با مصرف آجیل * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1) * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * فواید دوچرخه سواری * ضد آفتاب هاي طبيعي کدامند ؟ * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * فرق دست نویسی و تایپ در اطفال * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * آجرنما - آجر قرمز * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا * خواص گلپر * دسر ماست و لبو * خواص شاهدانه * خواص ذرت * خواص بادام هندي * خواص بادام درختي * پاک کردن تاریخچه ی چت در مسنجر * اس ام اس خنده دار(3) * طرز تهیه پیتزا سیسیلی * جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * طرز تهیه ته چين مرغ * پانچ آناناس و لیمو * دستگاه بستنی ساز تایلندی * خواص پونه * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * بشارت سليمان نبى به پيامبر اسلام‏ * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام * علائم کم کاری و پر کاری تیروئید * پودینگ خامه ای شکلاتی یک دسر ساده و خوشمزه * طرز تهیه سالاد الویه * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * کرفس کوهی؛ ضد فشار و چربی خون * اس ام اس طنز تبریک نوروز 94 * آب هندوانه با طعم ليمو