>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

 طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد


مواد لازم برای تهیه فلافل:

  1. نخود 300 گرم
  2. پیاز 1 عدد
  3. جعفری نصف استکان
  4. سیر 3 حبه
  5. آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری
  6. فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  7. زیره سبز 1 قاشق چاای خوری
  8. تخم گشنیز 1 قاشق چاای خوری
  9. تخم مرغ 1 عدد (درصورت تمایل)
  10. نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود:

برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم. ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم . نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه: باید فلافل ها را در روغن زیاد سرخ کرد

1. برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌ توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌ شوند.

2. ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.

3. بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

4. هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌تر باشد.

5. بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ ها شود.

6. برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.

7. برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌ های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.

8. چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌ توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.

9. بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

10. نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ ها با غذای فلافل نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌ دهنده آن، میوه است.

فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه می‌شود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیب‌زمینی نیز وجود دارد.





تعداد بازدید از این مطلب: 1290


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* شیرینی آردی برای نوروز * خواص گیاه تره کوهی/تره کوهی سرشار از آهن است * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * چگونه از هک شدن مودم جلوگیری کنیم؟ * هيچ باكى از مرگ نداشتم! * پاک کردن تاریخچه ی چت در مسنجر * سوپ کلم * دعای فرج امام زمان (ع) * آموزش چک کردن ایمیلهای yahoo با OutLook * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * کم خوابی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * شکلات اسنیکرز (Snickers) * با یک کلیک دسکتاپ خود را قفل کنید + آموزش * داستانی عبرت انگیز * خواص گلپر * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * خواص زعفران ، در مورد خواص زعفران چه میدانید؟ * خواص دوغ و کفیر * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * اس ام اس خنده دار (2) * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * طرز تهیه خمیر پیتزا * خواص تغذیه ای توت فرنگی * چگونه به فتوشاپ فونت اضافه کنیم * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * خواص سویا * سوپ قارچ با مرغ و جو * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)2 * درمان زوال عقل با کمک انسولین * خواص كشمش * دانستنیهای کوتاه و جالب در مورد مغز * منافذ پوستتان را اینگونه ببندید * خواص شکلات سیاه * جملات عاشقانه و احساسی(1) * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1) * چه عواملی باعث سخت‌دلی می‌شود * علائم کم کاری و پر کاری تیروئید * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * زود رنجی و درمان آن * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * تنبيه نفس‏ * بزرگترین بستنی جهان * آشنایی با 16 خاصیت فوق‌العاده اسفناج * طرز پخت خورش کرفس * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * طرز تهیه ی باقلوا * باقالا و خواص آن * نشانه های فقر آهن * خواص درمانی زیره سیاه * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * اس ام اس خنده دار(4) * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * طرز تهیه توپک مرغ و قارچ سوخاری برای کودکان بد غذا * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه * گل گاوزبان * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * بی خوابی * طرز تهیه سالاد الویه * قیمت دستگاه بستنی ساز - فروش دستگاه بستنی ساز * شاه‌دانه * خواص طالبی