>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

 طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد


مواد لازم برای تهیه فلافل:

  1. نخود 300 گرم
  2. پیاز 1 عدد
  3. جعفری نصف استکان
  4. سیر 3 حبه
  5. آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری
  6. فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  7. زیره سبز 1 قاشق چاای خوری
  8. تخم گشنیز 1 قاشق چاای خوری
  9. تخم مرغ 1 عدد (درصورت تمایل)
  10. نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود:

برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم. ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم . نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه: باید فلافل ها را در روغن زیاد سرخ کرد

1. برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌ توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌ شوند.

2. ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.

3. بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

4. هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌تر باشد.

5. بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ ها شود.

6. برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.

7. برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌ های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.

8. چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌ توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.

9. بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

10. نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ ها با غذای فلافل نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌ دهنده آن، میوه است.

فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه می‌شود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیب‌زمینی نیز وجود دارد.





تعداد بازدید از این مطلب: 1175


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* اهميت و ارزش زبان‏ * آبله‌ مرغان‌ * اس ام اس و پیامک عاشقانه * شاه‌دانه * آشنايي با خواص كدو سبز * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟ * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * گیاه اسطوخودوس * تمبر هندی و خواص آن * اس ام اس خنده دار(7) * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * مطالب جالب و آموزنده * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * آنچه در باره آدامس باید بدانید * طرز تهیه اسموتی گلابی موز * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * فوايد مصرف لبنیات * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * نکات تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان * مشاجره ی مرد با همسرش * طرز تهیه ته چین دولایه * سیر و درمان آرتروز و رماتیسم * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * توبه مرد شراب‏خوار * خواص انار * بستنی رولی * واکسیناسیون موثرترین راه برای ارتقای سلامت کودکان است * آثار پيوند با اهل بيت * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * سرطان خون و علائم آن * سخنان دکتر شریعتی (1) * ۱۰ نشانه جدی برای انواع سرطان! * طرز تهیه کوکوی کدو سبز * عمل و ريشه آن‏ * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * طرز تهیه پیتزا رولی * نحوه تمیز کردن لوسترهای کریستالی * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * طرز تهیه سالاد شیرازی * این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * جملات زیبا و دلنشین * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * خواص موز * خواص تخمه آفتابگردان * پیام های بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوانزا * طرز تهیه شامی پوک * برج آزادی تهران * چند نکته ی مهم در مورد سلامت مردان * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * چطور زندگی شاد تری داشته باشیم؟ * خواص میوه خربزه یا بطیخ * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * اسامی فراورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد * سالاد مرغ و ذرت * کباب لقمه لبنانی * عرق کاسنی و خواص آن * چه عواملی باعث سخت‌دلی می‌شود * خوراکی های زرد کننده دندان های شما * چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * طرز تهیه بستنی رولی * مطالب پر از احساس * گل گاوزبان * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * هویج