>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> دسر ماست و لبو

دسر ماست و لبو

دسر ماست و لبو


مواد لازم:

ماست خامه ای: 3 پیمانه

لبوی بزرگ : 1 عدد

شکر: 5 تا 7 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری

دسر ماست و لبو

لبوی رنده شده و شکر را به ماست اضافه کنید. سپس ژلاتین ذوب شده سرد را کم کم به آن بیافزاید خوب هم بزنید و در قالب بریزید و در یخچال حداقل به مدت شش ساعت قراردهید تا فرم بگیرد.

نکته ها:

1.سس باقی مانده از پخت لبو ها را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید. تا در مواقع لزوم بعنوان رنگ طبیعی و طعم دهنده استفاده کنید.

2.اگر رنگ لبو خوب نبود و از چغندر بی رنگ استفاده کرده بودید می توانید کمی عصاره لبو که قبلا فریز کرده اید به آن اضافه کنید.

3.این مقدار مواد برای 10 نفر کافیست.

4.می توانید میزان شیرینی این دسر را کم یا زیاد کنید. بهتر است شکر را کم کم به مواد اضافه کنید. تا به میزان شیرینی دلخواه برسید.

5.می توانید به جای شکر از عسل طبیعی استفاده کنید .

6.اگر زمان کمتری تا سرو دسر دارید، نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به مقدار ژلاتین اضافه کنید. تا سریعتر سفت شود.

7.پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و به ازای هر قاشق یک چهارم پیمانه آب روی آن بریزید سپس ظرف را روی بخار کتری قراردهید تا ذوب شود. به این روش که به صورت غیر مستقیم ژله یا شکلات را ذوب می کنیم روش بن ماری گفته می شود.

8.در صورت تمایل می توانید از ماست ساده هم استفاده کنید. ماست را در کیسه ای بریزید تا کمی آب آن جمع شود. سپس از آن استفاده کنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 898


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * لیموناد نعنایی * خواص گیاه تاج‌خروس * بزرگترین بستنی جهان * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * مکان های دیدنی تهران * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * آنچه در باره آدامس باید بدانید * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * اس ام اس خنده دار(5) * میدان ارگ * شیرنی رزت دارچینی * طرز تهیه دلمه مرغ و برنج * جایگزینهای مناسب برای داروهای شیمیایی * علامت های افسردگی کودکان * شکلات اسنیکرز (Snickers) * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * طرز تهيه رولت كوكو سبزي فوق العاده شيك و مجلسي * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * جملات زیبا و آموزنده از بزرگان جهان(1) * خواص بستنی * اس ام اس عاشقانه تبریک نوروز * چه چیزهایی در مایکروفر قرار ندهیم؟ * ارزش غذایی بستنی * خواص گیاه زوفا * بقعه های اردبیل * ریزه کاری های انجماد * عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * میگو را این طوری هم تست کنید * طرز تهیه سالاد لوبیا سفید * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی * خواص میوه خربزه یا بطیخ * قفل کردن مرورگر کروم * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * بهترین لاغر کننده های دنیا * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * راههای شخصیت شناسی نامزد * مکمل‌های ورزشی عامل سرطان در مردان است * بستنی و عدم ناباروری * خورش قارچ و تخم مرغ * پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * توبه مرد شراب‏خوار * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * طرز تهیه ی سوپ ماست * خواص درمانی زیره سیاه * پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند! * تنبلی چشم و راهای درمان آن * بستنی رولی * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * گروه خونی و شخصیت افراد * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * فوايد زیاد سير براي سلامتي * سرطان خون و علائم آن * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ * خواص ویتامین H * پاک کردن تاریخچه ی چت در مسنجر * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1)