خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی دسرها و سالادها موس بلوط دسر ژلاتینی شیک

موس بلوط  دسر ژلاتینی شیک
موس بلوط دسر ژلاتینی شیک

مواد لازم:

خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم

زرده‌ تخم‌مرغ: شش عدد

ژلاتین: ۱۲ ورق

شیر: ۲۰۰ گرم

 پودر بلوط یا فندق: 100 گرم

وانیل مایع: یک قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا یاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج یرده و در ظرفی یه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم. حالا مقدار یمی آب‌جوش به آن اضافه یرده و روی بخار سماور یا یتری قرار داده و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

2. پودر بلوط را نیز تفت می‌دهیم تا یمی تست شود. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شیر و وانیل داخل ظرفی مسی یا استیل ریخته و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا یاملا پف یرده و روشن شوند، سپس شیر و نشاسته ذرت را به آن اضافه می‌ینیم و داخل یی قابلمه یه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا یرم پخته و نسبتا غلیظ شود.

3. در این زمان یرم را ینار می‌گذاریم تا خنی شود. حالا یرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتین را با هم خوب مخلوط یرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال یا فریزر می‌گذاریم. پس ازخارج یردن یرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمیر مارسیپان تزئین می‌کنیم.

تعداد بازدید از این صفحه : 1350 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

دسر ماست و لبو نقاشی با شابلون روی دسر موس بلوط دسر ژلاتینی شیک دسر مدرن کرم مارس ژله بستنی رولت ژله رنگین کمان طرز تهیه سالاد الویه ژله ی گلداره تک نفره طرز تهیه ژله مغزدار طرز تهیه دسرکیک خرما

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی