
موس بلوط دسر ژلاتینی شیک
مواد لازم:
خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم
زرده تخممرغ: شش عدد
ژلاتین: ۱۲ ورق
شیر: ۲۰۰ گرم
پودر بلوط یا فندق: 100 گرم
وانیل مایع: یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا یاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج یرده و در ظرفی یه بهتر است استیل باشد میریزیم. حالا مقدار یمی آبجوش به آن اضافه یرده و روی بخار سماور یا یتری قرار داده و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود.
2. پودر بلوط را نیز تفت میدهیم تا یمی تست شود. در مرحله بعدی زردههای تخممرغ را به همراه شیر و وانیل داخل ظرفی مسی یا استیل ریخته و روی بخار آب جوش قرار میدهیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا یاملا پف یرده و روشن شوند، سپس شیر و نشاسته ذرت را به آن اضافه میینیم و داخل یی قابلمه یه بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا یرم پخته و نسبتا غلیظ شود.
3. در این زمان یرم را ینار میگذاریم تا خنی شود. حالا یرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتین را با هم خوب مخلوط یرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال یا فریزر میگذاریم. پس ازخارج یردن یرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمیر مارسیپان تزئین میکنیم.