>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

 طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا


مواد اولیه برای تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا:

پودرقند 150گرم

هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری

شکر 500گرم

آب 2لیوان

روغن مایع به میزان لازم

خمیریوفکا به میزان لازم

بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم

گلاب نصف لیوان

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه موادمیانی باقلوای یزدی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

 طرز تهیه شربت:

1. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید و پنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

2. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

3. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

4. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

نکات خیلی مهم:

1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

5.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1612


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص سنجد * طرز تهیه دسر سه رنگ توت فرنگي * خواص درمانی گلپر * آیا می دانید ؟ * مطالب پر از احساس * خواص بادام هندي * حکایتی از اثر دیانت وامانت * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * خواص سویا * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه * شامپوی تریاک و ادکلن افیونی در بازار * طرز تهیه کیک اسفنجی * اینترنت مارکتینگ * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * کلرپروپامید * قارچ و سلامت استخوانها * سدر و تاثیر آن بر پوست و مو * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * نحوه انتقال دوستان از فیسبوک به گوگل * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * گیاه کاسنی * سخا چيست؟ * بزرگترین بستنی جهان * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * اس ام اس روز مادر * اعمال روز اول ماه رمضان * درمان زوال عقل با کمک انسولین * خواص درمانی به لیمو * جملات عاشقانه و احساسی(1) * آب هندوانه با طعم ليمو * اس ام اس چهار شنبه سوری (1) * خواص ریحان * تنبلی چشم و راهای درمان آن * طرز تهیه ی باقلوا * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * خواص نارنگی * حشره کشی بی خطر برای انسان * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * منظور از spam در ایمیل چیست؟ * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * به دنیای مجازی معتاد شده اید؟ * سخنان زیبا و آموزنده الهی قمشه ای * کاخ سعد آباد - تهران * خواص و مضرات تخم مرغ * متن های عاشقانه غمگین * ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام * خواص ذرت * جوان خائف و مرد عابد * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * در مورد گشنیز * خواص فوق العاده گوشت بوقلمون * مورد داشتیم که ... * جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * زیارت حضرت رسول (ص)در روز شنبه * کدئین * شیرینی پنیری خامه ای توت فرنگی * اس ام اس عید سعید فطر * در شب سال نو زیباتر به نظر برسید * بی خوابی * ترفندهایی برای استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی * خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو * خواص كشمش * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * طنز مثلا الکی... * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم