>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

 طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا


مواد اولیه برای تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا:

پودرقند 150گرم

هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری

شکر 500گرم

آب 2لیوان

روغن مایع به میزان لازم

خمیریوفکا به میزان لازم

بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم

گلاب نصف لیوان

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه موادمیانی باقلوای یزدی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

 طرز تهیه شربت:

1. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید و پنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

2. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

3. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

4. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

نکات خیلی مهم:

1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

5.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1375


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * آن كيست كه بر من مسلط شود؟ * کباب چیکن ساتای * خواص دوغ و کفیر * واقع بینی های قبل از ازدواج * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * اعمال شبهای دهه ی آخر ماه رمضان * بقعه های اردبیل * كاخ موزه نياوران * جملات زیبا برای تبریک نوروز 94 * جملات زیبا و دلنشین * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * نوشيدني توت فرنگي و شير * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * رول بستنی چیست * طرز تهیه سوپ سبزیجات * شیرینی آردی برای نوروز * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * طرز تهیه نوشیدنی موهیتو یا موخیتو * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * لاک زدن و بروز سرطان * خواص و مضرات تخم مرغ * 7 عادتی که روی پوست خط می اندازند * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * عسل، طول عمر را زیاد می‌کند * دیدنی‌های آبادان در یک نگاه * طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز * خواص ریحان * شیرینی کاسترد بی تخم مرغ * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * خواص تخمه كدو * قرص سیر چه تاثیری بر فشار خون دارد؟ * خواص فندق * دسر مدرن کرم مارس * تازه های تست روان شناسی * درمان زوال عقل با کمک انسولین * توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات * پودینگ خامه ای شکلاتی یک دسر ساده و خوشمزه * طرز تهیه خوراک راسته * 9 روش برای کاهش کلسترول * دلایل دروغگویی کودکان * این ریمل ها را نخرید * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * طرز تهیه دلمه برگ مو * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * خواص پونه * خواص موز * شامپوی تریاک و ادکلن افیونی در بازار * سرطان خون و علائم آن * خواص لیمو شیرین * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * با هم بخندیم * نوشیدنی مخلوط * لطفا آلبالو بخورید! * طرز تهیه ی پیتزا مخلوط * صفحه کلید و ماوس Wireless چگونه کار می کند؟ * حکایتی از اثر دیانت وامانت * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * خواص درمانی گلپر * چگونه دوستی را به ازدواج تبدیل کنیم؟ * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * خواص شنبلیله * میدان ارگ * کباب گوشت با ریواس * طرز تهیه ژله مغزدار * طرز تهیه کباب ترکی خانگی