>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

 طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا


مواد اولیه برای تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا:

پودرقند 150گرم

هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری

شکر 500گرم

آب 2لیوان

روغن مایع به میزان لازم

خمیریوفکا به میزان لازم

بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم

گلاب نصف لیوان

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه موادمیانی باقلوای یزدی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

 طرز تهیه شربت:

1. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید و پنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

2. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

3. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

4. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

نکات خیلی مهم:

1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

5.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1367


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* کوچکترین هواپیمای بدون سرنشین + عکس * چربی ترانس یا اشباع شده؟ * گوجه سبز * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * اعمال شب و روز نیمه رجب * جوانان و محبت اهل بیت (ع) * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * طرز تهیه ی سوپ ماست * عظمت شب قدر * راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * متن های عاشقانه غمگین * دانه ی کینوا و خواص آن * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ * موزه مردم‌شناسی اردبیل؛ دریای فرهنگ و هنر ایرانی * درکه تهران * افسردگي‌ * طرز تهیه موهیتو * پنهان‌سازی خودکار داک بدون وقفه * فلفل * طرز تهیه ماهی شکم پر * به دنیای مجازی معتاد شده اید؟ * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * مشکلات اینترنت اکسپلورر 9 چیست؟ * بی خوابی * اصول مراقبت از پوست بعد از دهه 40 * کباب گوشت با ریواس * تخمه‌ی کدو * شاه پسند وحشي * هفت ادویه ی که به تناسب اندام و لاغری کمک میکند * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * هنر فهميدن * روش پخت دلمه قارچ با مرغ * معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * کبد چرب * بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی * بوستان آب و آتش * خواص كشمش * جوک و اس ام اس خنده دار تبریک عید * جملات عاشقانه زیبا * طرز تهیه کوکوی بادمجان * خواص بلوبری * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * پارک ژوراسیک * فرستادن اس ام اس بدون افتادن شماره. * اس ام اس و پیامک عاشقانه * بستنی و عدم ناباروری * روش های برقراری امنیت رمز عبور * چتر نجات هوشمند * اعمال روز پنج شنبه * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * چرا خون دماغ میشویم؟ * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * 10 خاصیت چای بابونه * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * خواص و مضرات تخم مرغ * طرز تهیه ژله مغزدار * خورشت بامیه * بشارت سليمان نبى به پيامبر اسلام‏ * آیا هر نفرینی مستجاب می شود؟ * بقعه های اردبیل * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * بوستان نهج البلاغه * ســالاد روسـی با ژامبون یک سالاد مجلسی * خواص تربچه-تربچه، تصفیه کننده خون * امگا3 و تاثیرآن بر چشم * سخنان دکتر علی شریعتی(2) * کوه عقاب * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه