>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

 طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا


مواد اولیه برای تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا:

پودرقند 150گرم

هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری

شکر 500گرم

آب 2لیوان

روغن مایع به میزان لازم

خمیریوفکا به میزان لازم

بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم

گلاب نصف لیوان

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه موادمیانی باقلوای یزدی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

 طرز تهیه شربت:

1. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید و پنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

2. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

3. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

4. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

نکات خیلی مهم:

1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

5.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1613


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * نوشیدنی سالم مخصوص تابستان * کسب و کاریی با حاشیه سود 400% * تب در کودکان را جدی بگیریم * توصیه هایی برای کاهش تماس با امواج موبایل * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * نکات بسیار جالب برای گرفتن عکس با موبایل * شیشه در مریخ! * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * بستنی و سرگذشت بستنی * طرز تهیه لازانیا ونکاتی برای پخت آن * سالاد پاستا یونانی * خواص درمانی زیره سیاه * خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود میبخشد * اشعار سیمین بهبهانی(1) * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * خوراکی های زرد کننده دندان های شما * طرز تهیه شیرینی شکری * خواص موز * هویج گیاهی خون ساز * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * پرتقال، دشمنی بر علیه سرطان * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * چگونه ریموت کنترل ها را تمیز کنیم؟ * پرکاری تیروئید * سس شکلات هرشیز * خواص قارچ * قرآن و زبان‏ * خواص میوه دراگون - میوه دراگون در بستنی هزارمزه * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * چرا خون دماغ میشویم؟ * یازده حق برای زنان در قرآن * سخنان دکتر محمود حسابی(1) * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * از عجايبى كه ديده‏ اى برايم بازگو كن‏ * لیموناد توت فرنگی * چرا آب میوه ها مضر هستند؟ * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * آیا میدانید؟ * بستنی رولی * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * ده بستنی معروف دنیا * خواص درمانی گوجه‌ سبز * فضیلت و اعمال ماه رجب * طرز تهیه سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی * اعمال شب و روز ماه رمضان * سوپ سیب و کلم بروکلی * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * دردهای قفسه سینه نشانه ی چه بیماری است * خواص شاهی * تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی * خواص پونه * طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * واقع بینی های قبل از ازدواج * اعمال شب نوزدهم رمضان * به دنیای مجازی معتاد شده اید؟ * آفت و مهمترین علل آن * طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی فوری * ترفندهای اینترنتی * طرز تهیه پودینگ گلاب * خواص درمانی چغاله بادام * مغز پیر نمی‌شود! * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * آتش دوزخ