خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

 طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا
طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا

مواد اولیه برای تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا:

پودرقند 150گرم

هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری

شکر 500گرم

آب 2لیوان

روغن مایع به میزان لازم

خمیریوفکا به میزان لازم

بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم

گلاب نصف لیوان

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه موادمیانی باقلوای یزدی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

 طرز تهیه شربت:

1. آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید و پنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

2. حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

3. دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

4. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

نکات خیلی مهم:

1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

5.اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1739 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی