خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی بستنی و شیرینی شیرینی عسل و بادام

شیرینی عسل و بادام
شیرینی عسل و بادام

مواد لازم برای خمیر شیرینی عسل و بادام:

آرد: 240 گرم

روغن مایع: یک دوم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

بیکینگ پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

پودر شکر: یک‌سوم پیمانه

خامه: یک قاشق غذاخوری

شیر: دو قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای رویه شیرینی عسل و بادام:

عسل: 75 گرم

خلال بادام: یک پیمانه

خامه: یک قاشق غذاخوری سرپر

کره: 10 گرم

شکر: یک چهارم پیمانه

زعفران آب‌کرده: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه شیریتی عسل و بادام:

ابتدا پودر شکر و روغن مایع را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا کمی پف کند. سپس تخم‌مرغ و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با همزن برقی مواد را مخلوط می‌کنیم. آرد، شیر و خامه را اضافه کرده و تمامی مواد را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا در نهایت خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل سینی حدودا 30×40 سانتی‌متری پهن کرده و به‌مدت 15 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. بهتر است روی خمیر را با چنگال چند حفره ایجاد کنیم. در این فاصله مواد رویه را داخل قابلمه‌ای مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا همه ذوب شده و با هم مخلوط شوند اما نجوشند. پس از 15 دقیقه خمیر را از فر خارج کرده، مواد رویه را روی آن پهن می‌کنیم و دوباره به‌مدت 15‌دقیقه دیگر داخل فر قرار می‌‌دهیم. پس از پخت و سرد شدن، شیرینی‌‌ها را به قطعات ریز برش داده و روی آن را با پودر پسته تزئین می‌کنیم.

تعداد بازدید از این صفحه : 1531 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

بستنی رولی - دستگاه بستنی ساز رولی رول بستنی چیست آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند شکلات اسنیکرز (Snickers) ارزش غذایی بستنی دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن فوائد بستنی - خواص بستنی خواص نوتلا - نوتلا در بستنی کاردکی سس شکلات هرشیز

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی