>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> ژله بستنی

ژله بستنی

ژله بستنی


مواد لازم:

پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید.

3 چهارم لیوان آب جوش

یک لیوان بستنی به جای یک لیوان بستنی می توانید از نصف لیوان شیر و نصف لیوان بستنی استفاده کنید، چون بستنی به تنهایی باعث شیرینی بیشتر دسر میشود.

روش تهیه:

ابتدا 3 چهارم لیوان آب جوش تهیه میکنیم و ژله را درون آن می ریزیمو کاملاً حل می کنیم.اگر دانه های ژله خوب حل نشدند می توانید ظرف را روی بخار کتری بگذاریدتا ژله به خوبی در آب حل شود. بعد کمی زمان نیاز است تا ژله خنک شود ولی نبندد. باید هم زده شود تا از زیر شروع به بستن نکند. سپس ژله سرد شده را درون مخلوط کن بریزید و یک دوم لیوان بستنی و یک دوم لیوان شیر را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. پس از آن درون قالب مورد نظر و داخل یخچال بگذارید. این دسر به خاطر وجود بستنی زودتر از ژله های دیگر می بندد.

نکته: برای اینکه ژله بعد از آماده شدن راحت از ظرف جدا شود بهتر استقالب را قبل از انجام کار فقط خیس کنید و در فریزر قرار دهیدو بعد از آماده شدن مواد آن را از فریزر خارج کرده و مواد دسر را درون آن بریزید. بعد از آماده شدن دسر هم کافی است آن را برای لحظاتی خیلی کوتاه توی آب گرم (دقت کنید آب جوش نباشد) قرار دهید تا ژله از ظرف جدا شود. ظرفی رو هم که قراره ژله را درون آن برگردانید بهتر است کمی خیس کنیدتا اگر ژله به صورت کج درون ظرف افتاد به راحتی بتوانید آن را جابجا کنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 1482


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص گوجه فرنگی * طرز تهیه دسر سه رنگ توت فرنگي * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * چگونه حافظه ی گوشی های اندروید خود را بیفزایم؟ * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * طرز تهیه یخمک هندوانه یک دسر تابستانی * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * خصوصیات نعناع * بوستان نهج البلاغه * ژله بستنی * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * بستنی و سرگذشت بستنی * اختلال پیش فعالی همراه با کمبود توجه * عمارت مسعودیه * تكاليف شرعى زبان‏ * سوپ قارچ با مرغ و جو * خورشت هویج ترکی * دل نوشته (1) * بلند ترین بادگیر جهان * طرز پخت خورش کرفس * خواص سیب * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * بوپرنورفین * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * طراحی و ساخت اسکنر فشار کف پا * 7 غذای عضله ساز برای مردان * سم کشنده ی بوتولیسم * Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟ * اصول مراقبت از پوست بعد از دهه 40 * خواص دارویی سنجد * سالاد ماکارانی ژله ای * این خوردنی ها پوست تان را نابود می کند * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * منشا بوی بد دهان چیست؟ * میوه های مفید برای سلامت کبد و کلیه ها * ۱۵درمان خانگی برای آفتاب سوختگی * زولبیا و بامیه * توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات * انواع خال و درمان آن * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * طرز تهیه کباب مرغ یونانی * بستنی و عدم ناباروری * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1) * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * بیماری کبد چرب * طرز تهیه خمیر پیتزا * انحراف‌ چشم‌ * فوايد مصرف لبنیات * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * پنج خطای شناخته شده در مصرف سیر * اعمال مشترکه ماه شعبان * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * خواص درمانی گوجه‌ سبز * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * طرز تهیه رولت ساده * اعمال مخصوصه ماه شعبان * پیشگیری از سرطان؛ اصول و شیوه های کلی * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * چگونه دوستی را به ازدواج تبدیل کنیم؟ * دیدنی‌های آبادان در یک نگاه * ده بستنی معروف دنیا * راههای شخصیت شناسی نامزد * چند نشانه سرطان که جدی گرفته نمیشود * طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه * قفل کردن مرورگر کروم * طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز * شیرموز شکلاتی