خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی دسرها و سالادها ژله بستنی

ژله بستنی
ژله بستنی

مواد لازم:

پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید.

3 چهارم لیوان آب جوش

یک لیوان بستنی به جای یک لیوان بستنی می توانید از نصف لیوان شیر و نصف لیوان بستنی استفاده کنید، چون بستنی به تنهایی باعث شیرینی بیشتر دسر میشود.

روش تهیه:

ابتدا 3 چهارم لیوان آب جوش تهیه میکنیم و ژله را درون آن می ریزیمو کاملاً حل می کنیم.اگر دانه های ژله خوب حل نشدند می توانید ظرف را روی بخار کتری بگذاریدتا ژله به خوبی در آب حل شود. بعد کمی زمان نیاز است تا ژله خنک شود ولی نبندد. باید هم زده شود تا از زیر شروع به بستن نکند. سپس ژله سرد شده را درون مخلوط کن بریزید و یک دوم لیوان بستنی و یک دوم لیوان شیر را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. پس از آن درون قالب مورد نظر و داخل یخچال بگذارید. این دسر به خاطر وجود بستنی زودتر از ژله های دیگر می بندد.

نکته: برای اینکه ژله بعد از آماده شدن راحت از ظرف جدا شود بهتر استقالب را قبل از انجام کار فقط خیس کنید و در فریزر قرار دهیدو بعد از آماده شدن مواد آن را از فریزر خارج کرده و مواد دسر را درون آن بریزید. بعد از آماده شدن دسر هم کافی است آن را برای لحظاتی خیلی کوتاه توی آب گرم (دقت کنید آب جوش نباشد) قرار دهید تا ژله از ظرف جدا شود. ظرفی رو هم که قراره ژله را درون آن برگردانید بهتر است کمی خیس کنیدتا اگر ژله به صورت کج درون ظرف افتاد به راحتی بتوانید آن را جابجا کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1560 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

دسر ماست و لبو نقاشی با شابلون روی دسر موس بلوط دسر ژلاتینی شیک دسر مدرن کرم مارس ژله بستنی رولت ژله رنگین کمان طرز تهیه سالاد الویه ژله ی گلداره تک نفره طرز تهیه ژله مغزدار طرز تهیه دسرکیک خرما

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی