خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی مقالات تغذیه ای خورشت گوشت

خورشت گوشت
خورشت گوشت

اگر د لتان می‌خواهد با افطاری مجلسی و سنتی کرمان آشنا شوید، یکی از معروف ترین آنها همین خورش گوشت است. خورشی که در بیشتر مراسم رسمی طبخ می شود و طرفد اران خود ش را هم د ارد. این خورش هم د ر سحر هم د ر افطار طبخ می شود، اما به د لیل اینکه کمی پختنش وقت می‌برد، انتخاب بهتری برای افطار است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

500 گرم گوشت گوسفند ی با استخوان

4 عد د گوجه فرنگی

يك پیمانه گشنیز خرد شد ه

2 عد د سیب زمینی

يك عد د پیاز

نصف قاشق سوپ‌خوري پود ر زیره

به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه

طرز تهیه خورشت گوشت:

1. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زردچوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

2. گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

3. حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.

5. نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.

نکته: مرد م کرمان این خورش را با گوجه می‌پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1010 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

طرز تهیه اسموتی گلابی موز آدامس و آنچه در باره آدامس باید بدانید ماهی و تاثیر ماهی بر کاهش افسردگی چای بابونه و 10 خاصیت چای بابونه 15 ماده غذایی برای کم نشدن آب بدن چرا آب میوه ها مضر هستند؟ خورشت گوشت قارچ و سلامت استخوانها خواص و مضرات تخم مرغ بهترین لاغر کننده های دنیا

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی