خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی دمپختک

دمپختک
دمپختک

مواد لازم برای تهیه دمپختک:

لپه باقالای زرد یک پیمانه

برنج دو پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده در صورت تمایل

پیاز یک عدد

کره 50 گرم

طرز تهیه دمپختک:

۱- پیاز را به همراه زردچوبه تفت میدهیم و وقتی سرخ شد باقالی ها را به آن اضافه میکنیم

نکته: باقالی زرد را از قبل خیس میکنیم (۱ ساعت)

۲-پس از ۵ دقیقه تفت باقالی ها ۳ پیمانه آب اضافه میکنیم

۳-وقتی باقالی ها پخت برنج و نمک وکره را به مواد اضافه میکنیم بعد از تمام شدن آب برنج آنرا دم میکنیم و میگذاریم که دم بکشد. پس از دم کشیدن غذا آنرا در دیس سرو میکنیم . غذا به همرا کوکو سبزی و ترشی فوق العاده میباشد شما میتوایند در کنار این غذا از سالاد خیار هم استفاده کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1188 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی