خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی خواص خوراکی ها خواص ذرت

خواص ذرت
خواص ذرت

خواص کلی ذرت ذرت به طور کلی حاوی قند بیشتری نسبت به دیگر سبزیجات هست. ذرت با فلانوئید ها و آنتی اکسیدان هایی مثل بتاکاروتن میتونه موثر در پیشگیری انواع بیماری ها و سرطان ها باشه. همچنین حاوی ویتامین های A و B6 هست. این گیاه بسیار عالی برای بیماری های پوستی هست و باعث حفاظت پوست در برابر بیماری ها میشه.

این گیاه عالی میتونه دارویی برای کنترل دیابت باشه. از بیماریهای قلبی و عروقی نیز جلوگیری میکنه. میزان ۱۸ درصد ذرت رو فیبر تشکیل میده که بسیار موثر در پیشگیری و رفع بیماریهای گوارشی مثل یبوست هست و از ابتلا به سرطان روده نیز جلوگیری میکنه.

همچنین ذرت سرشار از ویتامین های مختلفه که درسلامتی بسیار موثر هستند. از طرفی مواد معدنی همچون فسفر، منیزیم، منگنز، روی، آهن، مس همگی در ذرت یافت میشود.

ذرت یک منبع غنی از آنتی اکسیدان هاست که بسیار موثر در مبارزه با رادیکال های آزاد ایجاد کننده سرطان هستند. معمولا از متخصصان تغذیه شنیده میشه که با پخت و پز، از خواص سبزیجات و میوه ها کاسته میشه. یک مطالعه نشون میده که پختن ذرت در دمای ۱۱۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ دقیقه میتونه باعث افزایش خواصش هم بشه.

ذرت موثر در حفظ سلامت قلب

روغن ذرت باعث کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی میشه. همچنین مصرف این روغن بهترین راه برای حفظ سلامت قلبه. به این دلیل که ذرت دارای یک ترکیب مطلوب از اسد چرب مشتق شده است که اجازه میده تا اسید های چرب امگا ۳ باعث از تخریب کلسترول های بد و جایگزین اونها بشن. این موضوع باعث کاهش حملات قلبی و سکته مغزی میشه.

پیشگیری از کم خونی

ویتامین B12 و اسید فولیک موجود در ذرت باعث جلوگیری از کم خونی ناشی از کمبود ویتامین ها میشه. همچنین ذرت دارای سطح قابل توجهی از آهنه که یکی از مواد معدنی ضروری برای تشکیل سلول های قرمز خون به شمار میاد. ذرت زرد منبع غنی از بتاکاروتن هست که به شکل ویتامین A در بدن نمود پیدا میکنه. این ویتامین بسیار موثر در قدرت بینایی و همچنین طراوت پوست هست.

هشدار: درسته که در بالا گفتیم روغن ذرت میتونه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی بشه ولی باید توجه داشته باشیم که ذرت حاوی مقدار زیادی از اسید های چربه بنابر این برای افرادی که در حال حاضر دارای بیماری های قلبی هستند، ذرت اضافی و یا مصرف بیش از حد روغن ذرت میتونه خطر ساز باشه. به طور کلی مصرف بیش از حد هر چیزی میتواند برای بدن خطر ساز باشد پس باید در مقدار و نحوه ی مصرف مواد حتی سبزیجات دقت کرد شما میتوانید در فصل ذرت آنرا تهیه کرده و مصرف کنید حتی میتوانید ان را فریز کرده و در ماهای بعدی سال از آن استفاد کنیدو از خواص ذرت بهره ببرید

تعداد بازدید از این صفحه : 1399 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

خواص ذرت باقالا و خواص آن فلفل قرمز و کاهش وزن افزایش طول عمر انسان با مصرف آجیل ترافل خرما تمبر هندی و خواص آن 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل عسل، طول عمر را زیاد می‌کند دانه ی کینوا و خواص آن خواص عرق آویشن

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی