خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه کوکوی بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان
طرز تهیه کوکوی بادمجان

مواد لازم جهت تهیه کوکوی بادمجان

بادمجان نیم کیلو

پیاز یک عدد 

تخم مرغ سه عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان

پیاز را پس از پوست کندن در میکسر بریزید و خرد کنید سپس بادمجان هایی را که از قبل کباب کرده اید به آن اضافه کرده وخوب له کنیدو نمک فلفل وزرد چوبه را به مواد اضافه کنید حالا تخم مرغ ها را یکی یکی در مخلوط میشکنیم و هم میزنیم تا مایه یک دست شود. سپس در تابه روغن می‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. بعد از این‌که یک‌طرف کوکو پخته شد آن‌را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد. این کوکو را می‌توانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید تا هر دو طرف آن بپزد سپس کوکو را از فر بیرون آورده و سرو کنید.

نکته: در صورت کم  یا زیاد بودن تخم مرغ شما میتوانید تخم مرغ کوکو را اضافه یا کم نمایید این بستگی به اندازه ی تخم مرغ ها دارد.

تعداد بازدید از این صفحه : 1239 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی