>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه کوکوی بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان


مواد لازم جهت تهیه کوکوی بادمجان

بادمجان نیم کیلو

پیاز یک عدد 

تخم مرغ سه عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان

پیاز را پس از پوست کندن در میکسر بریزید و خرد کنید سپس بادمجان هایی را که از قبل کباب کرده اید به آن اضافه کرده وخوب له کنیدو نمک فلفل وزرد چوبه را به مواد اضافه کنید حالا تخم مرغ ها را یکی یکی در مخلوط میشکنیم و هم میزنیم تا مایه یک دست شود. سپس در تابه روغن می‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. بعد از این‌که یک‌طرف کوکو پخته شد آن‌را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد. این کوکو را می‌توانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید تا هر دو طرف آن بپزد سپس کوکو را از فر بیرون آورده و سرو کنید.

نکته: در صورت کم  یا زیاد بودن تخم مرغ شما میتوانید تخم مرغ کوکو را اضافه یا کم نمایید این بستگی به اندازه ی تخم مرغ ها دارد.





تعداد بازدید از این مطلب: 861


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* آشنایی با خواص درمانی زرشک * طرز تهیه ی باقلوا * گروه خونی و شخصیت افراد * دستگاه بستنی ساز رولی * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * امام موسی کاظم (ع) * طرز تهیه ژله مغزدار * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی * هنر فهميدن * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * نشانه های فقر آهن * کباب گوشت با ریواس * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * بوستان بانوان نرگس * پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک * طرز تهیه دلمه مرغ و برنج * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * طرز تهیه شیرینی مشهدی * رونمایی ناسا از روبات میمون نما * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * طرز تهیه کیک اسفنجی * سوپ قارچ با مرغ و جو * طرز پخت خورش کرفس * طرز تهیه خورش فسنجان * اقدامات اساسی پس از خرید کامپیوتر و لپ تاپ * سالاد ماکارانی ژله ای * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * کاربرد آگار آگار در صنایع غذایی - روش استفاده از آگار آگار * 12فرمان خودمراقبتی نوجوانان برای پیشگیری از اچ.آی.وی/ ایدز * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * چند دلیل برای از بین نرفتن چربی بدن * تغذیه ی افراد سیگاری * نکته های زیبای قرآنی * موس بلوط دسر ژلاتینی شیک * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * رولت ژله رنگین کمان * اس ام اس خنده دار(7) * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * هویج * دل نوشته (1) * گیاه جعفری * طرز تهیه کباب ترکی خانگی * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * اشعار سیمین بهبهانی(1) * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * طرز تهیه خمیر پیتزا * علل افسردگی و درمان آن * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * درمان گیاهی بیماری پروستات * طرز تهیه موس نارگیلی یک دسر مقوی * کباب کشمیری با سس مخصوص * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * خواص پسته * سه ‌اصل سلامت روان * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * آشنايي با خواص كدو سبز * طرز تهیه حلوای کدو حلوایی * پلاستو فوم چیست؟ - ویژگیهای پلاستو فوم * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * دستگاه بستنی ساز سنگ سرد * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * طرز تهیه آب انگور و هویج * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال