>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> ترافل خرما

ترافل خرما

ترافل خرما


مواد لازم برای تهیه ترافل خرما:

خرما : 200 گرم

گردو : 30 گرم

بیسکوئیت پتی بور : 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت

پودر نارگیل : به مقدار لازم

گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

طرز تهیه ترافل خرما:

ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .سپس آنهارا آبکش کرده و پوست و هسته ی خرما را جدا کنید. گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید. بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

نکته : لازم نیست برای پوست کندن خرما حساسیت زیادی به خرج بدید چون مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از آسیاب کردن تکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که اونم با پودر نارگیل پوشونده میشه ودیده نمیشه.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم... و با چنگال کاملا ورز دهیدکه به خورد همدیگه برند. نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید . دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید. و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه. و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین... و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید. با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.





تعداد بازدید از این مطلب: 896


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* آگار آگار چیست؟ * باغ پرندگان * کدئین * این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * دانستنی هایی درباره مودم های جیبی وایمکس ایرانسل * اهميت و ارزش زبان‏ * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * دردهای قفسه سینه نشانه ی چه بیماری است * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * لیموناد گیلاسی * آب هندوانه با طعم ليمو * شاخه های هفتگانه درخت شهوت وآثار آن * خواص گلپر * خواص و مضرات آبغوره * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * در مورد گشنیز * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * کباب کشمیری با سس مخصوص * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * بلند ترین بادگیر جهان * جوانان و محبت اهل بیت (ع) * با هم بخندیم * تمبر هندی و خواص آن * روش تهیه‌ زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن * بدون رژیم های غذایی سخت وزن تان را کاهش دهید * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * شیرموز شکلاتی * مراقبت از پوست و مو برای مردان * یک تقویت کننده عالی برای ابروهای تان درست کنید * طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه * کوکوی گردو و گوشت * اس ام اس خنده دار (2) * انبه و تقویت چشم و پوست * نقاشی با شابلون روی دسر * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * طرز تهیه سالاد الویه * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه * آموزش نصب مادربورد * طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی * درکه تهران * بهترین لاغر کننده های دنیا * نوشیدنی مخلوط * دستگاه بستنی ساز رولی و طرز تهیه بستنی رولی با آن * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * چای سبز و قهوه علیه سکته مغزی * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * لاک زدن و بروز سرطان * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * طرز تهیه ی باقلوا * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * خواص تخمه جاباني * علامت های افسردگی کودکان * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)2 * چشمه ها و آبشارهای اردبیل * سوپ قارچ و جو پرک * علل افسردگی و درمان آن * فلفل قرمز و کاهش وزن * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام