خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی خواص خوراکی ها ترافل خرما

ترافل خرما
ترافل خرما

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما:

خرما : 200 گرم

گردو : 30 گرم

بیسکوئیت پتی بور : 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت

پودر نارگیل : به مقدار لازم

گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

طرز تهیه ترافل خرما:

ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .سپس آنهارا آبکش کرده و پوست و هسته ی خرما را جدا کنید. گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید. بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

نکته : لازم نیست برای پوست کندن خرما حساسیت زیادی به خرج بدید چون مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از آسیاب کردن تکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که اونم با پودر نارگیل پوشونده میشه ودیده نمیشه.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم... و با چنگال کاملا ورز دهیدکه به خورد همدیگه برند. نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید . دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید. و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه. و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین... و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید. با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

تعداد بازدید از این صفحه : 1330 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

خواص ذرت باقالا و خواص آن فلفل قرمز و کاهش وزن افزایش طول عمر انسان با مصرف آجیل ترافل خرما تمبر هندی و خواص آن 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل عسل، طول عمر را زیاد می‌کند دانه ی کینوا و خواص آن خواص عرق آویشن

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی