>> آشپزی و تغذیه >> شیرینی ها و کیک ها >> زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه


یکی از شیرینی هایی که درماه رمضان طرفدارن بسیاری دارد زولبیا وبامیه است که بسیاری از افراد از آن استفاده میکنند ما در اینجا روش تهیه ی این شیرینی پر طرفدار را به شما آموزش میدهیم تا شما بتوانید به راحتی آنرا در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم براي زولبيا:

نشاسته 200 گرم
ماست 180 گرم
آرد 20 گرم
زعفران حل شده يك قاشق سوپخوري
روغن جامد يك قاشق چايخوري
جوش شيرين يك دوم قاشق چايخوري
آب يا گلاب يك قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه زولبیا:

نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم.

 

در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.

زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.

لازم براي شربت زولبیا:

شكر 2فنجان
آب يك فنجان
گلاب 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل شده يك قاشق مرباخوري
آبليمو يك قاشق مربا خوري
 

طرز تهيه شربت زولبیا:
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.

يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

 

طرز تهیه بامیه

مواد لازم براي باميه:

آرد 200 گرم
آب 300 گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد يك قاشق سوپخوري
شكر نيم كيلو
نمك يك سوم قاشق چايخوري
آب 150 گرم
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
گلاب كمي

طرز تهيه بامیه:

آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس درروغن مايع سرخ مي كنيم.

براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد.





تعداد بازدید از این مطلب: 1424


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * خشکی درمغز نشانه چیست؟ * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * برگشت موهای راکد به موهای سالم * تسکین میگرن با استفاده از مرزنجوش * پارک ساعی * ده بستنی معروف دنیا * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * در مورد trello * سخنان دکتر شریعتی (1) * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * چگونه به فتوشاپ فونت اضافه کنیم * چاي كوهي * آثار پيوند با اهل بيت * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * بوستان نوروز * طرز تهیه ی استیک مرغ با قارچ * پنهان‌سازی خودکار داک بدون وقفه * در مورد جوش چه میدانید؟ * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * خواص گل ختمی * قارچ و سلامت استخوانها * خواص و مضرات آبغوره * شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری * تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی * طراحی و ساخت اسکنر فشار کف پا * اسامی قرآن در قرآن و احادیث نبوی * 12فرمان خودمراقبتی نوجوانان برای پیشگیری از اچ.آی.وی/ ایدز * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * تخم شربتی و تاثیر آن بر لاغر ی * سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید * IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * سخنان زیبا و آموزنده الهی قمشه ای * توصیه هایی برای کاهش تماس با امواج موبایل * موزه مردم‌شناسی اردبیل؛ دریای فرهنگ و هنر ایرانی * چتر نجات هوشمند * زردچوبه و خواص آن * هلو * دلایل دروغگویی کودکان * فوائد بستنی - خواص بستنی * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * عاشقانه ی دلتنگی * تیوسولفات سدیم طلا * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * ازدواج فامیلی و ضرورت مشاوره پزشکی قبل از ازدواج * سوپ قارچ با مرغ و جو * طرز تهیه سالاد مرغ و گوجه فرنگی * طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ * سه ‌اصل سلامت روان * Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟ * بستنی و سرگذشت بستنی * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * خواص درمانی زیره سیاه * پیشگیری سرطان پروستات با گوجه فرنگی * شیرنی رزت دارچینی * عوامل افسردگی، ناراحتی و اضطراب و راهکارهای رها شدن از آن * اس ام اس عاشقانه و دلتنگی * خواص طالبی * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * دستگاه بستنی ساز رولی * اس ام اس عید سعید فطر