خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه سینه مرغ گریل شده

طرز تهیه سینه مرغ گریل شده
طرز تهیه سینه مرغ گریل شده

مواد لازم برای پخت سینه مرغ گریل شده:

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۶۸۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده نصف فنجان

ماست ساده نصف فنجان

 سیر خرد شده ۲ حبه

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

زیره سبز یک و نیم قاشق چایخوری

 پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سینه مرغ گریل شده :

آماده سازی: آبلیمو، گشنیز،ماست, روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهیتابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید. دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد آن ها را به آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند. اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

تعداد بازدید از این صفحه : 1130 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی