>> آشپزی و تغذیه >> مربا ها >> طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی


مواد لازم جهت تهیه مربای توت فرنگی:

توت فرنگی 1 کیلوگرم

شکر 1 کیلوگرم

وانیل (در صورت تمایل) یک قاشق چایخوری

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی:

ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و دم آن ها را جدا کنید. توت ها را مدتی در آبکش قرار دهید و یا روی یک پارچه بریزید تا خوب آب شان برود. ته یک قابلمه لعابی مقداری از شکرتان را بریزید و مقداری هم از توت فرنگی ها را به صورت لایه لایه شکر و توت فرنگی بریزید. این کار را تا تمام شدن تمام شکر و توت فرنگی هایتان ادامه دهید. در صورتی که تمایلی به گرفتن شربت از مربای خود ندارید از 750 گرم شکر استفاده کنید. قابلمه را در یخچال قرار دهید و 12 الی 24 ساعت صبر کنید تا شکر کاملا به درون توت فرنگی ها نفوذ کرده و توت ها آب بیاندازند. قابلمه را روی حرارت تند قرار دهید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. یکی دو بار کفی را که روی توت ها می آید بگیرید. اگر دوست دارید در این مرحله وانیل را به مربا اضافه کنید. نیم ساعت پس از جوشیدن مربا زمان پخت کامل می شود و در تمام این مدت باید در قابلمه باز باشد. اگر دوست دارید از مربا شربت بگیرید و از ابتدا تمام شکر را اضافه کردید، پیش از این که شربت کاملا قوام بیاید (حدود 15 دقیقه پس از جوشیدن) شربت آن را جدا کنید. پس از اینکه مربا آماده شد آبلیمو را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مربا در قابلمه خنک شود و آن را در شیشه هایی که آماده کرده اید بریزید و برای مدت 6 ماه در یخچال یا 1 سال در فریزر نگه دارید. روش دیگر تهیه مربای توت فرنگی، برای اینکه سریع تر مربا تهیه شود آن است که شکر را در یک لیوان آب و روی حرارت حل کنید و بجوشانید تا قوام بیاید و سپس توت فرنگی ها را به شربت افزوده و بپزید.

نکته ها: اگر توت های شما کمی آب دار باشند ممکن است بیش از نیم ساعت برای قوام آمدن شربت زمان نیاز داشته باشید؛ در واقع ملاک، همان قوام آمدن شربت است. برای تهیه مربای توت فرنگی بهتر است از توت های ریز، سفت و بدون لک استفاده کنید تا توت ها هنگام پخت مربا له نشوند و ظاهر زیباتری به مربایتان ببخشند. البته اگر توت هایی که تهیه کردید بزرگ هستند و دوست ندارید به آن اندازه از آن ها در مربا استفاده کنید خرد کردن آن ها اشکالی ندارد. به علاوه ممکن است زمان پخت شان طولانی شده و مربای شما تیره شود.





تعداد بازدید از این مطلب: 1168


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص انبه * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * خورشت بامیه * جملات عاشقانه و احساسی(1) * آفت و مهمترین علل آن * طرز تهیه لازانیا ونکاتی برای پخت آن * فلفل قرمز و کاهش وزن * خواص گیاه تاج‌خروس * خواص شنبلیله * طرز تهیه مربای انجیر * کسانی که زیاد آرایش میکنند چه ویژگی شخصیتی دارند؟ * خواص كشمش * چه نوع عینک آفتابی ای برای کودکانمان بخریم؟ * خواص سیر وحشی * دستگاه بستنی ساز رولی * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * 15 ماده غذایی برای کم نشدن آب بدن * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * استرس\" عامل افزایش بروز \"آلرژی\" * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * طرز تهیه سالاد ذرت، مخصوص رژیمی ها,ساده * چگونه شل شدن و افتادگی پوست را درمان کنیم * گروه خونی و شخصیت افراد * بدون رژیم های غذایی سخت وزن تان را کاهش دهید * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * آیا میدانید؟ * طرز تهیه ته چین دولایه * طرز تهیه خورش فسنجان * خواص مويز * راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * هفت ادویه ی که به تناسب اندام و لاغری کمک میکند * طرز تهیه شیرینی شکری * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * کباب گوشت با ریواس * خواص بادام درختي * برگشت موهای راکد به موهای سالم * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * طرز تهیه سوپ سبزیجات * تربیت و اصلاح در خانه و خانواده * قرص سیر چه تاثیری بر فشار خون دارد؟ * شکلات TWIX * طرز تهیه کوکوی کدو سبز * یک روش عالی و آسان برای حفظ تناسب اندام در خانمها * انواع خال و درمان آن * دانستنیهای قبل از عاشق شدن * مشاجره ی مرد با همسرش * لاک زدن و بروز سرطان * خواص ذرت * پرتقال، دشمنی بر علیه سرطان * خوراکی های زرد کننده دندان های شما * آموزش کامل نصب و ترفند های تلگرام * طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان * طرز تهیه ژله مغزدار * پلاستو فوم چیست؟ - ویژگیهای پلاستو فوم * یک تقویت کننده عالی برای ابروهای تان درست کنید * خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی * چای سبز * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * خواص تغذیه ای توت فرنگی * چقدر در زندگی خود «آرامش» دارید؟ * طرز تهیه دلمه برگ مو * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * اعمال شب و روز نیمه رجب * دستگاه بستنی ساز کاردکی * زردچوبه و خواص آن * چای زرد چوبه و سم زدایی از کبد * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * خواص دمنوش گل پنیرک