خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی دسرها و سالادها طرز تهیه دسرکیک خرما

طرز تهیه دسرکیک خرما
طرز تهیه دسرکیک خرما

• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر کیک خرما:

•یک لیتر شیر شیرین و غلیظ

• 1.5 پیمانه خرمای خشک خرد شده

•یک پیمانه آب

• ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین

•نصف پیمانه کره خرد شده

•1/3 پیمانه شکر

•دو عدد تخم مرغ

•1 ¼ پیمانه آرد سفید

•دو قاشق چایخوری پودر وانیل

طرز تهیه دسر کیک خرما:

1.در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

2.در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه ای به خود بگیرند. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

3.آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

4. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

تعداد بازدید از این صفحه : 1286 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

دسر ماست و لبو نقاشی با شابلون روی دسر موس بلوط دسر ژلاتینی شیک دسر مدرن کرم مارس ژله بستنی رولت ژله رنگین کمان طرز تهیه سالاد الویه ژله ی گلداره تک نفره طرز تهیه ژله مغزدار طرز تهیه دسرکیک خرما

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی