خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه سوپ شیر

 طرز تهیه سوپ شیر
طرز تهیه سوپ شیر

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر:

جو 250 گرم

اب مرغ یا گوشت بدون نمک 1 پیمانه

هویج نگینی شده 150 گرم

ذرت 50 گرم

سیب زمینی 2 عدد متوسط

شیر 1 لیتر

خامه 100 گرم

نمک و آبلیمو به مقدار لازم

جعفری یا گشنیز برای تزیین

طرزتهیه سوپ شیر:

جو- اب مرغ-هویج-سیب زمینی را در ظرف میریزم و اجازه میدهیم تا کامل پخته شود بعد از طبخ کامل شیروخامه رایکدست کرده وبه مواد اضافه میکنیم بعدازجوشیدن کامل شیر با مواد اجاق را خاموش میکنیم و هنگام سرو نمک و ابلیمورا به ان اضافه میکنیم دقت کنید اگر قبل از اتمام وخاموش کردن اجاق نمک را اضافه کنیم سوپ به دلیل داشتن شیر بریده میشود.

روش دوم:

مواد لازم:

هویج 3 عدد

سیب زمینی 1 عدد

جو پرک 1 لیوان

بلغور گندم 1 استکان

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

مرغ 200 گرم

آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

شیر 6 لیوان

جعفری خرد شده مقداری

نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه:

جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز را ریز خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب با حرارت ملایم بپزید و بعد از یک ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه کنید ، سپس یک ساعت صبر کنید تا هویچ کاملا بپزد و انگاه سیب زمینی را اضافه کنید . دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد. وقتی مواد کاملا پخته شدند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود ان را از ظرف خارج کنید و استخوان های آن را پاک نموده و دوباره داخل سوپ بریزید. وقتی آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید. پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید . معمولا 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر سوپ آماده مصرف است ، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به شما دارد . چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1219 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی