خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی سوپ قارچ با مرغ و جو

سوپ قارچ با مرغ و جو
سوپ قارچ با مرغ و جو

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ با مرغ وجو:

جو (پوست کنده) نصف لیوان

قارچ (خرد شده) 2لیوان

هویج 2تا3عدد

شیر 1لیوان

جعفری (ساطوری شده) نصف لیوان

مرغ (سینه) 1قطعه

خامه 5قاشق غذاخوری

سیر 3حبه

کره 2قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

عصاره مرغ 1بسته

برگ بو 4عدد

پیاز 1عدد

طرز تهیه  سوپ قارچ با مرغ و جو:

ابتدا در ظرفی مقداری کره آب کرده و مرغ را در آن کمی تفت میدهیم.پیاز را 4قطعه کرده و به مرغ اضافه کنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط کرده و به همراه برگ بو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدهیم مرغ بپزد. درون ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 1ساعت بپزند و جو لعاب بیندازد . وقتی مرغ کاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش میکنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم. شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه کنید و اجازه دهید 15 تا 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

نکات:

1) میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند .

2)در صورت تمایل بجای جو میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

3)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به سوپ اضافه کنید تا شکیل تر شود.

تعداد بازدید از این صفحه : 1415 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی