خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی کباب کشمیری با سس مخصوص

کباب کشمیری با سس مخصوص
کباب کشمیری با سس مخصوص

مواد لازم :

مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری

گراما سالا 2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

سیر رنده شده 1 حبه

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

ماست چکیده 15 گرم

طرز تهیه :

1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :

فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد

پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد

آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

زنجبیل 1 قاشق غذاخوری

هل سبز 2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای 500 گرم

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پنیر خانگی حبه شده 300 گرم

ادویه گراماسالا 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :

1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.

تعداد بازدید از این صفحه : 1258 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی