>> خواص خوراکیها >> خواص سیفی جات >> فلفل

فلفل

فلفل


فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. درد دندان را تسکین می هد. برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراک از گوشت غلاف آن تا ۷ گرم است و تخم ان خیلی گرمتر از گوشت ان است. اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می کند... [categoriy],

 

فواید فلفل سبزها

گونه های مختلف از جنس Capsicum هستند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه می شوند : قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را « فلفل فرنگی » نیز می گویند . در کتب طب سنتی با نام « فلفل احمر » ، « فلفل هندی » نامبرده شده است . به فرانسوی Piment و Piment rouge و به انگلیسی : Cayenne pepper و Bird chilli گفته می شود . گیاهی است از خانواده Solanaceae که نام علمی آن Capsicum frutescens L . و مترادفهای ان Capsicum minimum Roxb و C. fastigiatum است . و گونه های دیگری نیز دارد که از نظر خواص کم و بیش شبیه به این گونه هستند.

● مشخصات فلفل سبز تند

گیاهی است چند ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۲ متر هم می رسد دارای شاخه های منشعب برگهای آن بیضی نوک تیز شبیه برگ ریحان ولی صاف و کمی مومی . گلهای آن به رنگ سبز مایل به سفید که در محل اتصال دمبرگ به ساقه ظاهر می شود و معمولا از هر نقطه دو گل خارج می شود . ساقه های آن چوبی و ضخیمتر از ساقه فلفل سبز شیرین . میوه آن کمی گوشتی طول آن معمولا ۵/۳ – ۵/۲ سانتی متر و قطر آن ۵/۱ – ۵/۰ سانتی متر . خیلی تند است ، رنگ آن ابتدا سبز که اگر در آن حالت چیده شود به نام فلفل سبز مصرف می شود ولی پس از آن که کاملا رسید رنگ آن قرمز می شود و طعم آن نیز خیلی تند تر می گردد که از گرد خشک آن فلفل قرمز یا Ciill pepper برای مصرف در غذاها تهیه می گردد. در وسط میوه محور سفیدگوشتی اسفنجی وجود دارد که تخمها در اطراف این محور قرار گرفته اند. این فلفلها معمولا در مناطق حاره و نواحی گرم سایر مناطق خوب رشد می کنند. ویلی در مناطق معتدله نیز کاشه می شوند . از گیاهان بومی مکزیک و جنوب امریکای شمالی است.

● قسم دوم فلفل سبز شیرین

به فارسی « فلفل دلمه ای » و « فلفل شیرین » به فرانسوی Poivre de Guince و به انگلیسی Guivea Pepper و Paprika گفته می شود ، گیاهی است از خانواده Solanaceae نام علمی ان Capsicum Annuum L. گفته می شود. فلفل سبز شیرین نیز دارای انواع معتددی است که از نظر رنگ و اندازه و طعم کمی با هم تفاوت دارند .

● مشخصات فلفل سبز شیرین

گیاهی است یکساله که ارتفاع آن از ۱ – ۳۰/۰ متر یا کمی بیشتر ، برگهای آن سبز ، بیضی و نوک تیز است . گلهای آن به رنگ سفید و منفرد معین یاز محل اتصال دم برگ به ساقه فقط یک گل خارج می شود . میوه آن ستته باغلافی گوشتی که نسبتا بزرگ می شود ، طول آن به طور متوسط ۱۵ – ۱۰ سانتی متر هم می رسد . رنگ نارس آن سبز ولی پس از رسیدن کامل به رنگهای زرد قرمز و یا قهوه ای و ارغوانی بیرون می آید . در وسط آن محوری است اسفنجی گوشی سفید که تخمهای میوه در اطراف آن محور قرار گرفته اند . بعضی میوه ها دراز و ناز ک است و برخی کوچکتر و گرد و بالاخره تعدادی گوشتی و مخروطی شکل می باشند . در مناطق معتدله و سرد میوه ها معمولا شیرینتر و تند یا آن کم است که به طور خام با سالاد و یا پخته آن به صورتهای مختلف مصرف می شود.

● ترکیبات شیمیایی

از نظر ترکیبات شیمیایی و مواد عامله فلفل سبزها اولا خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - بسیار غنی ویتامین C می باشند ومقدار ویتامینC آنها به مراتب بیشتر از ویتامین C موجود در مرکبات است و مقدار ان به طور متوسط به شرح زیر می باشد. ۱) فلفل سبز تند که در حالت سبزی چیده شده باشد : گوشت غلاف تازه آن که تخم ان خارج شده باشد ( به طور خام ) دارای ۲۳۵ میلی گرم و یتامین C در هر ۱۰۰ گرم است . ۲) فلفل سبز تند که در حالت کاملا رسیده و قرمز باشد. گوشت غلاف تازه آن با تخم یابی تخم ( خام ) دارای ۳۶۹ میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است . فلفل دلمه ای شیرین خام تازه چیده شده دارای ۱۲۸ میلی گرم و یتامین C در هر صد گرم است.





تعداد بازدید از این مطلب: 804


آخرین مطالب مشابه

فلفل

فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ...


جزئیات و گالری تصاویر
 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران ) * سس شکلات هرشیز * کباب گوشت با ریواس * باورهای غلط و متداول در مورد تناسب اندام * اینترنت مارکتینگ * نکته های زیبای قرآنی * اعمال روز اول ماه رمضان * پیشگیری از سکته مغزی با آنتی اکسیدان ها * خواص شاهی * خاکشیر * توصیه هایی برای کاهش تماس با امواج موبایل * لیموناد زنجبیلی * پاک کردن لکه های مختلف آرایشی * مواد مضر برای کسانیکه اگزما دارند * تكاليف شرعى زبان‏ * پیری زود رس با خوردن این مواد * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * خارمریم گیاه صد در صد کبدی * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * مواد اولیه بستنی چیست و چگونه مخلوط بستنی را تهیه میکنند * سخنان شیهد مطهری * آب هندوانه با طعم ليمو * با یک کلیک دسکتاپ خود را قفل کنید + آموزش * در مورد جوش چه میدانید؟ * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * اعمال شب اول ماه رجب * طرز تهیه دلمه برگ مو * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * چرا هنگام پختن غذا در دیگ‌ های مسی بزرگ کفگیر را همیشه داخل آن می‌ گذارند؟ * اس ام اس خنده دار (6) * خواص گیاه تاج‌خروس * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * گام به گام: آموزش نصب و استفاده از وایبر روی گوشی * خواص مويز * 9 روش برای کاهش کلسترول * خواص میوه خربزه یا بطیخ * غار یخی چما * درمان زوال عقل با کمک انسولین * فلفل قرمز و کاهش وزن * خواص ذرت * خورشت بامیه * اس ام اس خنده دار روز مرد * چگونه استعداد کودکان خود را بشناسیم * شکلات TWIX * میدان ارگ * دانستنیهای کوتاه و جالب در مورد مغز * جملات زیبا و دلنشین * خواص زرد آلو * خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو * خواص و مضرات تخم مرغ * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید * استفاده از گوش پاک کن ممنوع! * چرا خون دماغ میشویم؟ * آیا میدانید؟ * بوستان آب و آتش * طرز تهیه ته چین دولایه * آشنایی با خواص و مضرات دارچین * مقايسه خورشيد و زمين‏ * چطور از زخم محل جراحی مراقبت کنیم؟ * عظمت شب قدر * طرز تهیه مربای توت فرنگی * آگار آگار چیست؟ * بقعه های اردبیل * خواص بادام درختي * جملات زیبا و آموزنده از بزرگان جهان(1) * در ویندوز ۸.۱ چگونه رمز وای فای را بازیابی کنیم ! * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه