>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> طرز تهیه ی ژله آبرنگی

طرز تهیه ی ژله آبرنگی

طرز تهیه ی ژله آبرنگی


ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی به ازای هر بسته ٢ لیوان سرخالی در ظروف جداگانه کاملا حل کنید و در ظرف بریزید

طرز تهیه ژله آبرنگی:

تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما ۵ لیوان ژله آلوورا درست میکنیم. در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم می ریزد.





تعداد بازدید از این مطلب: 1753


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ *  خواص داروئی باقلا * گلابی * خواص مويز * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * درمان شکنندگی موها * چطور از زخم محل جراحی مراقبت کنیم؟ * طرز تهیه خوراک زبان گوساله * حساسیت چشم و درمان آن * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن * تخم شربتی و تاثیر آن بر لاغر ی * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * دستگاه بستنی ساز کاردکی * هفت روش برای جلوگیری از هک شدن * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * خواص قارچ * عظمت شب قدر * اشعار سیمین بهبهانی(1) * طرز تهیه ی املت مکزیکی * چربی خون و راه های کاهش * متن های زیبا و فوق العاده (1) * خواص گل ختمی * در مورد گشنیز * 10 خاصیت چای بابونه * جملات زیبا و دلنشین * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * طرز تهیه ی استیک مرغ با قارچ * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * تاثیر ماهی بر افسردگی * اکلیل کوهی یا رز ماری * طرز تهیه اسموتی گلابی موز * خواص گوجه فرنگی * طرز تهیه سینه مرغ گریل شده * ضربان قلب در ورزشکاران * فشار خون و دیابت شایع ترین دلایل نارسایی کلیوی * خواص فوق العاده گوشت بوقلمون * خواص شاهدانه * شاه‌دانه * جملات عاشقانه و احساسی(1) * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * اینترنت مارکتینگ * خواص دوغ و کفیر * بستنی و سرگذشت آن * راههاهی جلوگیری از خشکی دهان * اعمال روز پنج شنبه * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * چاي كوهي * کدئین * سدر و تاثیر آن بر پوست و مو * باغ پرندگان * حقایقی در مورد سلامت و زیبایی مردان * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * پنهان‌سازی خودکار داک بدون وقفه * خواص پونه * طرز تهیه یک ژله بستنی خوشمزه,یک دسر تابستانی * سیب زمینی * خواص بادام درختي * دردهای قفسه سینه نشانه ی چه بیماری است * آگار آگار چیست؟ * آفت و مهمترین علل آن * بهترین ماسک برای پوست های چرب و جوش دار * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * خواص شاهی