>> آشپزی و تغذیه >> دسر ها >> طرز تهیه ی ژله آبرنگی

طرز تهیه ی ژله آبرنگی

طرز تهیه ی ژله آبرنگی


ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی به ازای هر بسته ٢ لیوان سرخالی در ظروف جداگانه کاملا حل کنید و در ظرف بریزید

طرز تهیه ژله آبرنگی:

تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما ۵ لیوان ژله آلوورا درست میکنیم. در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم می ریزد.





تعداد بازدید از این مطلب: 1754


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* عكس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست! * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * نارگیل * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * 6 دلیل خوب برای خوردن بیشتر پرتقال * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * با یک کلیک دسکتاپ خود را قفل کنید + آموزش * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * بستنی و سرگذشت بستنی * انبه و خواص درمانی اش * خواص و مضرات تخم مرغ * آلفنتانیل * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * خواص هل؛ دانه معطر * خواص پونه * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * جملات عاشقانه زیبا * طرز تهیه ته چین دولایه * 6 سبزی که پخته شان مغذی تر است * چه چیزهایی در مایکروفر قرار ندهیم؟ * فلفل قرمز و کاهش وزن * خواص سیب * 5 کاری که نباید با گوش ها کرد * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * خواص بادام زميني * لذّت زندگى‏ * نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * طرز تهیه نان پنجره ای * کلرپروپامید * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * خواص طالبی * عرق کاسنی و خواص آن * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * انتقال بیماری از حیوانات خانگی * 7 عادتی که روی پوست خط می اندازند * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * برگشت موهای راکد به موهای سالم * طرز تهیه سالاد الویه * طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی * شیرینی عسل و بادام * خصوصیات بستنی خوب * سخنان شیهد مطهری * میدان ارگ * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم * خواص گردو * ضربان قلب در ورزشکاران * منافذ پوستتان را اینگونه ببندید * خواص ذرت * خواص توت * شکلات TWIX * علل دعوای خواهر وبرادر * واکسیناسیون موثرترین راه برای ارتقای سلامت کودکان است * مغز پیر نمی‌شود! * خوراک بلدرچین در فر * غار یخی چما * چند روش برای تازه ماندن و ماندگاری بیشتر بعضی سبزیجات * جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره * دل نوشته (1) * خواص بستنی * ضايع كردن نماز * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * سوپ قارچ و جو پرک