>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان


مواد لازم  برای تهه دلمه بادمجان:

بادمجان دلمه ای متوسط 6 عدد

سبزی دلمه ای نیم کیلو

آبگوشت یک فنجان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ شده نیم کیلو

برنج نیم پز یک فنجان

آب گوجه فرنگی 3 فنجان

پیاز سرخ شده به مقدار لازم

آب لیمو یا نارنج به قدرکافی

نمک و فلفل به قدرکافی

طرز تهیه دلمه بادمجان:

گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیافتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.تا دو سه جوش بزند و آماده شود. بادمجان ها را شسته و قسمت کلاهک سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر 5/1 تا 2 سانتی متر باقی بماند. داخل بادمجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش بر می گردانیم.سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم. سر بادمجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با 2 فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آبگوشت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند ( در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم ). اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم وسس را روی آنها می ریزیم.برای تزئین این دلمه می توانیم، چند عدد دلمه گوجه فرنگی را در اطراف دیس قرار دهیم. این دلمه را معمولاً با سس ماست سرو می کنند.





تعداد بازدید از این مطلب: 1143


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* اعمال روز اول ماه رمضان * نقاشی با شابلون روی دسر * بدشانس‌ترین فوتبالیست‌های جهان * طرز تهیه نوشیدنی موهیتو یا موخیتو * چگونه از ایجاد کک و مک جلوگیری کنیم؟ * خواص آلبالو * کبد چرب * تنبلی چشم و راهای درمان آن * از هندوانه چه می دانید؟ * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک(1) * کدئین * قرآن و زبان‏ * مخفی کردن آی دی های آفلاین در یاهو مسنجر * پارک قیطریه * مش یا روشن کردن موی سر در منزل * شیشه در مریخ! * طراحی و ساخت اسکنر فشار کف پا * دعای روز شنبه * پنهان‌سازی خودکار داک بدون وقفه * طرز تهیه ته چين مرغ * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * ژله بستنی * طرز تهیه ته چین دولایه * بستنی رولی * خواص تخمه جاباني * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * سینی نشا * خواص تخمه كدو * انحراف‌ چشم‌ * منشا بوی بد دهان چیست؟ * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * ده علت خستگی و راه مقابله با آن * چربی ترانس یا اشباع شده؟ * خواص درمانی گلپر * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * خواص بادمجان * چگونه حافظه ی گوشی های اندروید خود را بیفزایم؟ * بشارت سليمان نبى به پيامبر اسلام‏ * داستانی عبرت انگیز * علل دعوای خواهر وبرادر * اینترنت مارکتینگ * فوايد مصرف لبنیات * طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز * سالاد مرغ و ذرت * تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی * آگار آگار چیست؟ * سالاد سیب زمینی با لوبیاسبز و ماهی * طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی * سه ‌اصل سلامت روان * قیمت دستگاه بستنی ساز - فروش دستگاه بستنی ساز * سندرم پای بیقرار چیست؟ * پاناکوتای قهوه یک دسر ایتالیایی * خواص هل؛ دانه معطر * با این ترفند کارت گرافیک رایانه‌تان را تقویت کنید! * قرص سیر چه تاثیری بر فشار خون دارد؟ * طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * علائم و نشانه های سکته یا حمله قلبی چیست؟ * چگونه دوستی را به ازدواج تبدیل کنیم؟ * طرز تهیه شنیسل روسی * اس ام اس خنده دار(4) * طرز تهیه سالاد شیرازی * آبله‌ مرغان‌ * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * انتقال بیماری از حیوانات خانگی * ترجمه قرآن و حدیث؛ چالش های پیش رو * طرز تهیه بیفتک پلو * فشار خون بالا,علل و عوامل خطر * شامی کباب سبزیجات