>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان


مواد لازم  برای تهه دلمه بادمجان:

بادمجان دلمه ای متوسط 6 عدد

سبزی دلمه ای نیم کیلو

آبگوشت یک فنجان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ شده نیم کیلو

برنج نیم پز یک فنجان

آب گوجه فرنگی 3 فنجان

پیاز سرخ شده به مقدار لازم

آب لیمو یا نارنج به قدرکافی

نمک و فلفل به قدرکافی

طرز تهیه دلمه بادمجان:

گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیافتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.تا دو سه جوش بزند و آماده شود. بادمجان ها را شسته و قسمت کلاهک سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر 5/1 تا 2 سانتی متر باقی بماند. داخل بادمجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش بر می گردانیم.سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم. سر بادمجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با 2 فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آبگوشت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند ( در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم ). اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم وسس را روی آنها می ریزیم.برای تزئین این دلمه می توانیم، چند عدد دلمه گوجه فرنگی را در اطراف دیس قرار دهیم. این دلمه را معمولاً با سس ماست سرو می کنند.





تعداد بازدید از این مطلب: 1358


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* درمان شکنندگی موها * 25 درس برای داشتن زندگی ساده تر * لیموناد گیلاسی * طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی * مطالب جالب و آموزنده * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * طرز تهیه مربای توت فرنگی * خواص گیاه تاج‌خروس * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * خواص گوجه فرنگی * فرستادن اس ام اس بدون افتادن شماره. * هنر فهميدن * خواص درمانی شلیل * آموزش چک کردن ایمیلهای yahoo با OutLook * پارک قیطریه * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * سرطان دهان چه علامت هایی دارد وچگونه درمان میشود * خواص چای ترش * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * خواص گلپر * ضد آفتاب هاي طبيعي کدامند ؟ * راهنمای کلی و مفید برای خرید لپ تاپ * طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار * مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی * سنجش اکسیژن با نانو حسگر گازی * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * سالاد میگو مجلسی! * خواص شاهدانه * 20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل *  خواص داروئی باقلا * ده علت خستگی و راه مقابله با آن * قرآن و زبان‏ * دورى از طاغوت به خاطر ترس از خدا * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * چربی ترانس یا اشباع شده؟ * توبه مرد شراب‏خوار * پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم * خواص بادمجان * کاخ سعد آباد - تهران * خواص سویا * کوکوی گردو و گوشت * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * چگونه دوستی را به ازدواج تبدیل کنیم؟ * اس ام اس عاشقانه تبریک نوروز * آموزش نصب مادربورد * طرز تهیه ته چین دولایه * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * جملات زیبا و دلنشین * مراقبت از پوست و مو برای مردان * خواص دمنوش گل پنیرک * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * اس ام اس عاشقانه (2) * دلایل دروغگویی کودکان * طرز تهیه سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی * کوچکترین هواپیمای بدون سرنشین + عکس * گوجه سبز * تمبر هندی و خواص آن * طرز تهیه ماهى و سبزيجات در فر برای شب عید * تنبيه نفس‏ * طرز تهیه قیمه نثار * آبشار دره عشق، اردل * طرز تهیه ی املت مکزیکی * لیموناد توت فرنگی * ضايع كردن نماز * فلفل قرمز و کاهش وزن