>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان


مواد لازم  برای تهه دلمه بادمجان:

بادمجان دلمه ای متوسط 6 عدد

سبزی دلمه ای نیم کیلو

آبگوشت یک فنجان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ شده نیم کیلو

برنج نیم پز یک فنجان

آب گوجه فرنگی 3 فنجان

پیاز سرخ شده به مقدار لازم

آب لیمو یا نارنج به قدرکافی

نمک و فلفل به قدرکافی

طرز تهیه دلمه بادمجان:

گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیافتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.تا دو سه جوش بزند و آماده شود. بادمجان ها را شسته و قسمت کلاهک سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر 5/1 تا 2 سانتی متر باقی بماند. داخل بادمجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش بر می گردانیم.سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم. سر بادمجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با 2 فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آبگوشت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند ( در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم ). اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم وسس را روی آنها می ریزیم.برای تزئین این دلمه می توانیم، چند عدد دلمه گوجه فرنگی را در اطراف دیس قرار دهیم. این دلمه را معمولاً با سس ماست سرو می کنند.





تعداد بازدید از این مطلب: 1021


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* IP چیست و چه کاربردی دارد؟ * طرز تهیه تاگوی میگو * پیشگیری سرطان پروستات با گوجه فرنگی * غار یخی چما * سخنان شیهد مطهری * هویج گیاهی خون ساز * رولت ژله رنگین کمان * زنان ورزشکار و تغذیه ی مناست * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * سخا چيست؟ * چربی ترانس یا اشباع شده؟ * طرز تهیه دسر هندوانه * آموزش کامل نصب و ترفند های تلگرام * تخم شربتی و تاثیر آن بر لاغر ی * سنبل هندی * خواص درمانی چغاله بادام * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * اعمال شب نوزدهم رمضان * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز * چای سبز و قهوه علیه سکته مغزی * شکلات اسنیکرز (Snickers) * سس شکلات هرشیز * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * سیب زمینی * خواص آویشن * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * کمکهای اولیه هنگام حوادث خانه تکانی * منشا بوی بد دهان چیست؟ * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * بستنی رولی - بستنی تایلندی * نوشیدنی سالم مخصوص تابستان * احتباس آب در بدن و تغیرات هورمونی * آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده * طرز تهیه جواهر پلو * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * طرز تهیه شیرینی شکری * انبه و خواص درمانی اش * چند نکته ی مهم در مورد سلامت مردان * کباب کشمیری با سس مخصوص * طراحی و ساخت اسکنر فشار کف پا * طرز تهیه سوپ سبزیجات * خواص مويز * مکان های دیدنی تهران * اسماء * شاد هستيد يا غمگين؟ * طرز تهیه شنیسل روسی * لاک زدن و بروز سرطان * دسر مدرن کرم مارس * اهميت و ارزش زبان‏ * تخمه‌ی کدو * تهیه ی شیرینی تر در کمترین زمان * آبله‌ مرغان‌ * خواص سیب * خواص ذرت * بوستان آب و آتش * بی خوابی * آگار آگار چیست؟ * فواید زنجبیل برای سلامت * فوائد روزه * پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند! * خواص آناناس * 10 عادت غلطی که به قلب آسیب می زنند * بوستان بانوان نرگس * رمز عبوری که هرگز فاش نمیشود