>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان


مواد لازم  برای تهه دلمه بادمجان:

بادمجان دلمه ای متوسط 6 عدد

سبزی دلمه ای نیم کیلو

آبگوشت یک فنجان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ شده نیم کیلو

برنج نیم پز یک فنجان

آب گوجه فرنگی 3 فنجان

پیاز سرخ شده به مقدار لازم

آب لیمو یا نارنج به قدرکافی

نمک و فلفل به قدرکافی

طرز تهیه دلمه بادمجان:

گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیافتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.تا دو سه جوش بزند و آماده شود. بادمجان ها را شسته و قسمت کلاهک سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر 5/1 تا 2 سانتی متر باقی بماند. داخل بادمجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش بر می گردانیم.سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم. سر بادمجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با 2 فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آبگوشت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند ( در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم ). اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم وسس را روی آنها می ریزیم.برای تزئین این دلمه می توانیم، چند عدد دلمه گوجه فرنگی را در اطراف دیس قرار دهیم. این دلمه را معمولاً با سس ماست سرو می کنند.





تعداد بازدید از این مطلب: 1235


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* نکاتی که به کودکان برای ایمنی بیشتر باید یاد داد * ده بستنی معروف دنیا * 15 ماده غذایی برای کم نشدن آب بدن * 10 عادت غلطی که به قلب آسیب می زنند * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * اینترنت مارکتینگ * طرز تهیه عدس پلو مجلسی * دلایل کبد چرب در جوانان * کشف شب‌پره‌­ای 100 میلیون ساله * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک * شیرینی کاسترد بی تخم مرغ * چرا چربی های دور شکم شما آب نمی شوند؟ * برگشت موهای راکد به موهای سالم * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * حشره کشی بی خطر برای انسان * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * آگار آگار چیست؟ * خواص شاهدانه * درمان گیاهی بیماری پروستات * واقع بینی های قبل از ازدواج * آشنایی با خواص درمانی زرشک * پیامک های تولد حضرت علی (ع) * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * میگو را این طوری هم تست کنید * شیوع سرطان سر و گردن در کشور * گیاهان رقیق کننده ی خون * دستگاه بستنی ساز رولی با تاپینگ آیس رولی * میوه های مفید برای سلامت کبد و کلیه ها * چگونه عمر ماشین لباس شویی را زیاد کنیم * اصول مراقبت از پوست بعد از دهه 40 * خواص میوه خربزه یا بطیخ * شهادت امام جعفرصادق علیه السلام * کباب گوشت با ریواس * فواید دوچرخه سواری * فوايد زیاد سير براي سلامتي * آفت و مهمترین علل آن * خواص آویشن * دعای روز شنبه * منشا بوی بد دهان چیست؟ * استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک(1) * دستگاه بستنی ساز تایلندی * طرز تهیه کوکوی بادمجان * خواص تخمه كدو * طرز تهیه موهیتو * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * در شب سال نو زیباتر به نظر برسید * ترفند مفید در یاهو مسنجر : چگونه افراد مزاحم را ایگنور کنیم ؟ * جاذبه های گردشگری استان خوزستان * آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا * بوستان آب و آتش * خواص پسته * طرز تهیه ی باقلوا * دانستنیهای قبل از عاشق شدن * Auto Run چیست و چگونه به وجود می آید؟ * خواص و مضرات تخم مرغ * آیا میدانید؟ * روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا * پارک ژوراسیک * عواملی که سبب ریزش مو می‌شود/ شانه‌های مناسب برای مو * عشق, صبر و گذشت * درکه تهران * مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس * تست شناخت شخصیت کودک * قفل کردن صفحه کلید بدون نرم افزار * زیارت حضرت رسول (ص)در روز شنبه * سرطان دهان چه علامت هایی دارد وچگونه درمان میشود * بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن * طرز تهیه مربای توت فرنگی * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟