>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان

طرز تهیه ی دلمه ی بادمجان


مواد لازم  برای تهه دلمه بادمجان:

بادمجان دلمه ای متوسط 6 عدد

سبزی دلمه ای نیم کیلو

آبگوشت یک فنجان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ شده نیم کیلو

برنج نیم پز یک فنجان

آب گوجه فرنگی 3 فنجان

پیاز سرخ شده به مقدار لازم

آب لیمو یا نارنج به قدرکافی

نمک و فلفل به قدرکافی

طرز تهیه دلمه بادمجان:

گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیافتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.تا دو سه جوش بزند و آماده شود. بادمجان ها را شسته و قسمت کلاهک سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر 5/1 تا 2 سانتی متر باقی بماند. داخل بادمجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش بر می گردانیم.سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم. سر بادمجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با 2 فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آبگوشت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند ( در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم ). اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم وسس را روی آنها می ریزیم.برای تزئین این دلمه می توانیم، چند عدد دلمه گوجه فرنگی را در اطراف دیس قرار دهیم. این دلمه را معمولاً با سس ماست سرو می کنند.





تعداد بازدید از این مطلب: 769


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* شیرینی مارمالادی * خواص درمانی به لیمو * آنچه در باره آدامس باید بدانید * خورش قارچ و تخم مرغ * خواص بادام زميني * متن های عاشقانه غمگین * طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا * تمبر هندی و خواص آن * بستنی چیست؟ * آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا * طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار * ترجمه قرآن و حدیث؛ چالش های پیش رو * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * طرز تهیه خورش آلو * آموزش نصب مادربورد * باز شدن اشتها پس از ترک سیگار * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * خواص درمانی شلیل * اس ام اس عید سعید فطر * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * فشار خون و دیابت شایع ترین دلایل نارسایی کلیوی * سوپ قارچ با مرغ و جو * گیاهان مفید برای کاهش فشارخون * خواص چای ترش * تست شناخت شخصیت کودک * چگونه گوشی‌هوشمند به آب افتاده خود را نجات دهیم؟ * طرز تهیه شنیسل روسی * سرطان خون و علائم آن * طرز تهیه سان شاین * این مرد فقط ۵ دقیقه حافظه دارد! * امام علی(ع) و نیاز های روانی انسان * بزرگترین بستنی جهان * معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * تغذیه ی افراد سیگاری * آشنايي با خواص كدو سبز * فوايد زیاد سير براي سلامتي * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * بیاییم از بیماری های کلیوی پیشگیری کنیم * خواص تمشک و فواید فوق العاده آن * دعای فرج امام زمان (ع) * راههای شخصیت شناسی نامزد * خواص سویا * چگونه ریموت کنترل ها را تمیز کنیم؟ * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟ * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * سالاد سیب زمینی با لوبیاسبز و ماهی * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * شیوع سرطان سر و گردن در کشور * دعای روز شنبه * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * پیدا کردن فونت استفاده شده در سایت * فشار خون بالا و سکته ی مغزی * نشانه‌های فساد ماست چیست؟ * آفت و مهمترین علل آن * طرز تهیه مربای انجیر * ترفندهای اینترنتی * فواید زنجبیل برای سلامت * خورشت بامیه * کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران ) * مطالب جالب و آموزنده * غار یخی چما * خوراکی هایی که باعث مسمومیت میشوند. * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * تازه های تست روان شناسی * چربی ترانس یا اشباع شده؟