خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی دسر ماست و خرما

دسر ماست و خرما
دسر ماست و خرما

مواد اولیه برای تهیه دسر ماست و خرما:

پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری(۲۰ گرم)

آب نصف پیمانه(۸۰ میلی لیتر)

ماست یک و نیم پیمانه(۳۰۰ گرم)

خرما بدون پوست و هسته ۱۲ عدد(۲۰۰ گرم)

خامه شیرین شده یک پیمانه(۲۰۰ گرم)

عرق بیدمشک یک قاشق چایخوری(هفت میلی لیتر)

طرز تهیه دسر ماست و خرما:

پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود. ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم. خامه را با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم. ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم. مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود، سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.

تعداد بازدید از این صفحه : 1072 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی