خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی مقالات تغذیه ای کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله

کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله
کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله

کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله تخم شنبلیله علاوه بر مصارف آشپزی برای موارد درمانی نیز کاربرد دارد. به گزارش خبرنگار تسنیم, تخم شنبلیله، دانه‌های مکعب مستطیلی شکل بسیار سخت با سطحی چروکیده به رنگ زرد حنائی با بوئی کاملاٌ مشخص و طعمی نسبتا تلخ است. علی اصل متخصص طب سنتی درباره خواص تخم شنبلیله می‌گوید: از گیاه شنبلیله یا حلبه با نام علمی: Trigonella Foenum-graecum L. از تیره بقولات (Leguminosae) بدست می‌آید.شنبلیله گیاهی است علفی یکساله که برگ‌هایی متناوب و مرکب از سه برگچه دارد. -تخم شنبلیله به عنوان داروی تقویت کننده و نیز پایین آورنده قند خون مصرف سنتی دارد. -تخم شنبلیله دارای مزاج گرم و خشک است.

-تحلیل برنده ورم‌های بدن است. -مصرف جوشانده آن با عسل خلط‌های غلیظ موجود در قفسه سینه را خارج می‌کند. -میل جنسی را افزایش می‌دهد. -در درمان خون‌مردگی داخل چشم، شوره سر، پوسته ریزی، درد و سفتی رحم و چسبندگی آن مفید است

تعداد بازدید از این صفحه : 1176 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

طرز تهیه اسموتی گلابی موز آدامس و آنچه در باره آدامس باید بدانید ماهی و تاثیر ماهی بر کاهش افسردگی چای بابونه و 10 خاصیت چای بابونه 15 ماده غذایی برای کم نشدن آب بدن چرا آب میوه ها مضر هستند؟ خورشت گوشت قارچ و سلامت استخوانها خواص و مضرات تخم مرغ بهترین لاغر کننده های دنیا

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی