>> سلامت >> اخبار سلامت >> کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله

کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله

کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله


کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله تخم شنبلیله علاوه بر مصارف آشپزی برای موارد درمانی نیز کاربرد دارد. به گزارش خبرنگار تسنیم, تخم شنبلیله، دانه‌های مکعب مستطیلی شکل بسیار سخت با سطحی چروکیده به رنگ زرد حنائی با بوئی کاملاٌ مشخص و طعمی نسبتا تلخ است. علی اصل متخصص طب سنتی درباره خواص تخم شنبلیله می‌گوید: از گیاه شنبلیله یا حلبه با نام علمی: Trigonella Foenum-graecum L. از تیره بقولات (Leguminosae) بدست می‌آید.شنبلیله گیاهی است علفی یکساله که برگ‌هایی متناوب و مرکب از سه برگچه دارد. -تخم شنبلیله به عنوان داروی تقویت کننده و نیز پایین آورنده قند خون مصرف سنتی دارد. -تخم شنبلیله دارای مزاج گرم و خشک است.

-تحلیل برنده ورم‌های بدن است. -مصرف جوشانده آن با عسل خلط‌های غلیظ موجود در قفسه سینه را خارج می‌کند. -میل جنسی را افزایش می‌دهد. -در درمان خون‌مردگی داخل چشم، شوره سر، پوسته ریزی، درد و سفتی رحم و چسبندگی آن مفید است





تعداد بازدید از این مطلب: 770


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* روش های برقراری امنیت رمز عبور * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * خواص درمانی زنجبیل * طرز تهیه دسر هندوانه * 10 برنامه‏ هاى اصيل اسلام در مسئله ازدواج‏ * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * تفاوت آجر قرمز با آجر زرد * لیموناد زنجبیلی * سخنان زیبا و آموزنده بنجامین فرانكلین * طراحی و ساخت اسکنر فشار کف پا * طرز تهیه ماهی شکم پر * آبله‌ مرغان‌ * اس ام اس عاشقانه (2) * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * چه چیزهایی در مایکروفر قرار ندهیم؟ * آشنایی با 16 خاصیت فوق‌العاده اسفناج * کباب لقمه لبنانی * نکاتی که به کودکان برای ایمنی بیشتر باید یاد داد * هر آنچه که باید در مورد دیابت بدانیم * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * انبه و خواص درمانی اش * مکان های دیدنی تهران * بدون رژیم های غذایی سخت وزن تان را کاهش دهید * اعمال شب و روز نیمه رجب * طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری * خواص دوغ و کفیر * موس بلوط دسر ژلاتینی شیک * خواص زرد آلو * خواص کاکائو - خواص درمانی کاکائو * طرز تهیه پیتزا رولی * طرز تهیه ی باقلوا * کباب چیکن ساتای * روش تهیه‌ زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن * طرز تهیه بوقلمون درسته در فر * خورشت گوشت * چرا نباید نوشابه بخوریم؟ * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * طرز تهیه یک ژله بستنی خوشمزه,یک دسر تابستانی * آبگوشت دیزی سنگی تبریزی * طرز تهیه نان پنجره ای * خورش آلو و اسفناج * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)2 * اس ام اس خنده دار(3) * شاخه های هفتگانه درخت شهوت وآثار آن * طرز تهیه عدس پلو مجلسی * طرز تهیه خمیر پیتزا * چگونه قلب همسرتان را تصاحب کنید؟ * راز جوانی در ترکیب عسل و دارچین * مشاجره ی مرد با همسرش * خواص درمانی چغاله بادام * متون ادبی زیبا برای تبریک سال نو * سرپيچى از اهل بيت عليهم السلام‏ * با نور خورشید لاغر شوید! * خواص پسته * هلو * صدای قلب مادر * گوشت چرخ کرده را در فریزر نگذارید! * فضیلت قرائت سوره های قرآن * سالاد مرغ و ذرت * ده بستنی معروف دنیا * توصیه هایی برای داشتن سلامت روان * طرز تهيه رولت كوكو سبزي فوق العاده شيك و مجلسي * روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * نشانه های فقر آهن * رول بستنی چیست * پارک قیطریه * چه چیزهایی حافظه اندروید را اشغال می کنند؟ * خواص فوق العاده گوشت بوقلمون * طرز پخت خورش کرفس