>> سلامت >> اخبار سلامت >> سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید

سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید

سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید


براي تضمين سلامتي بدن: سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید مطالعات جدید حاکیست مصرف روزانه یک عدد سیب و یک لیوان چای سبز ضرورت مراجعه به پزشک را به حداقل می‌رساند. به گزارش ايسنا،‌ متخصصان موسسه تحقیقات موادغذایی در آمریکا به این موضوع پی بردند که برخی مواد خوراکی به طور طبیعی سلامت بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی و سرطان حفظ می‌کنند.

مطالعات انجام شده در مورد رژیم‌های غذایی مناسب حاکی از آن است که خوردن حجم قابل توجهی میوه و سبزی برای حفظ سلامت بدن ضروری است که دلیل آن، فوائد ناشی از ترکیب‌های پلی‌فنولی است. دکتر «پاول کرون» متخصص ارشد این مطالعه گفت: زمانی که سیب و چای سبز همزمان با هم مصرف شوند مقدار ویژه‌ای از ترکیب پلی‌فنول در بدن تولید می‌کنند که در نتیجه به توقف فعالیت مولکول‌های هشداردهنده به نام VEGF منجر می‌شود. VEGF در بدن موجب می‌شود رگ‌های خونی در فرآیندی شکل بگیرند که به رگ‌زایی معروف است و زمینه بروز سرطان را ایجاد می‌کند. فرآیند رگ‌زایی همچنین در فراهم آوردن شرایط تولید پلاک‌های تصلب شرایین که سرانجام به سکته قلبی و مغزی می‌انجامد، نقش دارد.

در این مطالعه متخصصان از رگ‌های خونی برای بررسی این تاثیر استفاده کرده و دریافتند حتی زمانی که دوز کمی از پلی‌فنول موجود در سیب و چای سبز استفاده شود به طور کامل از فعال شدن VEGF جلوگیری می‌کند. این اولین مطالعه‌ای است که توانسته با استفاده از خوراکی‌های حاوی پلی‌فنول فعالیت VEGF را متوقف کند. به گزارش مدیکال دیلی، در مطالعات گذشته نشان داده شده بود پلی‌فنول موجود در چای سبز از این توانایی برخوردار است تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد و از رشد آن‌ها جلوگیری کند چرا که پلی‌فنول‌ها از آنتی اکسیدان‌های طبیعی به حساب می‌آیند.

زمانی که سن فرد افزایش می‌یابد یا سلول‌هایش مورد حمله سلول سرطانی قرار می‌گیرد یک الکترون از دست می‌رود. آنتی اکسیدان‌ها این الکترون از دست رفته را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهند تا بتوانند به وضعیت سلامت گذشته خود بازگردند و فرصت مقابله با سرطان را بدست آورند.





تعداد بازدید از این مطلب: 586


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* طرز تهیه بستنی رولی * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * اشعار بسیار زیبا و دلنشین(1) * طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی * مقاله ای در مورد عفاف وحجاب * جملاتی را که نباید به کودک گفت * طرز تهیه ژله مغزدار * میوه های مفید برای سلامت کبد و کلیه ها * شخصیت شناسی از روی خوراکیهای مورد علاقه * 15 ماده غذایی برای کم نشدن آب بدن * توبه مرد شراب‏خوار * ضايع كردن نماز * باغ پرندگان * خواص شاهدانه * پیری زود رس با خوردن این مواد * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * قرآن و زبان‏ * آیا خوردن بستنی در پاییز و زمستان مفید است ؟ * بهترین لاغر کننده های دنیا * 9 روش برای کاهش کلسترول * زود رنجی و درمان آن * طراحی و ساخت کیت تشخیص زود هنگام سرطان * خورش قارچ و تخم مرغ * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * طرز تهیه کوکوی ورمیشل * طرز تهیه سالاد شیرازی * بیماری کبد چرب * آیا خداوند , هرچیزی راکه وجود دارد , آفریده است؟ * فواید و مضرات استفاده از اینترنت * ده دلیل برتری اندروید بر iOS * خرمالو، فواید خرمالو، خاصیت خرمالو * پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند! * گیاه اسطوخودوس * سالاد ماکارانی ژله ای * طرز تهیه دمی گوجه * بزرگترین بستنی جهان * سنبل هندی * آیا میدانید؟ * گیاه جعفری * زردچوبه و خواص آن * انار، معجزه انار در درمان بیماری‌های التهابی * آتش دوزخ * دستگاه بستنی ساز تایلندی * خواص سیب * پنج نکته که باید درباره اپلیکیشن PHOTOS در آیفون بدانید * چاي كوهي * فضیلت و اعمال ماه رجب * یک روش عالی و آسان برای حفظ تناسب اندام در خانمها * تخم کتان * طرز تهیه رولت ساده * مقايسه خورشيد و زمين‏ * طرز تهیه نوشیدنی موهیتو یا موخیتو * طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ * اعمال و دعاهای روزهای ماه رمضان * مواد مضر برای کسانیکه اگزما دارند * طرز تهیه خمیر پیتزا * پرکاری تیروئید * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * پرتقال، دشمنی بر علیه سرطان * بیاییم از بیماری های کلیوی پیشگیری کنیم * شخصیت شناسی افراد بر اساس گروه خونیشان * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * چگونه بخوابم؟ * با هم بخندیم * خواص توت * خطرات بلعیدن باتری توسط کودک * هلو * طرز تهیه شیرینی مشهدی * تغذیه ی افراد سیگاری * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای