>> سلامت >> اخبار سلامت >> سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید

سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید

سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید


براي تضمين سلامتي بدن: سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید مطالعات جدید حاکیست مصرف روزانه یک عدد سیب و یک لیوان چای سبز ضرورت مراجعه به پزشک را به حداقل می‌رساند. به گزارش ايسنا،‌ متخصصان موسسه تحقیقات موادغذایی در آمریکا به این موضوع پی بردند که برخی مواد خوراکی به طور طبیعی سلامت بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی و سرطان حفظ می‌کنند.

مطالعات انجام شده در مورد رژیم‌های غذایی مناسب حاکی از آن است که خوردن حجم قابل توجهی میوه و سبزی برای حفظ سلامت بدن ضروری است که دلیل آن، فوائد ناشی از ترکیب‌های پلی‌فنولی است. دکتر «پاول کرون» متخصص ارشد این مطالعه گفت: زمانی که سیب و چای سبز همزمان با هم مصرف شوند مقدار ویژه‌ای از ترکیب پلی‌فنول در بدن تولید می‌کنند که در نتیجه به توقف فعالیت مولکول‌های هشداردهنده به نام VEGF منجر می‌شود. VEGF در بدن موجب می‌شود رگ‌های خونی در فرآیندی شکل بگیرند که به رگ‌زایی معروف است و زمینه بروز سرطان را ایجاد می‌کند. فرآیند رگ‌زایی همچنین در فراهم آوردن شرایط تولید پلاک‌های تصلب شرایین که سرانجام به سکته قلبی و مغزی می‌انجامد، نقش دارد.

در این مطالعه متخصصان از رگ‌های خونی برای بررسی این تاثیر استفاده کرده و دریافتند حتی زمانی که دوز کمی از پلی‌فنول موجود در سیب و چای سبز استفاده شود به طور کامل از فعال شدن VEGF جلوگیری می‌کند. این اولین مطالعه‌ای است که توانسته با استفاده از خوراکی‌های حاوی پلی‌فنول فعالیت VEGF را متوقف کند. به گزارش مدیکال دیلی، در مطالعات گذشته نشان داده شده بود پلی‌فنول موجود در چای سبز از این توانایی برخوردار است تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد و از رشد آن‌ها جلوگیری کند چرا که پلی‌فنول‌ها از آنتی اکسیدان‌های طبیعی به حساب می‌آیند.

زمانی که سن فرد افزایش می‌یابد یا سلول‌هایش مورد حمله سلول سرطانی قرار می‌گیرد یک الکترون از دست می‌رود. آنتی اکسیدان‌ها این الکترون از دست رفته را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهند تا بتوانند به وضعیت سلامت گذشته خود بازگردند و فرصت مقابله با سرطان را بدست آورند.





تعداد بازدید از این مطلب: 734


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* خواص شکلات سیاه * بهترین روش نگهداری خوراکی ها * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * فرش دستباف کاشانی، زینت بخش حرم حضرت عباس(ع) * 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو * دل نوشته (1) * نوشیدن آب یخ باعث خستگی می‌شود * شیرینی مارمالادی * طرز تهیه پودینگ گلاب * خواص بادام درختي * طرز تهیه سالاد الویه * خواص بادام زميني * گوجه سبز * اس ام اس خنده دار (6) * بستنی رولی چیست؟ * طرز تهیه شیرین پلو * جوک های جدید و خنده دار بسیار خفن و شاد * خواص فندق * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * استراگانف با کوفته ریزه، شام ایتالیایی * خوراک بلدرچین در فر * هيچ باكى از مرگ نداشتم! * خواص كشمش * شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم * خواص تربچه-تربچه، تصفیه کننده خون * دانه ی کینوا و خواص آن * نکات جالب روانشناسی در مورد خواب دیدن * طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی * معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * چگونه ریموت کنترل ها را تمیز کنیم؟ * خواص بی نظیر پیاز * خواص هل؛ دانه معطر * سخنان زیبا و آموزنده از بزگان جهان * عرق کاسنی و خواص آن * اس ام اس پ ن پ * طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده * خواص موز * شاه پسند وحشي * سریع ترین راه برای تسکین دندان دردچیست؟ * خواص آلبالو * اس ام اس شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها * چای زرد چوبه و سم زدایی از کبد * طرز تهیه چای وانیلی با یخ * علامت های افسردگی کودکان * واقع بینی های قبل از ازدواج * خواص دارويي گل مغربي * عمل و ريشه آن‏ * عشق, صبر و گذشت * بزرگترین بستنی جهان * طرز تهیه ی ژله آبرنگی * مورد داشتیم که ... * ریزه کاری های انجماد * خواص آناناس * صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد * طرز تهیه ی شنیسل مرغ * طرز تهیه مربای توت فرنگی * اس ام اس خنده دار(4) * ۷ مرحله بالا بردن امنیت شبکه‌های Wi – Fi * آشنایی با علامت های فشار خون بالا و راههای پیشگیری از آن * اس ام اس و پیامک عاشقانه * دستگاه بستنی ساز تایلندی * طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع,ساده و خوش مزه * شاد هستيد يا غمگين؟ * طرز تهیه بستنی رولی * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * چگونه عکس‌های پاک شده از روی تلفن همراه یا دوربین را ریکاوری کنیم؟ * نکات بسیار جالب برای گرفتن عکس با موبایل