>> خواص خوراکیها >> خواص سیفی جات >> خواص میوه خربزه یا بطیخ

خواص میوه خربزه یا بطیخ

خواص میوه خربزه یا بطیخ


خواص میوه خربزه یا بطیخ آشنایی با خربزه :

خربزه داراي مقدار زيادي ويتامين A,C و سلولز است. به طوركلي خانواده خربزه شامل انواع گرمك و طالبي نيز مي شود كه البته اين دو نوع كم آب تر از خربزه هستند. و بهترين نوع آنها شيرين ترين و كم تفاله ترين آنهاست به طوري كه به راحتي در دهان آب شوند. طالبي شيرين براي اغلب بيماري ها تجويز و خوردن آن به هضم غذا كمك مي كند و گرمك براي يرقان و يبوست مفيد است.

خواص خربزه :

1- رفع كننده يبوست و كمك كننده به هضم غذا، افزاينده ادرار و دفع كننده كم خوني و سنگ مثانه و توليدكننده عرق در بدن.

2- تقويت كننده مثانه و دفع كننده زخمهاي داخلي براي درمان كك و مك و لكهاي صورت، گوشت خربزه را له كنيد و روي صورت بماليد.

3- برعكس آنچه كه در ايران مرسوم است و خربزه را با غذا يا بعد از غذا به عنوان دسر مي خورند، بهتر است با فاصله زيادي قبل از غذا آن را خورد.

4- خوردن خربزه كال در كساني كه معده اي ضعيف دارند ممكن است توليد اسهال كند و خلط را افزايش دهد.

5- اين ميوه براي سينه درد و سرماخوردگي بسيار مضر است و باعث تب هاي صفراوي مي شود. زياد خوردن آن هم توليد گرمي مي كند.

6- خوردن خربزه به همراه عسل خطرناك و مضر است. افراط در خوردن خربزه توليد ورم روده مي كند.

آشنایی با خواص خربزه خواص خربزه از نظر احادیث :

در آن درد و ناراحتی نیست طعام، نوشابه، میوه، گیاه خوشبو ، اشنان ، خوشبو کننده و نان خورشت است. بر باه می افزاید مثانه را میشوید در روایتی وارد شده خربزه سنگ مثانه را ذوب میکند.





تعداد بازدید از این مطلب: 1217


آخرین مطالب مشابه

فلفل

فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ...


جزئیات و گالری تصاویر
 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* منظور از spam در ایمیل چیست؟ * بدشانس‌ترین فوتبالیست‌های جهان * خواص دارويي گل مغربي * شیرینی کاسترد بی تخم مرغ * راه جادویی چاقی صورت * کباب چیکن ساتای * جملاتی را که نباید به کودک گفت * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید * بلند ترین بادگیر جهان * نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر * فلفل * سالاد میگو مجلسی! * خواص انجير خشك * هيچ باكى از مرگ نداشتم! * کاهش قند خون با مصرف تخم شنبلیله * چرا موهایمان را از دست می‌دهیم؟ * روش پخت دلمه قارچ با مرغ * تخم کتان * خواص بادام درختي * اس ام اس عاشقانه (2) * سوپ قارچ و جو پرک * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * سخنان دکتر علی شریعتی(2) * ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید * کاهش وزن با نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی * طرز تهیه ی باقلوا * صدای قلب مادر * راز حفظ زیبایی پوست صورت در سفر * قرص سیر چه تاثیری بر فشار خون دارد؟ * اعمال شب نوزدهم رمضان * طرز تهیه دسر هندوانه * این افراد در یک قدمی سکته قلبی قرار دارند! * خواص آناناس * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * خواص درمانی زنجبیل * ويژگي‌هاي يك رژيم اصولي * درمان بیماران کلیوی با سلول‌های بنیادی وارد فاز بالینی شد * جوان خائف و مرد عابد * جملات زیبا و دلنشین * شیرنی رزت دارچینی * شکلات TWIX * با این آموزش از سرقت اطلاعات خود محافظت کنید * خوراک بلدرچین در فر * راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن * تست سنجش عشق در زندگی مشترک * مصرف کپسول امگا 3 می تواند خطرناک باشد * علائم هشدار دهنده ی تومور مغزی * مقايسه خورشيد و زمين‏ * طرز تهیه ته چین دولایه * فضیلت قرائت سوره های قرآن * سرطان دهان چه علامت هایی دارد وچگونه درمان میشود * بیماری کبد چرب * آشنایی با علامت های فشار خون بالا و راههای پیشگیری از آن * طرز تهیه اسموتی زرشک با انار * شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری * معرفی جاذبه های گردشگری شهر ری * مش یا روشن کردن موی سر در منزل * گیاه اسطوخودوس * تغذیه ی افراد سیگاری * طرز تهیه مربای توت فرنگی * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * معنی علائم روی برچسب مواد غذایی * میوه های مفید برای سلامت کبد و کلیه ها * روش درمانی مؤثر برای طاسی * این ریمل ها را نخرید * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * طرز تهیه خورش آلو * سخنان شیهد مطهری * کمبود آهن را ساده نگیرید! * خواص درمانی گوجه‌ سبز