خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی
طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی

مواد لازم  باقالی قاتق غذای گیلانی برای چهار نفر :

باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم

شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری

سیر= 3 الی 4 حبه

تخم مرغ =2 عدد

روغن= 2 قاشق غذاخوری

آب= 2 لیوان

زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه

طرز تهیه باقلا قاتق :

ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد.

نکات مهم

تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد.کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند

تعداد بازدید از این صفحه : 1059 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی