>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو


آموزش پخت شیرین پلو برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید...

مواد لازم برای  (برای 4 نفر):

برنج  500گرم

مرغ 800 گرم

کره 2 قاشق غذاخوری

بادام 50 گرم

پسته 50 گرم

پوست پرتقال 100 گرم

شکر 4 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط 2 عدد

زعفران نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه شیرین پلو:

برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید.

در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند. سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید. پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید.

این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید. برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید.

سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید. غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید، یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید.





تعداد بازدید از این مطلب: 746


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* مراسم بله برون * راهکارهایی برای جلو گیری از لوس شدن کودک * پودینگ خامه ای شکلاتی یک دسر ساده و خوشمزه * نشانه های فقر آهن * درکه تهران * طرز تهیه تارت میوه ای * دستگاه های صنعتی در حوزه مواد غذایی * گیاه رازیانه و خواص آن * سوپ سیب و کلم بروکلی * اسماء * افسردگي‌ * کاربرد آگار آگار در صنایع غذایی - روش استفاده از آگار آگار * چند دلیل برای از بین نرفتن چربی بدن * بلند ترین بادگیر جهان * لطیفه های خنده دار لاین و وایبر (1) * برج آزادی تهران * تفاهم در زندگی زناشویی * بیاییم از بیماری های کلیوی پیشگیری کنیم * خواص عرق آویشن * طرز تهیه سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی * 25 درس برای داشتن زندگی ساده تر * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * طرز تهیه مربای انجیر * عاشقانه ی دلتنگی * علائم روی مواد غذایی نشانه چیست؟ * مسجد جامع کبیر یزد * ده علت خستگی و راه مقابله با آن * شوید پلو با نخود فرنگی * اهميت و ارزش زبان‏ * دسر برنج و نارگیل * خلاصه ی زندگی حضرت محمد (ص) * پیام های بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوانزا * خواص میوه دراگون - میوه دراگون در بستنی هزارمزه * باورهاي درست و اشتباه در مورد مراقبت از پوست * شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز * اس ام اس طنز تبریک نوروز 94 * پامپاتینو غذایی خوش طعم با گوشت و بادمجان * چاي كوهي * خصوصیات نعناع * خواص آلبالو * خواص سنجد * این ریمل ها را نخرید * دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ * حکایتی از اثر دیانت وامانت * بزرگترین بستنی جهان * شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز * آتش دوزخ * طرز تهیه کوکوی کدو سبز * 16 ترفند برای حداكثر استفاده از باتری لپ تاپ ! * سس شکلات هرشیز * چشمه ها و آبشارهای اردبیل * ازدواج امیر المؤمنین(ع) با فاطمه(س) * خواص گل ختمی * سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی * غنی ترین منابع غیر لبنی کلسیم * قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای * طرز تهیه باقلوای یزدی با خمیر یوفکا * کاخ سعد آباد - تهران * کباب چیکن ساتای * دستور پخت ماکارونی خوشرنگ و اشتها برانگیز با سس چغندر * ازدواج فامیلی و ضرورت مشاوره پزشکی قبل از ازدواج * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * طرز تهیه یخمک هندوانه یک دسر تابستانی * ضد آفتاب هاي طبيعي کدامند ؟ * خواص ریحان * ده بستنی معروف دنیا * موزه مردم‌شناسی اردبیل؛ دریای فرهنگ و هنر ایرانی * هویج گیاهی خون ساز * سوپ کلم * فرق دست نویسی و تایپ در اطفال