خانه درباره ما ثبت نام ورود تماس با ما

دنیای ایرانیان

شما اینجا هستید : تغذیه و آشپزی آموزش آشپزی طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار
طرز تهیه قیمه نثار

مواد لازم  برای تهیه قیمه نثار:

گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم

خلال بادام یک سوم لیوان

زرشک یک سوم لیوان

برنج ۲ پیمانه پلو پز

خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده به میزان لازم

گلاب ۲ قاشق غذا خوری

پیاز درشت ۱ عدد

نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

روغن حیوانی در صورت لازم به میزان دلخواه

طرز تهیه قیمه نثار :

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند. خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود . زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد . برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد . برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .

تعداد بازدید از این صفحه : 1211 ساعت و تاریخ انتشار : 00 : 00 : 00 -622/10/10


آخرین مطالب مشابه

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا طرز تهیه ته چین دولایه کباب لقمه لبنانی طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد طرز تهیه بیفتک پلو سالاد مرغ و ذرت طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ کلم ، طرز تهیه سوپ کلم

شما هم نظر بدهید


جدیدترین مطالب

مطالب پیشنهادی