>> آشپزی و تغذیه >> غذاها >> طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار


مواد لازم  برای تهیه قیمه نثار:

گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم

خلال بادام یک سوم لیوان

زرشک یک سوم لیوان

برنج ۲ پیمانه پلو پز

خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده به میزان لازم

گلاب ۲ قاشق غذا خوری

پیاز درشت ۱ عدد

نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

روغن حیوانی در صورت لازم به میزان دلخواه

طرز تهیه قیمه نثار :

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند. خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود . زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد . برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد . برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .





تعداد بازدید از این مطلب: 930


آخرین مطالب مشابه

 دنیای ایرانیان
مطالب برگزیده
* دعای فرج امام زمان (ع) * لیموناد زنجبیلی * اعمال روز اول ماه رمضان * 6 سبزی که پخته شان مغذی تر است * مراقبت از پوست و مو برای مردان * میدان ارگ * ۱۴ دانستنی جالب در مورد اینترنت * ترافل خرما * طرز تهیه کوکوی ورمیشل * طرز تهیه سالاد مرغ و نخود * فوايد مصرف لبنیات * خواص گل ختمی * خواص شگفت انگیز کدو تنبل * روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا * قارچ و سلامت استخوانها * پیام های تغذیه ای در مورد کاهش مصرف نمک * سالاد مرغ و ذرت * مراسم بله برون * عرق کاسنی و خواص آن * تشنج در کودکان و نکاتی برای کاهش تشنج * جملاتی را که نباید به کودک گفت * کرفس چه ویتامین هایی دارد * سخنان شیهد مطهری * طرز تهیه بادمجان با سس ماست * نشانه های فقر آهن * آلو خشک و تاثیر آن بر سلامتی * اعمال مخصوصه شب بیست و سوم * طرز تهیه خوراک راسته * در مورد جوش چه میدانید؟ * اس ام اس خنده دار(4) * چگونه متن درون تصاویر را از روی صفحات وب کپی کنیم؟ * فضیلت و اعمال ماه رجب * آثار پيوند با اهل بيت * سخنان گوهر بار حضرت علی (ع)1 * بستنی زغالی و تاثییر آن بر داروها * ۱۱ ترفند کاربردی برای حرفه‌ای شدن در کار با ویندوز * علامت های افسردگی کودکان * طرز تهیه تاگوی میگو * تكاليف شرعى زبان‏ * روغن کرچک برای تسکین آرتروز * چربی های دور شکمی و تصورات غلط ما! * روش تهیه‌ زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن * عوارض قرص ضد بارداری LD بر بدن * توصیه های کاربردی برای موخوره مو * طرز تهیه شیرینی نارگیلی * انبه و خواص درمانی اش * طرز تهیه ی سوپ ماست * دعای روز شنبه * جوک و اس ام اس های خنده دار فروردین 94 * رولت ژله رنگین کمان * علائم هشدار دهنده ی تومور مغزی * بهترین ماسک برای پوست های چرب و جوش دار * طرز تهیه بستنی میوه با روکش شکلاتی * طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی * این ریمل ها را نخرید * طرز تهیه لازانیا ونکاتی برای پخت آن * دستور تهیه نازخاتون از غذاهای محلی ایران * اضافه کردن یادداشت به صفحات وب * کمبود آهن را ساده نگیرید! * جدول زمان نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال و فریزر * آیا هر نفرینی مستجاب می شود؟ * مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد * خواص آلبالو * حشره کشی بی خطر برای انسان * طرز تهیه کیک اسفنجی * دانستني هایی درباره لوازم آرايشی که باید بدانید *  خواص داروئی باقلا * خواص درمانی شلیل * طرز تهیه دسر خامه وقهوه با آگار آگار * طرز تهیه سوپ سبزیجات